כל הכבוד לך .......
אבל פה זה ניתוח טכני נטו את לא מבינה לכי למקומות אחרים לכתוב מה שיש לך על הלב גנבים היו יהיו ולא יעלמו אם תעמיסי את הפורום במיכתבים ......הבנקים גם עושקים את הלקוחות בכוונה תחילה אז מה צריך לסגור אותם.?????????...יום טוב
כל הכבוד לך .......אני מקווה שאתה לא מאמין למה שאתה
כותב בהודעה זו, כי זה עומד בסתירה מוחלטת למה שכתבת לפני כמה הודעות. ואתה בהודעתך מחזק את דבריי גם אם לא במודע. "יגיע יתכנו עליות בקניות נכס בסיס(סגירת קולים)אז פה אין גנבים,בעולם יש עיוורים". על זה אני כועסת וקוראת לשוק גנבים. השוק צריך לעלות , כי נכנסו לשוק קונים, ועליית המדד אמורה לגרור אחריה את שוק האופציות, ואז יהיה מסחר הוגן. כרגע המצב ששוק האופציות גורר אחריו עליות/ירידות מפוברקות במדד בפערי יום יומיים על פי מצב הרוח, ותחזית הפסיכולוג. כל מסחר-חוזים-ארביטראז´ים הוא דרך "חוקית", כמו "מקלטי מס", לבצע גנבה באישור החוק. שוב אתה עם זיני או לא זיני מה הקשר? מה הקשר בין השווי של טבע , לזה שזיני בא מקשקש וילך כמו שהוא בא? במה הקשקוש של זיני כמה ימים, ישפר באחוזים רבים או יפגע באחוזים רבים ביכולת של טבע לצמוח ? פסיכולוגיה זה תחום שאני מניחה מקריאה שולטת בו יותר טוב ממך, ואני אומרת השימוש בפסיכולוגיה , ובשטיפת מוח בתקשורת ובאתרי אינטרנט לגבי המצב הביטחוני בסיבובי מד זוית, והקשר לבורסה הוא גנבה ולא אשתכנע אחרת-תישארו אתם בשלכם, רק אל תצפו לכפות את דעתכם על ערכיי בהצלחה מרחל-נשמה תקוו שזיני לא ישתעל בנאום היום, ויאסר לא יעשה אפצי´י על שרון כי הבורסה עלולה להתרסק , והגנבים יכנסו לפעולה לא משחקים שברו את הכלים-הפוטים אצלינו והקולים בידכם תעשו איתם קבלת שבת. אני לא מאמינה בעליות כמו שאני לא מאמינה בשיחות האלה והלוואי ואתבדה בנושא הבוער אצלי בלב וההתרעות החמות שיש גם היום ומזה כמה ימים למרות שזיני מקשקש הם ישארו בגדר תחזית שתתנדף.
אבל פה זה ניתוח טכני נטו את לא מבינה לכי למקומות אחרים לכתוב מה שיש לך על הלב גנבים היו יהיו ולא יעלמו אם תעמיסי את הפורום במיכתבים ......הבנקים גם עושקים את הלקוחות בכוונה תחילה אז מה צריך לסגור אותם.?????????...יום טוב