"המוח"חשיפה ראשונה

הליויתן

New member
"המוח"חשיפה ראשונה

הפסל בעבודה,למרות שאין לי הרבה זמן לעבוד עליו אבן גיר עם נטיפים מהכרמל(אם לא היתי מציל אותה,היתה הופכת למילוי של סוללת עפר) 55 סמ אורך בערך,חלקים מבריקים,חלק אטום,חלק ניתן לשינוי ועיבוד,חלק מקובע וקבוע,פגמים מולדים בחומר,וחלקים יחודיים ומדהימים מקווה שאצליח עם הפסל הזה!

הליויתן

New member
ואחרון,מאחור מלמעלה משמאל

אשמח לקבל כל תגובה בקשה הערה והערה ולספק כל הסבר,לגבי התהליך,היצירה,והצורה

מצאתי!!!!

נדבקתי בחידק הפורומים בטעות... לאחר חזרה מצלילות מדהימות באילת והיכרות קרובה עם כמה דמויות שמסתתרות בשמות בדויים. בזכותך הכרתי פורום זה "אמנות" וכשאסיים את עבודת הדוקטורט שלי ( אינשאלה!!!)אפרסם גם את יצירותי ....ובינתיים אשמח לעקוב אחרי התפתחות ה"מוח" אני מאמינה שתמשיך לחשוף את הפנים עם שמירה על המקור. מה לגבי תוספות זרות?!?!... כדי לערב עבר הווה ועתיד. להעיז!!! בהצלחה!!!!

SC

New member
אבן מדהימה ../images/Emo70.gif

אני חושב שזו האבן ליצירה, מוח. מזל שהצלת אותה. האם אתה הולך לפסל את הצורה החיצונית של המוח, האם בכלל ניתן לעבד עוד את האבן ? אני חושב שמאוד יפה, הנטיפים הפנימיים והעיבוד שלך מבחוץ. מחכה לראות תוצאה סופית

הליויתן

New member
בטח שניתן עוד לעבד

הכוונה שלי היא כמו בדבר האמיתי יש נתון ויש את מה שאפשר לשנות יש חלקים טבעיים מדהימים ביופים ומורכבותם ויש חלקים אותם צריך ליצור יש את הקשה האטום הבלתי ניתן לשינוי ויש יצירה חדשה וקביעת דפוסים וצורות יש את המבריק ויש את המקומות בהם העיבוד פוגע בברק הטבעי יש סדוק חרוץ ומפותל ויש את היפה הברור והסביר שלכולנו נראה ונהיר יש מהכל וגם יש נסתר עמוק ומובחר עם פתחים קטנים לעולם המחר כרגע לומד גם ספרות אנטומית ופסיכולוגית לטובת העניין מרתק אותי הפרויקט הזה מעניין אם אצליח לא לקלקל

../images/Emo26.gifכל הכבוד../images/Emo36.gif

אבן מיוחדת באמת.. החלקים המבריקים ןהלבנבנים כלכך תורמים לאווירת המוח! שאלה: "המילוי" מה שבתוך האבן החיצונית..אלו לא חלקים שהיו בה מקוריים..או שכן!!!!? כי העגלגלות והצורה האנכית שלהם מאוד מעניינת ויפה! אשמ לראות את ההמשך-בהצלחה

הליויתן

New member
../images/Emo45.gifהחלקים האילו..............

הם נטיפי האבן,טבעיים לחלוטין,לא נגעתי ולא עיבדתי אותם כלל למוח הרי דרכים משלו....... לחשוב ולהגיב וגם צורות מחשבה שונות ומשונות............... לא סתם כמובן בחרתי באבן הזו..........

נפלא ../images/Emo47.gif

צריך אמן שיעבור במקום מלא אבנים ויבחר את האבן הנכונה ליצירה הנכונה אבן מורכבת ויפיפיה מחכה ומצפה לראות את ההמשך

למעלה