המוזיקה של הוגאן

• פותח הנושא HBK
  • פורסם בתאריך

HBK

New member
המוזיקה של הוגאן

פשוט מגעילה.. עם כל הצרחות של הקהל שהאגדה ניכנסת לזירה זה פשוט לא מתאים המוזיקה הזאת היא מהתקופה הכי חלשה בקריירה שלו.. המתאבק עומד לפרוש לפחות שבקרב האחרון שלו ישימו את המוזיקה הישנה והאמיתית!

על האש

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושב שצריך להחזיר את המנגינה הישנה של הוגן היא הכי מתאימה לו. אבל ממתי מישהו מקשיב למעריצים?

DDN

New member
על איזה מנגינה אתם מדברים?

על REAL AMERICAN? על AMERICAN MADE? על NWO HOLYWOOD? או על הראשונה והמקורית?

על האש

New member
המנגינה הראשונה והמקורית שלו

לא הייתה REAL AMERICAN ? כנראה שאני לא מעודכן... בכול אופן דיברתי על real american... שלדעתי הכי התאימה לו. ואני יודע שזאת המנגינה שלו מאז שאני צופה ברסלינג איי שם בתחילת שנות ה90,

Pazc1

New member
Voodoo Child

זאת המנגינה הכי טובה שלו . זה במקור של ג´ימי הנדריקס .

HBK

New member
אפרופו מוזיקות...סקר....

איזה מוזיקת כניסה הכי אהבתם: 1.שון מייקלס 2.ברט ארט 3.אנדרטייקר(הישנה) 4.אלק הוגאן(REAL AMERICAN) 5.מיסטר פרפקט או מישהו אחר..

R a v e n

New member
רשימה שלי..

1.מיסטר פרפקט 2.אלק הוגאן(REAL AMERICAN) 3.אולטימט ווריר 4.Money INC.

DDN

New member
הרשימה שלי

1. האלק הוגאן (AMERICAN MADE) 2. מאצ´ו מאן ראנדי סאבאג´ (WWF) 4. NATURAL BORN THRILLERS 5. HHH (מארש הניצחון) 6. שון מייקלס 7. ג´רי לולר (לא צוחק, רציני) ומי שרוצה את המוסיקה המקורית של הוגאן - שיצור איתי קשר בICQ.

Sid

New member
הרשימה שלי:

1.MILLION DOLLAR MAN טד דיביאסי 2.שון מייקלס 3.אנדרטייקר (השנייה או השלישית) 4.PSYCHO SID 5.מרטי ג´נטי

HBK

New member
בכל מיקרה הרשימה שלי...

1.שון מייקלס 2.רודי פייפר(כן.. עם הכינורות הסקוטים..) 3.קורט אנגל(YOU SUCK) 4.מיסטר פרפקט 5.אנדרטייקר

DDN

New member
אז זהו, שלא.

הייתה לו עוד מוסיקה מלפני זה. יש לי אותה והיא זמינה להעברה בICQ למי שרוצה. ואני אהבתי יותר את AMERICAN MADE

FishBone

New member
אני לא זוכר מי זה היה

אבל היה אחד שנלחם במדי ארה"ב הייתה לו מנגינה בת זונה.

R a v e n

New member
המוזיקה הראשונה של הוגאן

היתה Eye of the Tiger מסרט רוקי ,וינס התרשם ממנו ולקח אותו לWWF וג´ימי הרט כתב REAL AMERICAN בשבילו

hirshfe

New member
מה??

כשרוקי 3 יצאת הוגן כבר היה כוכב גדול ב-WWF. אין כל קשר בין המוסיקה שלו לEYE OF THE TIGER וסקופ REAL AMERICAN נכתב במקור למייק רוטנדו (IRS) וברי מינדאהם. שהיו באותוה העת אלופי הזוגות והיו בפיוד נגד האנט האמריקים ניקיטה וולקוף ואיירון שיק. למרות שהם מעולם לא השתמשו בה

R a v e n

New member
hirshfe לא הוא לא !!!!!

הוא היה בAWA ורק אחר כך וינס לקח אותו ( אחרי רוקי )

DDN

New member
לא בדיוק

האמת? גם לי זה נשמע ממש דומה לEYE OF THE TIGER אבל זה לא היה. EYE OF THE TIGER האמיתי בא אחרי הוגאן.

למעלה