המוזיקה שלי

shapira meir

New member
המוזיקה שלי

פעמים רבות ישנן אמירות על זמר זה או אחר שהם הטובים ביותר וכדומה. זה נשמע לי קצת מוזר. אולי מכיוון שאני "מולטי-מיוזיק" (מי שיכול לשמוע מוזיקה מסוגים שונים לחלוטין), מכיוון שאני יכול ליהנות באותה מידה ממוזיקת ראפ, בטהובן, ויואלדי, עבדול-וואהאב, חתונה בנצרת, מוזיקת ילידים אוסטראלית או מוזיקה יוונית וכמובן מוזיקה כרתית (לא הזכרתי את אום כולתום כיוון שעבורה צריך להקדיש חצי יום לשיר, לפחות...), ושירים עבריים איך לא. אז, מצד אחד יש לי בעיה של קליטת שפות, ומאידך, יש לי פיצוי בנושא המוזיקה ואני נהנה ממגוון של סוגי מוזיקה, מה גם שזה עתה חזרתי מכרתים עם חבילה של תקליטורים של זמרים מקומיים כולל כמובן סטפאנוס וורדוניס.

orna44

New member
אני לגמרי מזדהה

איתך מאיר. גם אני אוהבת המון סוגי מוסיקה וגם לי בעיה של קליטת שפות ובכל זאת מקשיבה למוסיקה מכל העולם. אבל דבר אחד אני יכולה לספר לך. אבא שלי, כל פעם כשהיה מקשיב לאחד התקליטים שלו, היה אומר שאין דבר יותר יפה מזה בעולם וזו בטח המוסיקה הכי גאונית שהולחנה אי פעם (כל פעם על משהו אחר, כמובן). אתה יודע מה? זה תמיד נכון. מה שאתה שומע עכשיו ועושה לך טוב עכשיו, זה הכי יפה בעולם. שמחה בשבילך שהבאת הרבה מוסיקה. ברוך השב.

shapira meir

New member
זה ענין של טבע

בכך שמחסר אחד מביא לפיצוי בצורת שי אחר. כל חיי אני עוסק בכתיבה (בין יתר העיסוקים) החל מפקודות ונוהלים ותורות ועד כתיבת ספרים, ושנים תוסכלתי בגלל העובדה שאין לי שום כשרון מינימלי לציור. אבל אני לא משלים עם חוסרים. בענין שפות מצויות במחשב שלי המון תוכנות העוסקות בתרגום משפות שונות וסריקת מסמכים ותרגומם ויש לי קוויקשנרי 2 ומילונים אלקטרוניים ניידים, ובענין הציור גיליתי לפני שנים רבות תכנה גרפית עתיקה בשם גלרי וכיום עובד עם פוטושופ ומוציא עבודות מעולות (אבל ידנית נשארתי טמבל, לא מסוגל לצייר פרח ישר.....) אגב פוטושופ, בארץ פוטושופ-7 עולה 5053 שקלים !!! ואילו בהונג-קונג אפשר להשיג בלי שום בעיה , ב-70 סנט.......

למעלה