המוזה השגורה בחיי..

אורמור

New member
המוזה השגורה בחיי..

ללא התראה היא נוחתת שורה כשעולה בה רצון עיתים אופפת כמו רוח עיתים חומדת לצון לפעמים כמו דבש ותפוח פעמים כלענה שפלת רוח קושרת קישורים שוזרת מילים אורגת מרקמי הגיגים קולעת צמות של שירים כשאני לרום נוסקת עוד אזי המוזה צבועה בוורוד.. כשצוללת לתחתית הבור אזי גווניה..שחור.. לפעמים בין לבין.. יש לבן ואפור.. אך תמיד תבורך כשתנחת כי צובעת חיי..לו במעט המוזה הזאת ששזורה בחיי ששגורה בי משחר נעורי.. *********************** אור

אפרת.א

New member
יש הקוראים לה למוזה הזו -

תיקשורים, מסרים, מיני צבעים מדהימים, מרהיבים. בין קירות של בתים, ולבבות נפעמים, זה אחר זה רוטטים. צבעים נדירים, צבעים בהירים, צבעים כהים. עיקר העיקרים - שוכנת לה המוזה בכבוד מלכים- אי שם בפנים... פעם עולה, פעם יורדת, פעם מקבלת היא כזו פטפטת... ופעם - - - - שותקת... חרש חרש לוחשת... זו דרכם של מלאכים .................מוזה או לא מוזה? - :) תודו - זה מדהים! ;-) מואהההההה שבת קסומה:))

אגוז.

New member
כמה שחסרה לי המוזה...

היו זמנים שחשבתי לעצמי כתיבה מה היא? קלה בשבילי אז עדיין לא ידעתי מה היא מוזה אך כיום לפתע כאילו אני הוזה.... אין יכולת להוציא משפט ואפילו מילה כי יודע אני שמקור המוזה שלי חולה

אפרת.א

New member
קדימה איש יקר מצא לה

מזור! מעט חולמנות קצת פטפטנות קמצוץ אהבה ימ`בה של חיבה חינניות נפלאה חיוך מכאןןןןןןןןןןן - עד להודעה חדשה:) וראה זה פלא המוזה שוב שורה!! אתה איש יקר - מסוגל!! יאללה אל תפספס חלילה את הגל... עזוב ת`כל, קח בקלות החיים אינם קליל השלמות. תראה להם (לחיים) קרא עליהם תיגר תוצאות יגיעו - כברררררר היום, מחר:))) נוווווו?!? (מחכה למוזה שלך שתבריא - אין צ`אנס שאניח לך עד שאראה אותך שוב במיטבך:)) אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה - אחותך. ;-)

למעלה