המוזה ברחה לה...

המוזה ברחה לה... ../images/Emo4.gif

אני כבר מזמן לא ממש יוצרת אלא רק כשאין ממש ברירה וגם אז לא יוצא לי משהו יפה. מראה לכם שעון, ללא המחוגים, שהכנתי מתנה לחברה מפורום אחר. דווקא מאוד לטעמי וחבל שלא צילמתי עם המחוגים כי יצא משגע. מעבר לכך... נאדא. אבקש את עזרתכן: אני צריכה להכין קופסת נעליים יפה לגן של הבת שלי (בת שנה) מעוטרת, מצויירת ומה שעולה לכם בדימיון. יש לי קופסא כבר מוכנה רק שהמגבלה שלה היא שהיא בצבע כחול כהה. אפשר לעשות איתה משהו? לא מוצאת כרגע אחת אחרת או שזה יהיה תירוץ לקנות נעליים
.

Lורליי

New member
השעון מקסים זה ציור? או?...

ובקשר לקופסא, אפשר לצבוע או לעטוף, לא? אם רוצים... באמת אפשר לקנות נעליםם.. אחלה תרוץ

זו מפית... ממש לא ציור. הלוואי ../images/Emo9.gif

לעטוף לא הולך לי תמיד טב כי תמיד יש בועות אוויר אבל לקנות נעליים נראה לי רעיון נהדר.

אפרתים

New member
קודם כל - השעון מקסים!

אהבתי... בקשר לקופסא - אפשר לקנות נייר טפט צבעוני ולהדביק (עובד מעולה) ומעל זה להדביק עוד דברים או שאת יכולה לצבוע את הקופסה באיזה צבע שתרצי.

חולפת2

New member
אז צבעי את הקופסא בצבע יסוד,ואז

פשוט תשתוללי עם איזה צבע שבא לך,ומפיות,או כל מה שעולה בדעתך! המוזה נעלמת רק עד לאותו הרגע בו אנו נוגעות ומתחילות במשהו חדש.תאמיני לי-מנסיון-היא חוזרת ובגדול! בהצלחה!

השעון מקסים../images/Emo99.gif בקשר לקופסה:

בכל חנות נעליים ישמחו לתת לך קופסאות ריקות, תבחרי גודל וצבע (בד"כ הן לבנות). או שתצבעי את שלך בג'סו או בכל צבע לבן, ותמשיכי בהדבקה, צביעה וכו'.

דרורית4

New member
אם את נשארת עם אותה קופסא

לדעתי את יכולה להדביק מעיתון, ג'ורנל כמובן צבעוני - עם מפיות זה לא יוצא יפה מנסיון שעשיתי סוכה לבת שלי .

smady a

New member
תתאימי את קישוט הקופסה לגיל

הילדים. תדביקי משהו שילהיב אותם. בעלי חיים חיות ים אולי לצייר עננים שמש דשא ירוק כבשים ועוד

3תיתי

New member
הכי פשוט תעשי קרקל

תמרחי על הקופסא דבק נגרים, מיד אחר כך צבע אקרילי נוגד לצבע הקופסא ויבשי בפאן. יוצא ממש יפה.

ניצנץ1

New member
תתיחסי לקופסה כמו לכרטיסי ברכה.

תחתכי במספרי זיגזג נייר גלי עבה או צבעוני אחר, תדביקי בדבק. מעל זה תחתכי עוד ריבוע או מלבן , מנייר ממוחזר בהיר למשל- תדביקי עם דבק דו צדדי. את לא חייבת להדביק ישר, אפשר גם באלכסון.. מעל זה עוד נייר עטיפה פרחוני או צבעוני או זהב.. מעל הכל- איזה פרח או פרפר גדול מנייר, או קישוט או כל דבר אחר.. מסביב את יכולה להדביק סרט מבריק יפה, בפינות אפשר להדביק פינות זהב , מדבקות קטנות בכל ארבע פינות.. אפשר גם להדביק עלי סקלטון (כאלה בהירים שקופים), או עלים מיובשים.. בקיצור- תעשי מקופסה כרטיס ברכה ענק..

ניצנץ1

New member
להלן פירוט המחירים בערך..

דף גדול ממש של קרטון גלי צבעוני- 4 ש"ח בערך, אבל ישאר לך המון לעבודות אחרות.. דף נייר ממוחזר איכותי- 3 ש"ח.. נירות עטיפה צבעוניים לא קונים- מגלגלים קצת בכל סופר, ליד עמדות אריזת המתנות.. חפשי בבית מגנט ישן שלא בשימוש או חלק של סיכת ראש נוצצת או תכשיט ישן ושבור- אותו ניתן להדביק על הקופסה. מספרי זיגזג- עד 5 ש"ח בחנויות כמו כפר שעשועים- ממש טוב שיש בבית. דבק דו- צדדי- בחנויות של 2 שקל, לא לקנות ב"אופיס דיפו" וכאלה. סרט מבריק - שקל למטר, תקני הכי פשוט, בחנויות סידקית.לא סרטי אורגנזה, אלה מאד יקרים. חפשי את השרשור שלי עם כרטיסי ברכה לראש השנה שהעלתי בפורום אומנות שימושית.. יש שם המון דוגמאות למה שאפשר לעשות, פשוט הבסיס שלך- הוא קופסה ולא כרטיס. בהצלחה ותראי לנו מה יצא..

למעלה