המוות....

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
המוות....

אני לא הולך פה לדבר על זה, פשוט אני צריך שקצת תייעצו לי. היום ידידה שלי בהפסקה אמרה בנצא החוצה והיא מתחילהלספר לי: אתמול היא הייתה בבית, דוד שלה מתקשר אליה, שאל איפה ההורים וזה...והיא אמרה שהם לא נמצאים ושואלת מה קרה. הוא אומר לה שבעלה של דודה שלה מת! הוא מת מדום לב. היא אמרה לי שהיא הייתה נורא קרובה אליו..וממש לא מבינה את זה. וכו`...וכו`... הקטע הוא שהיא סיפרה וממש לא ידעתי מה להגיד לה...לא ממש הרגשתי נוח עם עצמי שאני לא יודע להגיד את המילים הנכונות. לא ניראה לי שעוד נדבר על זה, אבל בכל זאת...HELP שנחיה ויהיה רק טוב!

HodY@KambodY

New member
אין לי פתרון אבל....

אני ממש מבינה אותך, זה ממש תוקע שמשהו מספר לך שמישהו מת ואתה כזה לא יודע מה אתה אמור לעשות. היה לי מקרה כזה עם חברה שלי, היא התקשרה אלי ופשוט התחילה לבכות על זה שדוד שלה נפתר וממש לא ידעתי מה לומר לה כמעט בכיתי בעצמי, בואנה זה ממש דילמה.... אבל בכל אופן תמסור לידידה שלך את ניחומי. HoDaYa

סופרמן18

New member
גם אני ככה

אני אף פעם לא יודע להגיד את המילים הנכונות במקרים כאלה

AirOHead

New member
טוב סיפור...

גם לי אין מושג מה להגיד במצבים כאלה... כאילו אין שום דבר שאפשר להגיד... לפני שנה בערך חברה טובה שלי נהרגה היא היתה חברה טובה שלי כבר 7 שנים בערך) וידיד שלי התקשר כמה ימים אחר כך והוא מהאנשים האלה שתמיד תמיד מצחיקים, בקיצר הוא התקשר אליי ואני לא רציתי ממש לספר לו (כי באותה תקופה נפגשתי איתו רק איזה פעמיים בקושי הכרנו) ואז לא זוכרת מה הוא אמר ופשוט התחלתי לבכות לו בטלפון הוא לא הבין למה אז סיפרתי לו.. הוא לא אמר כלום רק אמר שהוא בא לקחת אותי לאנשהו עוד שעה... לא הבנתי למה בקיצר הוא בא ונסענו לאיזהשהו מקום בים והוא אמר לי פשוט להגיד לו כל מה שאני רוצה איזה שעה ישבנו ולא אמרתי כלום... פשוט לא היה לי מה להגיד.. מוזר אבל זה ממש עזר.. אחרי כמה זמן פשוט התחלתי לספר לו את כל הדברים שעברתי עם חברה שלי.. ואז הוא אמר לי שאני תמיד אחשוב על הדברים הטובים והמצחיקים שעברתי איתה וזה באמת עזר... לפחות לי זה ממש עזר כי מלא דברים מזכירים לי אותה וכל פעם אני חושבת על איזה משהו מצחיק שעברנו, וצוחקת לא יודעת אם זה ממש קשור אבל אולי איכשהו זה יעזור לך

למעלה