המוות של סריוס

המוות של סריוס

מה אתם חושבים על המוות של סיריוס בלאק מבחינה ספרותית? האם רולינג הרגה אותו מהר מדי? האם היה נחוץ שהוא ימות? וכו'...

בהחלט נחוץ. ../images/Emo127.gif

הארי צריך להתבגר ולא להיתלות על אנשים מבוגרים ממנו, במיוחד לקראת המלחמה האחרונה מול וולדמורט. לאט לאט רולינג רוצחת את האנשים שהארי נתלה בהם כמגנים שלו, עד הספר השביעי [ע"ע המוות של סיריוס בלק ואלבוס דמבלדור]. אני לא אתפלא אם רון או הרמיוני ימותו על תחילת הספר השביעי.
הארי צריך להתבגר ולא לסמוך על אנשים אחרים, מבוגרים ממנו או לא, שיעזרו לו לנצח במלחמה, לדעתי הוא צריך לעשות את זה לבדו - משמע: רולינג צריכה לרצוח את האנשים הקרובים אל הארי. נכון, זה כואב וזה קשה ויש כאלה שיכחישו את המוות של כמה מהדמויות בספרים [ע"ע מעשיה של לב לגבי המוות של סיריוס בלק], אבל האמת כואבת. הם מתים ואין מה לעשות. לעולם לא נראה אותם שוב, אך זה מה שיביא את הארי את סופו.

skaramoosh

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת ככה

הארי צריך לעמוד לבד מול וולדמורט ורולינג רוצחת בשיטתיות את כל מי שעוזר לו/מגן עליו

ובקשר למהירות הרצח של סיריוס...

לדעתי זה היה המקום. לא מהיר מדי ולא איטי. בדיוק במקום הנכון לרצח. יש קרב בין אוכלי-המוות למסדר. הכל לא מובן. הכל הולך מהר מדי. כולם נלחמים עם כולם. הארי ונויל מנסים לברוח עם הנבואה האבודה. רודפים אחריהם. אפ'חד לא שם לב למלחמה של בלטריקס וסיריוס. סיריוס מת. :-| קשה, אבל נחוץ. בהחלט.

"הארי ישב שם מתחת לשמש הלוהטת

וראה בבהירות איך האנשים שאהבו אותו הציבו את עצמם לפניו בזה אחר זה- אביו, אמו, סנדקו...כולם במטרה להגן עליו, אבל כעת כל זה נגמר. הוא לא יכול לתת עוד לאנשים להציב את עצמם בינו לבין וולדמורט, עליו לנטוש אחת ולתמיד את האשליה שכבר בגיל שנה הייתה אמורה להתנפץ עבורו, שבחיקם המגונן של הוריו לא יאונה לו כל רע." הציטוט הזה מסביר הכל. הבנת, או שאני אפרש?

ממ

לא יודעת אם זה היה נחוץ, אבל לא אהבתי את הצורה שהיא עשתה את זה, היא הרגה אותו באופן מאוד לא ברור.. מי מת בנפילה דרך וילון??? זה גם מוות לא ברור, גם אין גופה, וגם יש את כל חבורות הסיריוס-לא-מת.. אבדה קדברה רולז.

למעלה