המודעות גוברת...

nuny77

New member
המודעות גוברת...

צפיתי עכשיו בתוכנית "לחיות בריא" בערוץ 22 וד"ר זלוטי התראיין על אנדומטריוזיס... אני שמחה לשמוע ולראות שלאט לאט גדלה המודעות למחלה!!

kikona126

New member
את בטוחה שזה לא ש.ח.

כי הוא כבר התראיין שם בעבר בנושא...

nuny77

New member
הראיון הזה

הראיון הזה ללא ספק עזר לי להבין שיש לי ככל הנראה מיגרנה...

kikona126

New member
הם מעצבנים לא נותנים לו לדבר

הוא התחיל להגיד משהו בהתחלה והיא קטעה אותו באמצע, וחבל דווקא זה היה נשמע משהו חשוב!!!

זהבה240

New member
תודה זואילי

הוא נראה מאוד נחמד, ועשה עלי רושם יותר טוב מבחינה אנושית מהקודמים שראיתי בתוכניות כאלה. ולמרבה הפלא למרות ידיעותי המרובות בנושא, הוא אפילו הצליח קצת לחדש לי בכמה הסברים [למשל, על מיגרנה ועל הסיבות לבעיות מעיים] זהבה

זואילי

New member
אני חושבת שהיום

הקישור של מעי רגיז ומיגרנות לאנדומטריוזיס זה כבר בשאלות הסטנדרטיות של איבחון. זוכרת בהחלט שנשאלתי על מיגרנות ונאמר לי שיש קשר. ולגבי מעיים... לא היה צריך לשאול אותי כי פשוט נידבתי לספר מיוזמתי על כל התופעות
המחלה אצלי היא אסימפטומטית, ולכן כל עוד אני בדיכוי ולא מקבלת ווסתות, אז לשמחתי המיגרנות הן רק פעם ב (ולא ברמה מטורפת כמו של הרבה מחברותינו כאן) ובכל הקשור למעיים, היום אני עדיין עם הזרבוב כך שרגיז הוא לא, הוא בעיקר מחונך
את זולטי פגשתי אחרי הניתוח חירום והתרשמתי מאוד מההסברים שנתן לי. מקווה רק שהוא כבר לא קורא למרפאת חווה מרפאה סקסולוגית (יום בשבוע בתחום הזה לא עושה את זה למיין אישיו שם) אלא הוא יודע על שלל התחומים שהמרפאה מטפלת בהם.

זהבה240

New member
התוספת שלו היתה בהסבר

אני יודעת על הקשר בין מיגרנות ומעי רגיז לאנדו', אבל הוא נתן עוד הסברים לכך שלא ידעתי קודם. אז זה לא חשוב באמת בשביל הדיאגנוזה או הטיפול, אבל לאדם אובססיבי כמוני שאוהב לדעת את הסיבה לכל דבר, זה היה מעניין. זהבה

kikona126

New member
קרעת אותי מצחוק!!!

עם הקטע שנידבת לספר מיוזמתך... אני חושבת שכרגע אני מנדבת להם הרבה על מגרנות ועל גלולות... ועל מה שבינהן...

kikona126

New member
הוא אכן מאוד נחמד

הוא הגניקולוג שלי של הקופה. הוא זה שהציע לי את הטיפול שסיפרתי לך עליו במגרנות. המוזר זה שהוא ממליץ על טיפול במרפאות המיועדות לאנדו, אבל אותי לא שלח לאחת כזו... ואני יודעת שאחרות הוא כן...

זהבה240

New member
כנראה שהוא חס עלייך...

או שהוא יודע שאת לא תסתדרי עם סוריאנו /שיימן, או שהוא מסמפט אותך ורוצה לעזור לך בעצמו או שאין למרכז מה להוסיף לך, על מה שהוא יכול. עובדה שעל הטיפול במיגרנות הוא יודע והוא שולח אותך לניסוי הזה. נראה לי שכל התשובות נכונות, ובעיקר כנראה שנגעת לליבו. זהבה

בלגן2

New member
תודה על הקישור!

הוא מדבר כ"כ יפה וברור, שיש לי חשק לעבור ל"מכבי"...

זולטי היקר...

בזכותו לא כרתו לי את "כל" הביפנוכו של הבטן.....ובזכותו הגיע אלי סוריאנו ... מיגרנות הם מנת חלקי ......ומזלג בכף ידי.....

למעלה