המובטלת.

bit2000

New member
אם באמת תירצי-אלמד אותך להרוויח כסף

שלום מישמיש. אם באמת ובכנות נימאס לך לשבת בבית ואת באמת רוצה לחלץ עצמות ולהחיל לפעול עבור עצמך, אני אשמח ללמד אותך כיצד יוצאים לפנסיה מוקדמת יותר בריאים, יותר צעירים ויותר עשירים. מיפגשי הדרכה כל יום רביעי ב- 20.30 בבית קזנצ'י, רמת אביב. בהצלחה. יואש 054-664151

sher26

New member
זה בטח MLM למה את לא מציין את זה

ונותן תחושה כאילו יש לך הצעת עבודה אמיתית ואטרקטיבית. אם אני טועה אני מתנצלת מראש אבל יש לי תחושה חזקה שבזה מדובר

motyka

New member
פרמידה

בה את מוציאה כסף, מגייסת אנשים נוספים, ומקבלת עמלה על הסכומים שהם משלמים. אם את לא מצליחה לגייס (כמו רוב האוכלוסיה) את לא מקבלת כלום ורק מוציאה כסף ומבזבזת זמן.

31vered

New member
MLM = שיווק רב שכבתי

MLM זה לא קללה. גם פירמידה לא. הסכנות טמונות לאדם שנכנס בלי לדעת מה זה אומר, מה היתרונות , מה החסרונות, והאם הוא מתאים לזה, או האם זה מתאים לו. רוב האנשים חושבים שאם הם לא טובים בשיווק, אז זה לא מתאים להם. זו הטעות הראשונה. אם הוא חושב שתוך יומיים יהיו לו 10000 שקל בחודש בחשבון, מהר מאוד הוא חוטף דכאון כשהוא מגלה שהתהליך יותר איטי מזה, ומה לעשות, כדי להתעשר צריך גם לעבוד קצת... גישה אחת חששנית ותוקפת היא מה שכתבו לפניי על הפירמידה, גישה אחרת מזמינה אותך לבוא לפגישה שמתארת את השיטה (כי אי אפשר על רגל אחת) ולהגיע למסקנות בעצמך, בלי צורך להתחייב לשום דבר כספי. הרעיון שעומד בבסיס השיווק הרב שכבתי הוא מאוד פשוט- לשכפל את העבודה שלך, לעוד ועוד אנשים תחתייך וכך לבנות רשת הפצה, כשאת מרוויחה אחוזים מההפצה שלהם. ההסבר יותר ממשי אם תחשבי על דברים שהמלצת לאחרונה לחברייך, היית בסרט טוב, אכלת מוצר טעים, מסעדה שווה וכד', תארי לעצמך שהיית מקבלת תגמול בכל פעם שהיית ממליצה לאחרים על המוצר ומצרפת אותם למעגל החברים של החברה. הם היו עושים כמוך וכך כמות האנשים תחתייך היתה מכפילה ומשלשת את עצמה לאורך הזמן, ואת מרוויחה מכל אחד מהם אחוז מסויים. בגדול - זה הרעיון. במקום לבזבז כספים על פרסומות החברה נותנת לך כמפיצה שלהם להיות שותפה לרווחים. שמעת על המושג עלות - תועלת? יש חברות MLM שמחייבות לקנות מוצרים ולבצע השקעה כספית. החברה שאני מייצגת לא מחייבת לקנות. אפשר לומר שהסיכון שאת מעמידה מאוד קטן, לעומת הרווחים שניתן לקבל. (סכ"ה 150 ש"ח שגם אותם ניתן לבטל תוך שבועיים אם את מתחרטת). בתמורה מקבלים קורס בן יומיים עם מידע חשוב שטוב לדעת לחיים ולא רק למוצר... ועוד כל מיני זכויות. בכל מקרה הרעיון הזה לא מתאים לכל אחד, הוא דורש מהאדם להיות עצמאי, לדעת לנהל את עצמו, ולהיות מנהיג ובעל חזון ובין היתר להיות עם סבלנות לתהליכים. אם את רואה את עצמך כאדם כזה ואת באמת מעוניינת להרוויח הרבה אין לך מה להפסיד. הרבה אנשים עושים את זה כהכנסה נוספת וממש לא דרוש יותר מידי זמן. אשמח לספק מידע נוסף ולהמליץ.

mbo

New member
בMLM לא זוכרים שיש גם מוצר בסוף

רק שכבות על שכבות על שכבות אני חוויתי חברה אחרת שהשכבות והרב שכבתי או MLM לא פגע בה. אני מכרתי מוצר ולא שכבות. לכן ברוב החברות של הרב שכבתי המוצר עצמו מאוד בסיסי אך כשהו מגיע ללקוח המחיר מגיע לשחקים כי יש לתגמל 10 ולפעמים 20 שכבות מתחתיך. מוצרי שינה שאני מכרתי עד שנסעתי לחו"ל היו במחיר נמוך והרווחתי לפי מכירות שלי ותוגמלתי רק על מי שאני הבאתי ישירות לא זה שאחריו ואחריו ואחריו. אני לפחות מכרתי מוצר ולא "שכבות" אני ממליץ בחום הטלפון למי שרוצה הוא 1-800-24-24-24 בברכת יום טוב לכולם ארנון

orom

New member
ועכשיו משהו פרקטי

מה כבר עשית בכל הנוגע לחיפוש עבודה?

niya

New member
והכי מומלץ

לדעת לסנן את כרישי הMLM, ה- SUNRIDER וה herbalife למיניהם ולהזהר מהם מאד... הם מתפשטים כמו פטריות אחרי הגשם...

הכל.. אבל לפעמים נדמה ..

שזה קורה רק לי , השם שלי רשום בערך בכל חב' כ"א באזור את לוחות הדרושים באינטרנט מכירה כבר בע"פ (בערך)הלכתי גם על השיטה המסורתית של מפה לאוזן ,כמה פקסים פה ושם אם אני בחוץ אז ביי דה וואי הקיצר כלום אני מיואשת וזה כבר עובר לפסים אחרים

orom

New member
באיזה תחום את מחפשת עבודה?

אולי תעלי את קו"ח שלך לפורום- לצורך שיפוצים

למעלה