המהפכה באירן החלה???

המהפכה באירן החלה???

מה הצעד הבא? מצעדיי גאווה ?
ליה
נישואין מהסוג החדש

מעניין , בדיוק אחרי 30 שנה

הסטודנטים מיתמרדים ללא הצלחה . אני שמעתי הרצאה של רב שהוא אמר שכתוב שלפני שיבוא המשיח היצר הרע צריך להיתבטל ולהישמד והיצר הרע הכי גדול נימצא אצל הפרסים שהם נטלו אותו הכי הרבה ומהם יצא " המן הרשע מזרע עמלק " בדיוק כמו " הנאצים " שהוא העמלק המערבי . ולכן במלחמת גוג ומגוג שתתחיל עם איראן ועם פצצת האטום שלה זה יהיה ההשמדה הסופית של הדיקטטורה באיראן .

פרויז1

New member
אל נא בחופזה מסקנות, איש !

אנחנו על סף חילופי עידנים. מעידן הדגים לעידן הדלי ויהיה טוב יותר אני מקווה.

אתה יודע מדוע ניקרא שמם בשם : " פרס " ?

בגלל שהם כל הזמן פורסים את מלכותם על העולם בתקופות שונות של ההיסטוריה . ככה אני שמעתי מפי הרצאה של רב אחד . או שהם הופכים מייד להיות אימפריה שמישתלטת על העולם , או שהם נחלשים עד שלא נהייה מהם כלום . בספר הזוהר כתוב שהם לקחו הכי הרבה את היצר הרע בעולם ובעזרת הצניעות שלהם הם מצליחים להישתלט על האוייבים שלהם " כולל אנחנו " .

פירוש נוסף של ספר הזוהר

בגלל שהם נטלו הכי הרבה את הספירה " גבורה " שמימנה יוצא היצר הרע , אז בכל המילחמות הם חייבים לנצח ולא יעזור שום דבר !!! , ככה קורה היום אחרי " מילחמת איראן-עירק " שהם ממנים בכסף את כל הפיגועים שיש היום בעירק כדי לסלק משם את האמריקאים והישתלט על כל עירק ולהיתקדם משם לכיוון ארץ-ישראל .

פרויז1

New member
פרס = فارس = FARS

נראה שהרב שלנו שפירש פרס ל"בגלל שהם כל הזמן פורסים את מלכותם על העולם בתקופות שונות של ההיסטוריה" יצר קשר אסוציאטיבי ובלתי מבוסס דיו. אבל אתו הפתרונים. דברי הזוהר ויתר מקורותינו - מקובלים עלי. לפעמים יש בעיות עם הפרשנות - ומותר לחלוק, כי זה יסוד מוּסָד בדיוני חז"ל.

הגזע הארי של הנאצים על שם איראן

קראתי בפורום בלשנות ושפות העולם שהמילה " ארי " כלומר הגזע הארי ( הגזע הלבן שיצא מהודו ) שמימנו יצאו הגרמנים ועמי ארופה המערבית מקורו במילה " איראן " , והוא כולל את " עמי קווקז " קישור להודעה .........................................

פרויז1

New member
דג ואוקיינוס :

ההפניה לפורום בלשנות ושפות העולם - זה כמו לשלוח מישהו לאוקיינוס ולהגיד לו : לך לשם, יש דג, תביא לי אותו. יש לך אפשרות פשוטה הרבה יותר לשים לנו את הדג על הצלחת ןלהגיש לנו אותו. ולא נצטרך לחפש באוקיינוס. זה אפילו יותר פשוט מלתת לינק !!! מימין לכותרת ההודעה הספציפית אליה אתה מפנה אותנו (= הדג) יש נקודה כחולה. > קליק ימני > העתק קיצור דרך > הדבק (לנו על הצלחת את הדג).
פשוט. לעבודה ולמלאכה !!!

למעלה