המהמ

המהמ

אני מצוטטת את מה ש"פשוט נילס" רשמה לפורום אשלי סימפסון "אני פתחתי תהודעה הזאת כדי לומר לכם שאין לנו (פורום גסיקה) שום כוונה לריב איתכם... במריבה אשלי יותר טובה גסיקה יותר טובה... אשלי זמרת רוק גסיקה זמרת ששרה הכל ופה זה ניגמר אין מה להשוות! וגם עם מה שיש להשוות יוצא שגסיקה..." 1.אפחד לא רב איתך ומי אמר שזה מפורום אשלי סימפסון ?! 2.אשלי לא זמרת רוק ...אשלי שרה הכל חביבתי וג'סיקה שרה פופ מותק ...הגיעה הזמן שתבדלי 3.מצטערת לאכזב ...לכי לכל אתר שתרצי ...תראי מי זמרת יותר טופה האם ג'סיקה אי פעם הגיע למקום הראשון באלבומים ?! אני לא חושבת ככה.... תהני לך
נ.ב. תלמדי לכתוב בפעם הבאה בלי שגיאות כתיב ....ואני לא מדברת רק על הציטוטים האלה

עכשיו תקראי את!

אם לא סמת לב בהודעה בפורום אשלי... זה היה מכוון לבוגרים... מה שאת לא! הכוונה שלי שם היתה שיש ילדה אחת שנידחפה לשיחה שלא קשורה אליה בכלל וגרמה למריבה אני לא רציתי שזה יהפוך למריבה בין פורום לפורום... כי שעוד כמה משתמשים ראו את השרשור הזה אז הם נוספו בדיוק כמו מה שאת עושה... את שעשית בדיוק מה שלא רציתי שיקרה ואת יודעת למה כי את נחש... השגיאות כתיב זה בגלל שאני כותב מהר... ומי שלא יודע יש דמות מצויירת בשם נילס לא נילסה נילס זה זכר... אז למה בכלל פתחת את ההודעה המיותרת הזאת למההההההה??? יה עלוקה מה את חושבת שזה הפורום שלך מי בכלל מכיר אותך את לא שייכת לפה קישטההההההההההההה עד שהכל היסתדר היא היתה חייבת להיכנס לכתוב תדעה שלה... שיחה, מריבה , וילדה מיותרים מאוד! שלא תעזייי להגיב לנו שוב בפורום שהכינוי שלך לא יעלה פה שוב עשית מספיק..

רילקס אנשים../images/Emo70.gif לא הייתי פה../images/Emo26.gif

כמה ימים וזה מה שוקרה
עכשיו להקשיב לי
אני
מאוד אוהבת
חלק מהשירים של אשלי
הכלללללל התחיל שאמרתי לחברי הפורום של ג'סיקה
שהגיעה הזמן שנחייה את הפורום שלה כמו שהחבר'ה בפורום של אשלי עושים... הכל היה ברוח טובה כי באמת רצינו שכמו שלאשלי יש פורום מצליח גם אנחנו נחייה את הפורום שלנו... עד שבאה ילדה אחת והחליטה להגיד שיש סיבה לזה שהפורום של ג'סיקה לא מצליח (ואחרי זה לא אמרה את הסיבות שלה חחח מסכנה) ושמי שאוהב את אשלי לא צריך לאהוב את ג'סיקה וכ'ו וכ'ו וכ'ו.. ואני שאלתי את עצמי מה הקשר
איך היא ילדה שלא כתבה בפורום בכלל מתערבת במשהו שבכלל כתבתי למנהלת של הפורום
שיהיה ברור שהיא התחילה הכל
אף אחד בפורום הזה לא שונא את אשלי ולא יורד עליה (ומי שירד עליה שיפסיק
זה לא לרמה שלנו ולא לרמה של ג'סיקה
הן אחיות וזה הכי חשוב
) ג'סיקה ואשלי כ"כ שונות שאין מקום להשוואה
ג'סיקה היא הדיווה הווקלית עם הניסיון אשלי היא הרקדנית הרוקיסטית הצעירה שתיהן אחיות ושתיהן מייצגות משהו אחר לגמרי
די עם הריב המטופש הזה
הכל התחיל בגלל ילדה אחת שלא שווה את זה בכלל
הרי ברור שמי שאוהב את אשלי יגן עליה גם אם הוא אוהב את ג'סיקה וההפך
אז די
כולםםםםםםםםםםם בסדר עם כולם ואנחנו נשמח אם הפורום של אשלי יקפצו לבקר אותנו כמו שאנחנו באים אליכם לפורום
זה הכל

למעלה