המהדורה ה 3 של aD&D

דרגורן

New member
תעשה טובה ותקרא את הודעת המנהל../images/Emo70.gif

1. בפורום זה יש 20 הודעות ראשיות (כאשר הן מסומנות בעיגול כתום) בלבד! 2. לכל הודעה ראשיות יכול להיות מיליון הודעות בנות (נקראות גם שירשורים או פתילים ומסומנות בכחול) 3. כאשר מישהו משאיר הודעה ראשית שהיא שורה אחת ואפשר לענות עליה ב"כן" או "לא" או לחילופין משאיר הודעה כגון "המהדורה השלישית של AD&D צולעת" (האם אתה מכישר מישהו שעשה את זה?) הוא מעיף הודעה ראשית ישנה (ויחד איתה את כל הפתילים והשירשורים שלה) 4. בהנחה ובהודעה שהועפה היה דיון ארוך ומעניין בפורום או משחק ארוך ואתה העפת אותו "סתם" בשביל לשאול שאלה או יותר גרוע בשביל להגיד משהו סתמי כזה, האם אתה חושב שעשית מעשה טוב? המינימום שיכלת לעשות זה להגיד למה לדעתך המהדורה השלישית צולעת!

BlueBeIl

New member
כן, וזה שההקפצה מפסיקה לעבוד

אחרי כמה זמן לא ממש תורם לעניין.

Catty

New member
מה זה הקפצות בכלל????????

וסטרייט קט, איזה ספר על משחקי תפקידים הכי אהבת?

דרגורן

New member
הקפצה זה:

אמרנו שבפורום יש 20 הודעות ראשיות. ההודעה הראשית שהיא בת פחות משלושה ימים ותקבל תגובה עם תוכן, תהפוך להיות ההודעה הראשונה בפורום. כפי שתגובה זאת מקפיצה את כל הפתיל למעלה (עד שמישהוא יגיב בפתיל אחר ואז הפתיל הזה ירד שלב...)

Catty

New member
אההההההה

ובעוד 3 ימים ההודעה הזאת תרד למטה ולמטה כן?

כן!

בול כמו שדרגורן אמר:"הודעות של "כן"ו"לא" סתם מפריעים" (לא ציטוט מדויק)

Streetcat

New member
אאוץ´!

מצטער, לא ידעתי שההודעה שלי תדחה הודעה קיימת. Sowie..

Gilgam69

New member
איש לא יכפיש את שמה של המהדורה ה-3

לא תחת המשמרת שלי!!! NOT ON MY WATCH המהדורה השלישית לסדרת ה-D&D/AD&D היא מעיין נעורים! סוף סוף השיטה יצאה מהקירות המגושמים שבנתה לעצמה והפכה לשיטה הרבה יותר מהנה, שחיקה וריאלית... המהדורה השלישית היא בעצם מיטוזה (איחוד) של ה-D&D/AD&D עם ROLEMASTER (לדוגמה), איחוד של שיטה קלה ומהנה עם שיטה ריאלית והגיונית. את ה- D&D/AD&D לא אהבתי בגלל חוקים טפשיים ומגבלות לא מציאותיות ושיטות מתקדמות יותר (כגון ROLEMASTER) לא אהבתי בגלל הכמויות האסטרונומיות של הטבלאות בשביל לתמוך ביותר מציאותיות וללא מגבלות. המו"ד מהדורה שלישית עשה (בהצלחה מרובה עד מאוד!!!) שילוב של הדברים הטובים ביותר מכל שיטה והצליח היכן שאחרים כשלו...

DDN

New member
תעזוב,

תעזוב, הוא סתם מחפש צומי. אין מה להתייחס לאלה שסתם מחפשים כותרות.

BlueBeIl

New member
צומי צומי צומי צומי צומי

עזבו. אני מאושרת בגלל שכבר שבוע שלם התבטלו לי שיעורים אחרונים ויכלתי לראות קטנטנות בשקט. מריאנו החתיך שלי!!!!!!

La Gamba

New member
עוד יותר מוזר

המורה של השכבה שלי למתמטיקה רואה את זה.

BlueBeIl

New member
פחחחחחחחח

אבל יש בן אחד בשכבה שלי שרואה את זה וכל הזמן מדבר על זה. והוא גם מתעקש לדבר בספרדית למרות שהוא בכלל לא יודע. אבל הוא בכלל תופעה - הוא גם שומר טאזוסים בארנק ויש לו יומן של פיקאצ´ו... ובבית ספר הקודם שלי מלא מהבנים ראו את זה.... פשוט פתאטי. אבל לא פתאטי כמו הילדים הקטנים האלה שמתראיינים בחדשות כ"פריק הארי פוטר".

Streetcat

New member
רק נדמה לי, או שכרגע

הגדרת את המהדורה ה3 "הגיונית"? במשך כל הזמן שאני משחק ב מוד"מ2 אני נורא נהנה, וכשאני רואה את ספרי החוקים של מהדורה3... אני פשוט נחרד מהמחשבה שיום אחד היא תתפוס את מקומו של המשחק המושלם הזה. ארחיב בנושא כשלא יהיה לי משהו טוב יותר לעסוק בו...

DDN

New member
נהנה מהמהדורה השנייה אבל

המהדורה השלישית נראית כ"כ טובה. מה מפריע לך בה? זה שאתה לא יודע אנגלית?

Catty

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לו רק היית יודע מה אתה אומר...

Streetcat

New member
What was it, about

me not knowing English? As i ha just mentioned, i WILL widen the topic, and explain all the reasons for my hostility towards the third freakin´ addition, once i have nothing better to do! you don´t expect me to write essays from my girlfriends computer, now, do you?!?!? any questions remain?

למעלה