המדריכה

המדריכה

עמדתי בכניסה לאחד הבניינים העתיקים בעיר, משווה שוב בין הכתובת שהייתה רשומה בפתק שבידי לשלט שעל הבניין. הגעתי למקום הנכון. נכנסתי לחדר המדרגות האפרורי, ודפקתי בהיסוס על הדלת שבקומת הקרקע. הדבר הראשון שהבחנתי בו כשהדלת נפתחה היה החיוך. היה לה חיוך שקט, מרגיע. היא הובילה אותי פנימה לחדר החם שהיה מואר ע"י חמישה נרות גדולים, ורמזה לי להתיישב לידה על הספה הכחולה. היא לבשה שמלה לבנה פשוטה ויפה, ונראתה כמו מלאכית. היא לקחה בידה את היד שלי, בחנה אותה, עוברת על כל אצבע ואצבע, ועל כף היד, ושוב על האצבעות, וחייכה שוב את החיוך השקט שלה "יש לך ידיים טובות, אני שמחה שהגעת אליי". עוד לפני שהספקתי להגיד משהו, היא פשטה את שמלתה ונשארה ערומה לגמרי. הייתי קצת נבוך, אבל החיוך שלה עזר לי להירגע. היא נשכבה על המיטה שבקצה החדר, וסימנה לי בלי מילים לשבת לצידה. היא לקחה שוב את היד שלי, והתחילה להעביר אותה על הגוף שלה, מכירה לי את כל נקודות העונג הרבות שיש בו, נותנת לי ללטף אותה לאורך ולרוחב, את הבטן שלה, והשדיים, והפטמות, והמותניים, והתחת, והרגליים, והירכיים, ואני מלטף ומלטף, והיא עוזרת לידיים שלי להתמקד באיזורים הנכונים, מסיטה את האצבעות שלי לעבר נקודות נסתרות, נהנית מהמגע. אני נהנה מהשיעור, והיא מחייכת, נהנית להדריך אותי, להוביל את ידיי בשבילי גופה, ואז היא לוקחת אצבע אחת שלי, מלקקת אותה קלות, ומכניסה אותה לכוס שלה, מוליכה אותה, מדריכה אותה, וחם לי, וחם לה, והיא רטובה, ובהדרגה היא עוזבת את היד שלי, נותנת לאצבעות שלי לטוס סולו אל עבר הדגדגן שלה, ואני מעסה אותו בעדינות, והיא עוצמת עיניים ומתמכרת להנאה, ואני מלטף, והיא מתחילה לרעוד, ואני ממשיך ללטף, מבין מהרעד והחיוך שאני בדרך הנכונה, עד שהיא גומרת, פוקחת עיניים, מחייכת אליי. "את מדריכה מצויינת", אני מודה לה, והיא מנשקת אותי, "בשבוע הבא שיעור בלשון, שלא תעיז לשכוח", ואני כבר סופר את הימים.

RoboCoc

New member
המדריכה ...

המדריכה גם נותנת שיעורים בקבוצות? אחי, אחלה! כתוב ממש בטוב טעם!

אני מקווה

שלא התכוונת לקבוצות כדורגל, כי אז יהיה קצת צפוף...

RoboCoc

New member
מה פתאום

מדריכה של קבוצות כדורגל יש רק אחת למעשה היא "מאמנת" את הנבחרת הישראלית בעיקר בלילה שלפני משחקים חשובים!!!

השיעור החשוב מכולם

שיעור לשון, לזה צריך תלמיד מאוד ממושמע מאוד קשוב והכי חשוב מכל, שיהיה לו רצון. והמדריכה צריכה להיות כחולה בראש. הכל מתאים,הכל כחול, נשאר רק לבצע, אני מחכה.. מלאכית כחולה

למעלה