המדריכה טל קדמי

המדעיסת

New member
המדריכה טל קדמי

אצלנו בכיתה ישנה תופעה מוזרה: בכל חודש בין התאריכים 10-13 המדריכה נהיית עצבנית ומתעצבנת על עצמה יותר מדיי אז המדריכה: תירגעי!!!!!!

מעניין למה...../images/Emo123.gif

אתה בטח חושב על מה שאני חושב....
ואגב באיזה שכבה וקורס אתה?

המדריך T

New member
בטח שהיא הייתה עצבנית

כי היא לא קיבלה מהמדריך היא יודעת איזה כי גם יודע

טל היא בנאדם רע

יש לה מצבי רוח מה-1 עד ה-31 כל חודש, היא פשוט רוצה להתקדם לקצונה ולכן היא דופקת את החניכים שלה כל הזמן כדי להתחנף לממ"ח........... מי שחושב אחרת אז יש לו בעיה רצינית בשכל..........
))))) היא תמיד הייתה חנפנית מגעילה, גם כשוחרת וגם כמדריכה.... כדי להתחנף ולהתקדם היא תהיה מוכנה לדפוק כל בנאדם.....

תגובה

למה אתה מדבר ככה על המדריכה שלך אני עובד איתה הרבה זמן והיא מדריכה טובה

היא לא מדריכה שלי

טל היא לא מדריכה שלי, אני אומר עליה את האמת כי אף-פעם לא שומר דברים בפנים. עדיף שאני אשאל אותך: למה אתה חושב שהיא בנאדם טוב......?

אתם לא יודעים מה אתם מדברים !!!

אם לא המדריכה טל כבר מזמן היו מעיפים אותי מהטכני, היא הוציאה אותי מהחרא שהייתי בו כל כך הרבה פעמים, אתם לא יודעים מה אתם מדברים !!! אולי היא באמת קצת קשה עם המשמעת, אבל אי אפשר להגיד שהיא בן אדם רע !!! היא מתחשבת בחניכים שלה שמכבדים אותה !!!

היא עדיין כלבה

היא מתחשבת רק בחניכים שמלקקים את התחת האנורקסי שלה. כלבה מגעילה צבועה ומרושעת , פשוט חרא של בנאדם. תאמינו לי !!!!!!!!!!!!!!!!! לידע הכללי של כולם: התקבלה החלטה במפקדת חיל-האוויר לתת עדיפות לשוחרים להיות מדריכים בטכני. אחרי שחלאות אדם כמו טל מחנכות אותם איזה מדריכים יהיו כאן בעוד 5 שנים...? אלוהים תעזור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MADAISTMAN

New member
היא חושבת רק על עצמה!!!!

חברה בזה אני רציני!!!!! דיברתי עם אחד המפקדים שלה (שאני מכיר אותו טוב ומדבר איתו בחופשיות) וגם הוא אמר שהיא חרא של בן אדם וחושבת רק על עצמה, היא לא שמה על החניכים שלה ורק ממשיכה להגיד "כמה אני עושה בשבילכם" לא עושה כלום המנייקית בחיים היא לא עשתה כלום!!!!! אנשים כאלה הורסים את הצבא!!!

למעלה