המדריך

Makelove5

New member
המדריך

למוצצת המתחילה!

משחק מקדים

כאשר נושא זה עולה ויוצר שיח לוהט, נהוג לחשוב ולקשר את הנושא כצורך מחייב של האשה. זוהי בהחלט טעות. למשחק המקדים חשיבות עליונה בלי קשר למין, דת או גזע של המשתתפים בסקס. הזמן המומלץ למשחק המקדים הינו רבע שעה. זהו פרק הזמן בו לגבר כבר עלול לכאוב הזין מסקס יבש, לכן בשלב הזה מומלץ להראות סימנים של התפשטות, במקרה וכל המשחק המקדים הגבר והאשה נשארו לבושים.

התפשטות

יכול להיות גם מונח פיסיקאלי שמתאר את התנהגות היקום שלנו, אני מעדיף להתיחס לדבר הזה שעושים ממש לאט ושחלק ממנו מתבצע בעזרת השיניים. אין מה למהר, צרו ביטחון אחד אצל השנייה, אל תשדרו שהגוף העירום הוא המטרה שלכם. גברים שלא חוו מעולם מציצה עלולים להילחץ מהשלב הזה. המומצצת הממוצעת מבצעת את הפעולה האוראלית כשלב ראשון, במטרה להחליק אותו, להעמיד אותו, המדריך הבא נכתב עבור מוצצות מקצועיות שמוכנות לשבת חצי שעה או אפילו שעה על הברכיים ופשוט למצוץ זין בכיף, ורוצות להשתפר, להפוך למוצצת סדרתית.

שתי מקרים אופציונליים:

1. לגבר שלך עדיין לא עומד.

במקרה הזה הייתי מציע להתמקד בכמה שזה לא מזיז לך. תעלי אליו ונשקי אותו, תני לשיער שלך לדגדג אותו בבטן ובחזה, תניחי את השדיים שלך על הפנים שלו ואז תרדי איתם כל הדרך עד שהם יחבקו את הזין שלו. לטפי אותו בעזרת ידייך באיזור השוקיים והמפשעות, אם מתאפשר נגיעות האיזור פי הטעבת מאוד מחרמנות, ליקוק של חריץ גם מתקבל לפעמים (לא אצל כל אחת/אחד). התגרות עם הציפורניים על הגוף, ליקוק של תוך האוזן, ליקוק ונישוק הגרון. לאחר שכל הפעולות הנ"ל יתבצעו מתוך כוונה לענג ומבלי למהר ולהלחיץ, במידה והפעולות עזרו ניתן להתחיל במציצה, במידה ועדיין לא עמד לו ניתן להחליף גבר.

2. עומד לו, אז מה?

שיטת השיער המדגדג מעולה גם במקרה הזה, גם השדיים יגרמו לגירוי אדיר, ליטופים תמיד יגבירו את החרמנות, אפשר לעבור קרוב מאוד לזין ולנשום עליו, הוא צריך להפנים שהפה הקטן והחמוד שלך הוא חייה רעה. מבטים מלווים בחיוך יכולים להעלות את מפלס האגו וליצור הצפה, צפי לעיתים אקטים אלימים מצידו באם ויצרת עודף חרמנות ועדיין לא התחלת למצוץ.

המציצה
בגיל 16 זכיתי לקבל את השאלה "איך לעשות את זה?" כשהזין שלי נמצא ביד של נערה בגילי, ההסבר המהיר היחיד שיכלתי לתת היה "תמצצי את זה כמו ארטיק". יפה, זה תיאור מעולה אבל יש לו שלב מיוחד במציצה, אני אגיע אליו. אז את מחזיקה את הזין ביד שלך, אני מקווה שהוא קשה וזקוף. קרבי את פיך אל החלק התחתון. ניתן להתחיל עם עבודת לשון בלבד, ללקק את הזין בעזרת הלשון בלבד, מלמטה למעלה עד ה"כיפה", בחזרה למטה מומלץ ללקק נתיב אחר. אין לבצע פעולה זו יותר משלוש פעמים (עליה-ירידה) היא נעימה אבל משגעת אותנו. בפעם האחרונה שעלית למעלה, הכניסי את הזין לפיך, נסי להיזהר במהלך כל המציצה שלו לגעת בזין עם השיניים. המציצה המושלמת מתבצעת על ידי הגיבורות שמסוגלות להקריב את עצמן ולהסתכן בתחושת רפלקס ההקאה. נסי להכניס את הזין עמוק ככל האפשר, אם את יכול להגיע עד לשורש של הזין, אל! זה יגרום לו להרגיש כאילו הזין שלו לא מאתגר אותך. תני לו לאחוז את הראש שלך, זה מדליק אותנו שאנחנו "שולטים" בתנועה. אם הוא רוצה לסובב את השיער על היד שלו ולהדק את האחיזה תרשי לו. אם את בעלת תסרוקת שתי צמות והוא מעוניין לאחוז בהן כמו מושכות של סוס, אל תמנעי את זה ממנו כמובן. אם במהלך המציצה הוא מניח יד מאחורי ראשך ומקדרר אותו תוך כדי שהוא מפעיל כוח כדי שלא תצאי, זה עלול להיות הסימן הראשון לגמירה שמתקרבת. סימי לב לנשימות שלו, אם מדובר בחבר קבוע, זה יהפוך לסימן הקבוע שלו, תלמדי איזה תנועות הוא עושה עם הרגליים לפני שהוא גומר, איך הוא גונח, איפה הוא נוגע בך. אחיזה בשד שלך גם מקרבת אותו לגמירה. מומלץ להשתמש בהרבה רוק ולתת לזין להחליק לתוך הפה, אין לבצע את המציצה בעזרת השפתיים בלבד, אנחנו לא מרגישים את זה בעצימות גבוהה. אם עצרת הוא אמר "לא" ודחף לך את הראש בחזרה, תמשיכי, הוא בשלב ה"אל חזור" ואם לא בא לך לקבל שפריץ לפנים תכניסי את הזין בחזרה לפה.

הביצים
נכון זה השק הזה שתלוי למטה שם, הוא גם הדבר הכי רגיש בעולם (כן יותר ממך). לקקי אותו, מצצי אותו בעדינות (אם ביצעת שאיבה של אשך לתוך הפה התנהגי באחריות ובזהירות!). אין לנשוך את שק האשכים. ניתן לעסות אותו בעדינות. בעיקרון הוא גם צריך להשתתף, זה וי עדיר שהוא ימלא אחרי שתלכי בטופס "איך היא מוצצת".

הידיים שלך
עדיפות עליונה ששתיהן יהיו בצד על המיטה, או אם המציצה מתבצעת כשאת על הבירכיים, יאחזו את שדייך, ילטפו את גופך או את גופו. כף יד מטופחת זה דבר מאוד סקסי, לכן חלקנו ישמחו שתניחי אותה על הזין, מעבר לכך יש כאלו שרק ככה יוכלו לגמור. האוננות היא דבר שהגבר מבצע עם עצמו מגיל 13 בערך, הוא יודע איך הוא אוהב את זה, אל תתביישי לשאול! אם הוא לא יודע להסביר או שהוא תייר ואת לא יודעת את השפה שהוא דובר, עליך לנסות להבין שניתן לאחוז בעדינות את הזין ולאונן רק בעזרת העור של הזין, התנועה לא צריכה להיות ארוכה מידי שמא תכאיבי או תתלשי את הזין ממקומו. כמו כן ניתן לבצע אוננות של "שיפשוף" במידה והזין רטוב מספיק ברוק או שמתבצע שימוש בחומר סיכה, למען האמת זה אפילו עדיף. נסי להתחיל באיטיות ולהגביר את הקצב עד מהיר לקראת הגמירה.

הגמירה :)

כן, ראית את הסמיילי, הוא מחייך הוא שמח, את יודעת למה?

א. או שהוא קיבלל מציצה וגמר למישהי על הפנים.

ב. הוא גמר למישהי בפה והיא בלעה.

ג. הוא גמר למישהי על החזה.

ד. הוא גמר למישהי לתוך הפה בזמן שהיא מאוננת לו עם לשון בחוץ.

ה. היא זכרה את "הדרכת הארטיק" והיא ביצעה זאת כראוי (ממש ברגעי הגמירה).

:(

זה סמיילי עצוב. בטח ניחשת כבר. הוא גמר למישהי בפה והיא ירקה הכל על הבטן שלו. (תפסיקו לעשות את זה, איפה אתן חיות תגידו לי?) בלי קשר זה לא כיף לראות מישהי יורקת את הזרע שלך, אז למרות שזה מלוח, מר, מתוק, משמין, משפיל נסי להתאמץ ולבלוע את זה.

(מחקרים הראו שהאנרגיה שנוצרת בגוף מעיכול של זרע היא טוב, ואני לא מחרטט כדי ליצור שינוי עולמי).

אז בהצלחה לכולן, ואם אתה גבר אז אני בכללי לא הייתי רוצה לדמיין אותך עושה את זה אבל אם כבר קראת אז המדריך תופס גם לגביך, רק שלך אין שדיים.. אני מקווה.

לאט-מתוך כוונה אמיתית לענג- עם חיוך- ברוך-בנועם

למעלה