המדריך!

סבגבג

New member
המדריך!../images/Emo5.gif

'היום אחרי שהעפת אותי מהפעולה ישבתי וחשבתי כמה שאני מופרע ושבסוף הוא יעיפו אותי מהצופים, ובגלל זה באתי לשבט בערב, למה שרציתי לבקש סליחה. נכון שעשיתי מלאן ת'לפים דברים רעים; הרבצתי לרני, כמעט ששברתי את מהקל של הדגל, ובפעולה זרקתי עליך אבנים קטנות, ואחרי זה אמרתי שזה לא אני. אני מודה. בדרך לשבט, בלילה, חשבתי שאני לא בסדר ומופרע אבל כשהגעתי לשבט אמרו לי שאתה כבר בפעולה, ואתה לא יכול לדבר איתי. אז טיפסתי במדרגות והצצתי לבפנים לראות אותך. והמדריך-אני שונא אותך! למה שאתה תבוא ותגיד לנו כל הזמן להיות בשבט ולא להפריע, שאתה מפריע בעצמך?! מזבל לנו ת'מוח על גיבוש של הקבוצה והצופה אדיב ורע לכל צופה. תסתכל על איך אתה מתנהג בפעולה. בדיוק כמוני ואפילו יותר גרוע. אז אל תבוא לנו בפעולה ותגיד לנו איך להתנהג, ואם אתה מאיים שאתה תעיף אותי מהצופים אז קודם תעוף אתה בעצמך. וחוצמזה אני לא בא יותר לפעולות המחורבנות שלך שמילא לא שוות כלום. צבע אחד שמזבל כל הזמן שקרים. ואם אתה רוצה לדעת, אז כולם אומרים שאתה אפס-וזה מה שאתה!

לא הבנתי!!!

זה סתם קטע שכתבת או שזה אמיתי? כי אם זה אמיתי אז יש לי הרבה מה להגיב...
!

זה קטע ידוע...

שתמיד שמים ב"חומר למחשבה" בקלסרי הדרכה.. זה רק מראה על איך לא צריך להתנהג.. בעיקרון האגדה מספרת על חניך מחיפה שכתב את זה לפני כמה שנים למדריך שלו ערן.. כמובן, שזו אגדה עירונית שכזו...

נועה00

New member
הבנתי...

למרות שאני לא כל כך מסכימה עם הקטע הזה, כי יש הבדל בין התנהגות של אדם כשהוא מדריך, לבין התנהגותו כ"חניך"

נועה00

New member
הבנתי...

למרות שאני לא כל כך מסכימה עם הקטע הזה, כי יש הבדל בין התנהגות של אדם כשהוא מדריך, לבין התנהגותו כ"חניך"

נועה00

New member
הבנתי...

שטויות !

כשאני מדריך אני לא חובש מסכה ונהיה אדם שאני לא ! אחרי כל מה שקיבלתי עד שנת הדרכה בצופים אני מאמין שאני אדם מספיק ערכי ושאני לא צריך "לעשות" את עצמי מול חניכים !

למעלה