המדריך לשובניסט !

• פותח הנושא MAX D
  • פורסם בתאריך

פהpumiky

New member
אה אופס...

לא התכוונתי אלייך...אלה לבדיחה של בל בל ומקס די...

בל בל

New member
חחחחחחח................/images/Emo6.gif

איזה קרועה!!!!!!!!!! אני סחי! לא צחי!! מה? צחי?! כן צחי! לא ........, סחי!!! אתמול אני סחי!

MAX D

New member
את סחי

ואני צחי? לא פומיקי צחי!! על מה אני מדבר? לא צחי- צחי... כאילו- סחי

בל בל

New member
בדיוק!!!!

כשאתה אומר את זה פתאום הכל נהיה מובן! צחי, סחי אבל לאZACKDA סמים? מי אמר סמים?! אני סחי. מה המצב אחי מה המצב יא גבר.... יהיה חם כמו אש מחנה קיץ תשעים ושש, יהיה חם כמו אש מחנה קיץ תשעים ושש.... מה???!!! כלום.

פהpumiky

New member
סחי? מי?

סחי=צחי...לא יותר מיזה...משמעות עמוקה אין פה!!! סחי...נשמע כמו צחי..מצחיק? מצחיק! נחמד? נחמד! למה לא אני אומרת למה לא? בעצם למה כן? מי אמר למי ובאיזה הקשר?: "סמים? איפה? מי? איך? למה? כמה? " פחחח. מצויין...בעולם יש ויכוח תאורתי מי הוא החכם ומי הוא הפתי וההסטוריה תאשר שהבנים שווים יותר, אבל בתורה אסור לשקר אז הבנות שוות יותר!!!

MAX D

New member
מה היית עושה בלעדינו?

כנראה היו לך חיים הרבה יותר נורמאליים, משעממים כאלה, אנחנו מקור השטויות של העולם...

MAX D

New member
ווווואחחחחחססססס

ראיתי פעם אחת- 5 דקות והספיק לי...

MAX D

New member
אחרון להיום:

למה שווה יותר להיות גבר? 1.התחת שלך אף פעם לא מהווה גורם מכריע בראיונות עבודה. 2.האורגזמות שלך אמיתיות. בכל מצב. 3.אתה יכול לשמור את שם המשפחה שלך לעצמך. 4.המוסך עומד כולו לרשותך. 5.החתונה מתכננת את עצמה, בלי שתצטרך להשקיע בה מאמץ כלשהו. 6.אין לך את ההתנגדות הלא ברורה לקיום יחסי מין עם חברים. 7.אתה מגלה את האמת הפנימית שלך בקרבי המכונית 8.אתה לא עושה פרצוף חמוץ בכל פעם שמישהו שם לב ששינית תסרוקת. 9.שעווה לא זוכה להתקרב אל הרדיוס שלך. 10.אתה עושה את אותה העבודה ומקבל עליה הרבה יותר כסף. 11.אתה לא חייב לעזוב את החדר על מנת לסדר את אבריך המוצנעים במקום הראוי להם 12.עלות שמלת חתונה: 2000 דולר. עלות השכרת חליפת חתן: 100 דולר. 13.אנשים לעולם אינם בוהים בחזה שלך תוך כדי שיחה. 14.נעלים חדשות לא חותכות, לוחצות או שורפות את כפות הרגלים שלך. 15.סרטי פורנוגרפיה תוכננו תוך כדי מחשבה עמוקה על צרכיך. 16.אתה יכול לסמוך על החברים שלך, שלעולם לא ישאלו "נו…אתה שם לב למשהו שהשתנה בי?" 17.מצב הרוח שלך לא משתנה. 18.שיחות טלפון מסתיימות לאחר 30 שניות. 19.חופשה של חמישה ימים מצריכה רק מזוודה אחת. 20.אתה יכול לפתוח את כל הצנצנות בבית בכוחות עצמך. 21.אתה יכול ללכת לשירותים ציבוריים בלי לגרור אחריך קבוצת תמיכה שלמה. 22.אתה יכול להרשות לעצמך לא לסדר בבוקר את המיטה בבית המלון. 23.אתה מקבל טונות של הערכה על טיפ-טיפה של התחשבות. 24.אתה יכול להישאר חבר של מישהו ששכח להזמין אותך לאיזה אירוע שולי. 25.את התחתונים שלך אתה יכול לקנות בחבילות של "שלושה בעשרה שקלים". 26.אף אחד לא שם לב אם אתה בן 34 ועדיין רווק. 27.הפנים שלך נשארות תמיד בצבע הטבעי שלהם, ללא שום תוספות. 28.אתה יכול ליהנות מנסיעה רגועה במושב האחורי. 29.שלוש זוגות נעליים זה די והותר עבורך. 30.אתה לא מנקה את הדירה שלך לכבוד בואו של האינסטלטור. 31.אתה יכול לשבת עם חבר ולצפות במשך שעות במשחק כדורגל, בלי לחשוב שהוא בטח כועס עליך. 32.אין לך צורך בפדים וטמפונים. 33.אתה לא מחטט בקינוחים של אחרים. 34.אתה יכול ללכת לבקר חבר בלי להביא לו מתנה. 35.אם מישהו לובש אותו דבר כמוך במסיבה, הדבר היחיד שיקרה הוא שאולי תהפכו לחברים בלב ובנפש. 36.אף אחד לא מצפה ממך לדעת את השמות של יותר מחמישה צבעים. 37.אתה לא עוצר על מנת לחשוב באיזו זווית למקם את האגוז בקערה. 38.אתה לא מסוגל לראות קמטים על החולצה. 39.כל תסרוקת מחזיקה אצלך מעמד לפחות לשנה, לעתים אף לעשור שלם. 40.אתה לא צריך לגלח איברים הממוקמים מתחת לצוואר. 41.על פי רוב הכרס שלך מסתירה את המותניים. 42.ארנק אחד זוג נעליים אחד משרת אותך נאמנה בכל עונה, בכל שנה. 43.אתה יכול לסיים את הטיפול בציפורניך עם אולר כיס. 44.יש לך את האפשרות לבחור אם לגדל או לא לגדל שפם. 45.אתה משלים את הקניות לפסח, לכל המשפחה, בלא יותר מרבע שעה. עשרה דברים שגברים יודעים בוודאות אודות נשים 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.יש לזה ציצי

sb4

New member
אני לא יודע מה איתך אבל

אותי זה ממש לא מצחיק ביחוד הקטע הזה שמצנע החמור סנג'ר לנו את כל החופים... אני לא יודע עד כמה אתה מודע לזה, אבל בזכות המלון ה"מדהים" וה"נפלא" שבנו ליד הים, יש מצב שתוך כמה שנים לא יהיה לך חוף ים לרבוץ בו... (ומן הסתם, ככל שיבנו עוד מלונות זה רק יזרז את בריחת החופים)

MAX D

New member
סנג'ר את החופים????

לסנג'ר זה לטרטר לטובת הנאה שלך... החופים לא נראים מטורטרטים מי יודע מה- אם הם היו באים אלי כשהייתי מפקד, רק אז הם היו יודעים סינג'ור מה הוא- להביא לי אוכל, סיגריות, לנפנף עלי עם כפות תמרים...
עכשיו לעניין- תרד קצת למטה בדף ותראה רשימה ארוכה של תלונות נוספות שיש לי בקשר לעיר. ואם כבר לכעוס- אז למה לא נותנים לשבט תדהר של הצופים את המפתח למבנה החדש שבנו להם במשך בערך שנה? למה יונה יהב מתפאר בשבט שהוא השבט הכי מושקע ולא נותן להם את המפתח???

sb4

New member
כמה דברים..

אחד, אני לא כועס עליך... אני סתם כועס.. שתים, אני די בטוח שכל המכרזים המפוקפקים של מצנע היו לטובתו... שלוש, תסלח לי בבקשה, אבל אני לא מאלה שקוראים כל הודעה, בטח שאין לי כח לדפדף אחורה ולמצוא את שלך (אפילו שהשארת לי לינק) ארבע, לדעתי, ואך ורק לדעתי, יונה יהב יתן את המפתח של תדהר ברגע שהוא יקלע לצרה כלשהי.. או ברגע שימאסו לו הניג'וסים של הצופים בהקשר... תכלס לא ממש אכפת מהשבט הזה כי הוא חרא של שבט! (ושוב, זה רק דעתי) ובניגוד לשאר האנשים, אני אומר את זה אחרי שהייתי בו... ארבע, סתם שאלה קטנה - האם/איך אתה קשור לשבט הזה?! חמש, אמ.. אין לי חמש... אז שלום ולהתראות...

MAX D

New member
הצורה היחידה

שאני קשור לשבט הזה הוא אחותי שהתחילה השנה ללכת לצופים. אני לא יודע מה הסלידה שלך מהשבט, אבל מדריכים מתחלפים... בכל אופן- לתת לילדים לעבור פעולות בחוץ במצב הביטחוני שאנו שרויים בו, זה פשע. לעניות דעתי כמובן!

sb4

New member
ושכולם יהיו דחוסים..

בתוך מבנה אחד (או שלושה) זה יותר בטיחותי?! חוץ מזה... ממה שאני זוכר מימי הצופים הנוראים שלי, זה שהדבר היחיד שעושים בשבט זה לוקחים ציוד, ועושים את המסדר המפגר הזה.. וזהו... יכול להיות שאני טועה.. ושהצופים התפתחו מעט.. אבל אני מטיל ספק בדבר.. חוץ מזה,בלי שום קשר לשיחה זו... נראה שממש פיספסתי כשלא הגעתי למפגש פורום, הא!?

למעלה