המדריך למטייל

המדריך למטייל

מי מכם שיוצא לטיול סוסים בבקשה התייחסו לעשרת הכללים הבאים שנוגעים למדריך הטיול: 1)המדריך תמיד צודק. 2)אם המדריך טועה ראה סעיף 1. 3)המדריך לעולם לא הולך לאיבוד,זה רק מסלול חדש. 4)המדריך לעולם לא מאבד שליטה בסוס,זה סגנון רכיבה חדש ומהפכני. 5)המדריך לעולם לא נרדם בטיול,הוא רק עושה מידיטציה. 6)המדריך לא אוכל באמצע הטיול,הוא מזין את עצמו. 7) המדריך לעולם לא נופל מהסוס,הוא רק בודק את הקרקע. 8)הכעס של המדריך תמיד מוצדק, זו אשמת המטייל. 9)המדריך לעולם לא מקלל,צועק,מתחצף למטייל,יפטרו אותו על זה (אם המטייל ישרוד את הטיול כדי להלשין) 10)אמינותו של המדריך אינה מוטלת בספק. למי שלא הבין זה תקנון הומוריסטי שחובר בידי מתנדבי טקסס ראנץ' לשעבר.

האם יספק אותך אם אומר

שלפני כמה שנים נשבר לי מזה ועברתי לרכב וללמוד באורווה רצינית? למרות שכאן אני זה שמשלם את הכסף ולא להפך. ובאשר למדריכים,היו כמה טובים ומנוסים אבל עם השנים הגיעו פחות ופחות טובים

מהבחינה

שהזלזול שנטף מההודעה הקודמת שלך לא יבצע הכללה לכל מי שאי פעם רכב באורווה ההיא.

הורסמאן

New member
דווקא להיפך

אני מכיר טוב את המדריך הראשון שהיה שם, ולמרות שמאז עלו שם הרבה אבנים במנז', אני מניח שהוא השתית את היחס למדריך שהרשימה שלך מתארת. לאמור: המדריך תמיד צודק, כי הוא יודע על מה שהוא מדבר. יהיו כאן קוראים שזה ישמע להם מוכר. :) להבא לפני שאתה קופץ, תקרא טוב ותוודא שאתה יודע על מה אתה קופץ.

בהר דבריך

אני קופץ כי מטון הדברים שלך נטף בוז. אין לי מושג אם הכרת או לא הכרת מישהו,זו לא הנקודה. תכתוב בהירות רבה יותר את ההודעה ואני לא "אקפוץ"

הורסמאן

New member
מה אתה קופייץ, מה?

אנא ממך, מאיזה חלק של המשפט הזה נוטף זלזול? "כנראה שהמדריך הראשון שהיה להם הנחיל להם את התשתית לכך. :)" הנקודה היא שכנראה על ראש הגנב בוער הכובע.

מה אני קופץ?

הייתי מאלה שערכו את התקנון הזה,ואני יודע שזה תקנון אידיוטי (לכן הוא הומוריסטי). כשהתייחסת לכך בצורה רצינית (פחות או יותר) ראיתי בזה זלזול, או יודע מה לא זלזול אבל סוג של ביקורת.לכן רציתי לתקן את מה שנראה בעיני כרושם מטעה שהתקבל.

הורסמאן

New member
אז עכשיו זה כבר דילוג

זה לא זלזול אלא ביקורת? כמי שערך את ההתנהגות של המדריך הראשון שהיה שם, מצאתי לנכון להבהיר לך שכנראה בגלל הרושם שהוא השאיר במקום (אם תרצה, הרושם שאני גרמתי לו להשאיר שם), גרם לחיבור התקנון הזה. אמנם הומורסטי, אבל עם גרעין אמת.

הורסמאן

New member
אני מבין שלא שמעת

על חידון התנך של אריק אינשטיין ואורי זוהר. זה אמנם ישן, אבל כדאי לך לנסות להקשיב לזה.

ram ram

New member
חחח.. טובב...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ובתור אחת שמוציאה טיולים זה נכון...

למעלה