המדריך למחטבים

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif

אני לא חושבת...לא מצאתי את הפירמה הזו בארץ עדיין...

miriti83

New member
אז אתמול קניתי אחד של ג'ק קובה

פשוט כי אני ממש גרועה בדחיית סיפוקים
במשביר היה עליו הנחה די משמעותית של ללא מע"מ פלוס 20 אחוז הנחה לחברות מועדון. יצא 255 ש"ח לזה שהוא רק לבטן והוא עושה עבודה הרבה יותר טובה מאלו שיש לי שהם ירכיים- חזה והוא הרבה יותר נוח. הרבה הרבה יותר נוח
תודה רבה לך

קניתי שני מחטבים בערוץ הקניות

אם אני לא טועה שניהם ב150 ש"ח. אלו מחטבים מהירכיים עד לציצי ועושים אחלה של עבודה! באמת, הייתי בהלם!! [אין להם את זה באתר אבל לפני כמה ימים זפזפתי וראיתי אותם עדיין מוכרים אותו]

Goopie

New member
../images/Emo207.gif שאלה על מחטבים...

כי אני עדיין לא בטוחה שאני מבינה את העניין הזה עד הסוף. אני בחורה רזה מאוד, אבל לא מחוטבת, וזה די מעצבן אותי בבגדים צמודים שרואים את זה. כשהתעניינתי בכל נושא המחטבים, אמרה לי איזו מוכרת שרוב המחטבים לא באמת יעשו לי יותר מדי, כי הם לא מכוונים למידות שלי בכלל (אני מידה 34-36). עד עכשיו לא הבנתי בדיוק אם זה נכון, ואם זה נכון לגבי כל המחטבים או שיש מחטבים טובים יותר ובטווחי מידות אחרים שכן יעשו את העבודה. כמו שאמרה פותחת השרשור הזה, גם אני אשמח ללבוש כל מיני שמלות החורף שאני לא בטוחה שאני ארגיש בהן בנוח כרגע (ואין צורך לומר לי שיותר כדאי להכיר את חדר הכושר מבפנים... אני יודעת).

miriti83

New member
הי ../images/Emo9.gif

אומנם קשה לי להזדהות עם בעיה של רזה ללא חיטובים, כי אני די בטוחה שהפעם האחרונה שבה הייתי מידה 34-36 היתה כשהייתי ברחם של אמא שלי
אבל במידה שלך, אני חשובת שהפתרון הוא יותר פשוט והוא אבזור נכון וגזרות שטובות לך. למשל, אם את רוצה ליצור אשליה של מותניים צרות יותר- את יכולה לשים חגורה מעל הבגדים במקומות שונים ולראות מה נותן לך מראה שיותר מחמיא לך. תשחקי עם זה קצת, זה די נחמד

למעלה