המדריך למחטבים

המדריך למחטבים

שמתי עין על כמה שמלות סריג נחמדות אך אני זקוקה למחטב :) יש למישהי טיפים לחברות מומלצות או דגמים מומלצים? תודה רבה!

Fun Fair

New member
בטח. כמה את רוצה להשקיע?

וגם- איזה סוג מחטב? רק למתניים? לבטן? לישבן? גם, גם וגם?
המחטב (האלוהי!!!!!) שלי נרכש בפיג'ליבס והוא לא זול- 41 פאונד ושווה כל אגורה. הוא בא עם מכנסון והחלק שמחטב את המותן הוא עם קרסים. בלי להתאמץ הוריד לי 4 ס"מ מההיקף (=מידה אחת שלמה) ומחטב בטירוף. מעבר לזה, אני אוהבת את המחטבים של ג'ק קובה, אבל מתבאסת ממחירם הבלתי הגיוני (399 ש"ח למחטב מתניים?!?!?). בנוסף, יש באפרודיטה מחטב שנקרא BODY WRAP. אני לא אגיד לך שהוא מחטב בטירוף ומצמצם היקפים, אבל הוא בהחלט ,מחזיק" ומעצב וגם לא מאוד יקר (בערך 150-200 ש"ח, תלוי מבצעים) באופן כללי, למיידנפורם יש סידרה שלמה בשם "פלקסיס" ששווה לבדוק אותה. אין לי מושג לגבי מחירים בארץ.

תודה!

נראה לי שהדבר השפוי ביותר הוא ה BODY WRAP שציינת.. אני מחפשת משהו שקצת ייתן צורה ל love handles שצצים בצידי כל שמלה :) אגב, האם נוח ללכת עם מחטבים ביום יום? (או נגיד פעם פעמיים בשבוע?)

Fun Fair

New member
מחטב טוב הוא כזה

שאת לא ממש מרגישה אותו
אם זה רק מחטב למותן, אז זה ממש לא אמור להפריע לך מדי

Boolintz

New member
אני חייבת להגיב על זה. זה מאוד לא בריא

ללבוש מחטב באופן קבוע. בארוע פה ושם זה בסדר, אבל על בסיס יומי ביג נו נו. אם את לובשת מחטב על בסיס יומי את בעצם יוצרת התנוונות של שרירי הבטן שלך, מה שמשפיע גם על יציבה, עמוד שדרה ועוד ועוד. מחטב זה לא פתרון פלא להיות כל הזמן רזה יותר - צריך לדעת להשתמש בו בחוכמה. זה שאת לא מרגישה אותו אכן אומר שזה מחטב טוב, אבל זה עדיין לא הופך אותו למשהו שמשתמשים בו בדרך קבע - רק לידיעה

Fun Fair

New member
למה את חושבת

שאני לובשת אותו כל הזמן, ישמור השם? ולמה את חושבת ש*אני* חושבת שזה פתרון פלא להיות רזה יותר? (או שאני מנסה להיות רזה יותר? מחטב נועד *לחטב* לא להרזות) זה שאני אומרת שמחטב טוב הוא כזה שנוח לשימוש, לא אומר שאני משתמשת בו על בסיס יומי וחבל שאת מסיקה מסקנות ללא בסיס.

Fun Fair

New member
וכמובן שהמשפט האחרון שלי נמחק...

מחטב צריך להיות נוח, נקודה. גם בפעם האחת שלובשים אותו...

Boolintz

New member
יקירתי, ממש לא התכוונתי אליך אישית../images/Emo24.gif

המינוח *את* היה כללי - בידיעה שאכן רק נשים קונות מחטב ושרשרתי אליך - כנראה מההרגל של להגיב למי שאני מכירה
מה שכתבתי היה רק לידיעה - ולמקרה ומישהי פה כן חשבה על זה כפתרון פלא, כי זה מה שאני חשבתי שאני אעשה איתו, אחרי שקניתי אותו....

Fun Fair

New member
טוב, נו, בסדר...../images/Emo3.gif

ככה זה בפולניה: קודם כל נעלבים!
(ואת, מה בדיוק יש לך להרזות????)

Boolintz

New member
מפולניה לפולניה - באהבה../images/Emo25.gif

ואני, היה לי הרבה מה להרזות, ירד ועכשיו הכל עולה בהדרגה ובבטחה. שמישהו יציל אותי מהבליסה האינסופית (כרגע סיימתי קערה של פופקורן שרוף
)

שאלה לגבי פיג'ליבס

הי, אני רוצה לקנות מחטב. איך ידעת מה המידה שלך ? יש לך אולי קישור לאתר? תודה

miriti83

New member
בלי להתאמץ?!

כשאני שמה את המחטב שלי אני רוצה למות ולא מסוגלת לנשום. שלך נשמע ממש טוב!

Fun Fair

New member
שמעי נא, זה לא יאומן....

הלכתי איתו כבר פעמיים, אני סוחטת מחמאות מכל עבר ולא מרגישה אותו (קניתי אותו בגלל החתונה הקרבה והחלטי לנסות אותו "בזמן אמת" כדי לראות איך אני מסתדרת איתו ערב שלם....תענוג!)

miriti83

New member
damn!

את יכולה לתת לי אולי קישור אליו ישירות או את השם שלו? אני חייבת לראות את הפלא הזה!

miriti83

New member
אז זהו ששלי נראה אותו דבר בדיוק

רק בלי הקרסים ושילמתי עליו איזה מליון וחצי ש"ח בערך באפרודיטה. נו טוב, לא מליון וחצי, אבל קרוב
גם בשלי יש עצמות וזה החלק שממש לא נוח ומפריע לי לנשום, כי הוא נכנס לי מתחת לצלעות. מה גם שאני שונאת להאבק עם להעלות אותו עלי... אולי הוא לא נוח לי כמו שזה שלך נוח לך, כי לי יש יותר לדחוס

Fun Fair

New member
darling, Belive me...

יש מה לדחוס...
העצמות הן לא ממש "עצמות" אלא רכות יחסית וזה לא גורם להן "להתקע" בצלעות

miriti83

New member
יש אותו גם בווימן אונלי?

אשמח למדוד קודם, לראות שאכן ההבדל בין שלי לבין זה הוא משמעותי וגברת, יש לדחוס ויש לדחוס

למעלה