המדריך למגיבים

בלי אני

New member
המדריך למגיבים

המדריך כתוב בלשון זכר, אבל זה אך ורק בגלל שהוא מיועד רק לגברים 1. אם מישהי כותבת בפומבי, מול כל הפורום והעולם, לפחות שיהיו לך הביצים להגיב לה שם מול כולם. 2. אם מישהי כותבת בפורום את עצמה לעומק ובפירוט, תגובה של "אהבתי, רוצה להכיר אותך" היא לא מספקת בעליל. 3. אה, והיא סיפרה כבר מספיק, תורך לספר ולא רק לשאול עוד שאלות. 4. המהירות הבלתי תאמן מרגע פרסום הפוסט ועד להצעות בתיבת המסרים נותנת תחושה קריפית שאתה אורב סידרתי לכותבות חדשות בפורום. 5. גם אם עברה שנה ואתה עובד בשיטת מצליח. קצת כבוד עצמי, תבדוק אם כבר פנית אליה בעבר, ומה היתה תגובה. 6. תקרא את מה שהיא כתבה. (אם היא כותבת למשל שהיא מצאה אהבה - אז לא, היא לא מחפשת לאהוב אותך) 7. מה שכתוב בחתימה שלה, זה מה שהיא בחרה כחתימה אישית שלה, תפנים את זה. 8. תשתדל גם לכתוב קצת בעצמך, כך שאם היא תקליד חיפוש על הניק שלך היא תמצא משהו. 9. לא , אל תשלח לי מסר, חבל .

אייבורי

New member
נו

הוא גם צריך להכין קפה למיטה? [אני אומר, אידיוטים שווה לזהות מהר ולהתעלם מהם אבל לתת הוראות הפעלה לכל השאר?]

מסכנה

לא עוזר לך שאת וירטואלית- הם עדיין מציפים את התיבה. תראי, זה לא יעזור לנו, גם אם יכתבו מיליון פעם בפורום סקס שתמונות של זין לא מגרות נשים- גברים ימשיכו לשים אותם השכם וערב. גם מי שיצליח לקרוא ולהבין את המדריך- יהיו עוד 100 שלא. תכלס, מתרגלים. לא עונים לרוב המסרים ולחלק עונים בנימוס. גברים חושבים ששיטת "מצליח" היא שיטה טובה ולא מבינים שהם רק עושים מעצמם צחוק.

שמואל 01

New member
צודקת בהחלט, אבל..

אותם אלה שבטוחים ששיטת "מצליח" היא שיטה טובה אכן צודקים!
הם אומנם עושים מעצמם צחוק לפעמים, אבל, גם מצליחים לפעמים!!

יש בעולמנו אנשים מכל הסוגים, גם בין הנשים ישנן כאלה ש.....,
וישנן כאלה שבדיוק נמצאות במוזה ממשהו ומחליטות .... ואז אותם הפועלים בשיטה אכן מצליחים!!!

למרות שבהחלט ישנן שיטות מועילות יותר, מכובדות יותר וכו'.....

לולה 123

New member
מוסיפה

אם כבר החלטת לשלוח מסר , ואם כבר שלחת מסר עם תמונת ערום של איבר ספציפי שלך (מה לעזאזל עבר לך בראש באותו הרגע? ...) , לפחות שים הערת אזהרה בכותרת המסר כדי שנדע . אני למשל באופן אישי נורא נבהלת מתמונה של זין , במיוחד אם הוא זין קטן ...

karend1

New member
מצחיק

העניין של הבהלה..

BDSM MASTER

New member
צרות של עשירות ...

הרי בדר"כ תמונה איננה מציאותית, התמונה אמורה להלל ולשבח בשיא התפארת וברגע השיא.
לכן זה אמור להטריד.

אבל אני נורא נבהל מכוס ודגדגן ,אז בבקשה לשים אזהרה, במקרה שאפשר להתבלבל בינו לבין ראש מתולתל.

מה כן.

בלי אני, לקחת לי את המילים מהפה. כשאני מקבלת תמונה של זין (גדול או קטן – לא משנה כי אני באופן אישי לא מסתכלת בתמונה מספיק זמן כדי לקבוע גודל) או תגובות בנוסך, "מעוניינת? צרי קשר", אני לא מבינה מה עבר לו בראש באותו רגע ואם הוא באמת מאמין שמישהי תענה אי פעם. אבל רציתי להוסיף על דבריך וללמד גברים מה כן. למשל, כמו שבלי אני אמרה, אם תספר על עצמך כמה דברים קונקרטיים. מי אתה, מה אתה עושה בחיים, מאיפה אתה, אולי קצת על התחביבים שלך, אז יש לזה פוטנציאל. דרך אגב, לכתוב: "אני נשוי וחרמן" זה לא תחביב. אני אהבתי בעבר שאמרו לי שקראו את הבלוג שלי ואהבו את רשומה זו או אחרת. זה מראה ששקעת כמה דקות. עוד רעיון לתגובות: אני מקבלת לפעמים מסרים, בדרך כלל מנשים דוקא, שמישהי אומרת שהיא לא מעוניינת להגיב בפורום אבל היא רוצה להגיד לי שהיא אהבה את התגובה שלי. ואז מתחיל לפעמים דיאלוג וגם זה יכול לעבוד. וחוץ מזה אני גם מסכימה עם בלי אני שאם תעלה נושאים בפורום ותהיה פעיל – הסכוי עולה.

למעלה