המדריך למאהב/ת.

אני אוהבת את מה שאתה כותב../images/Emo140.gif

לצערי, בפורום הזה לאנשים קשה להבין את דברייך..

אש אש

New member
הרי גם את היית עם גבר לא פנוי

ולא הבנת מדוע לא הסכים שוב להיפגש איתך לצערי לא הרבה יצדדו בסוג התנהגות שכזו שיש בה מין הבגידה ראית שלא הרווחת כלום מסוג קשר שכזה רק ניפגעת.

niva99

New member
עזוב

אני נגד קטילות פוגעניות. לפעמים יש מידע מה שנקרא מאחורי הקלעים-אנשים סה'כ באים לשפןך את הלב ולקבל קצת עידוד ותמיכה וזה בסדר גמור. -לא לגביך אישית,אבל לפעמים מתגנבת לה נימת ארסיות אצל חלק מהמגיבים וזה בכלל לא במקום.

niva99

New member
../images/Emo13.gif סבבה פתטי פתטי.

בא נסגור עניין על זה שלא נשנה את העולם. מי שרוצה שיקח לו מאהב/ת ומי שלא לא. אתה באופן אישי יודע מה דעתי בעניין.(רק מה,יש כל מיני נסיבות חיים אצל אנשים שגורמות להם ללכת בדרך זו). קטונתי מלשפוט אותם.

Vdrums

New member
איפה ראית שניסיתי לשנות את העולם?

אני מביע את דעתי וזהו. לא משנה שום דבר, לא מנסה להשפיע על אף אחד. תכלס אני סוגר ת'מחשב וזה לא קיים עד שהוא נפתח חזרה. שכל אחד יעשה מה בא לו, זה לא מפריע למהלך החיים שלי. אני לא דוחף את אפי בחייהם של אנשים. כתבת בפורום יש תגובות לכאן ולכאן. לא טוב עם התגובות? יש פורומים אחרים ויש את האופציה לא לרשום. מן הסתם אנשים מחפשים תגובות ופידבקים ולא תמיד זה חיובי.

גברברת

New member
אני דווקא בעד שתשנה את העולם... למה

לא בעצם?? (אני שהפסקתי להיות פרודוקטיבית היום.. והורגת לי זמן עד הפגישה הבאה אז תסבלו קצת למה רק אני?? )

niva99

New member
לא ראיתי.

שמע ,היו לך תגובות אמיצות כמו שאמרת לאחד : "אתה אדיוט". והוא באמת כזה (היה לי "הכבוד והעונג" לקרא אותו בפורומים אחרים). זו היתה תגובה במקום. במקרה הזה אולי איני אובייקטיבית-כי זהו אדם שמצטייר אחרת לגמרי בפורום אחר.רציני ושקול בדבריו. טוב.עד כאן-פרשתי מענייני הסניגוריה הציבורית.

גברברת

New member
אולי מפאת גילי המופלג עד מאוד

אוטוטו.. 40 (מותר לזכור ולשלוח מתנות והרבה :) ) מאוד מבינה את הצורך בגיוון, מאוד מבינה אנשים שמחפשים מערכות יחסים מחוץ למערכת הקבועה והחוקית (או שלא). בעיני אני לא נולדנו להיות מונוגמים והצורך בגיוון ובשינוי בוער בעצמותינו (לפחות בעצמותיי) ולא, אני לא בחיפושים אחר מאהב כרגע טוב לי עם מה שיש, אבל גם לא פוסלת לאמץ לי מאהב צעיר (פדופילית כבר אמרתי) מתישהו בעתיד

niva99

New member
גברברת מיי דיר!!

סוף סוף מילים כדורבנות (למעט הקטע האחרון הסכמתי עם הכל). כנראה זה עניין של גיל.הבשלות ונסיון החיים משנים את הראיה של השחור והלבן. (גם אני חטאתי בעברי במקסימליזם אינפנטילי-והייתי מאד נחרצת חשבתי שאני יודעת כמעט הכל-אז זהו שיש ת'אוניברסיטה של החיים והיא פטורה משכר לימוד-לומדים הכל דרך הרגליים קריא נסיון).

גברברת

New member
הגברברת תוהה בינה לבינה האם את לא

מסכימה עם לקיחת מאהב באופן כללי או שמא בגין הפדופיליות בה היא חוטאת

k e r e n m

New member
../images/Emo66.gifדעתי...

לא נולדנו להיות מונוגמיים אז למה אנשים משלים את עצמם מלכתחילה שכשמתחתנים זה לכל החיים? אולי עדיף להיות רווקים ולגוון תמיד. לא הגיוני נכון. יש למוסד הנישואים איזה שהיא משמעות. ודי ברור שזוג שחי 30 שנה יחפש לגוון ולא מתיימרת להיות במקומם אבל עדיין חושבת שעדיף לפרק קשר ולא להגיע למצב של בגידה ולפגוע בבן הזוג (או במקרה הטוב לנסות לתקן לפני ולגוון בתוך הקשר עצמו).גם עם בתוך העסק כרוכים דברים רבים.כי לא חושבת שיש טעם להמשיך להיות עם אדם שאתה לא מאמין בו יותר.כי זוגיות זה לא רק מין.

למעלה