המדריך ללוחם.

sapir aloud555

New member
המדריך ללוחם. ../images/Emo121.gif

וול, DirtySpirit עשה לי חשק לכתוב מאמר, אז כתבתי, ואפילו שניים. XD מדריך ראשון הוא ללוחם בכלליות, והמדריך השני לפייג' כעבודה שניה שעדיין לא סיימתי. תודה רבה לויקי שעזרה לי לערוך [או: פחות לעשות סלט] מכל המדריך הזה. 3>>> קודם כל כדי ליצור לוחם, עליך להיות ברמה 10 ושיהיה לך 35 Str.
Stats התחלתי: Str: x Dex: x Int: 4 Luk: 4 כשהגעת לרמה 10 עם הStr הדרוש, לך לעיר הלוחמים, Perion ודבר עם Dances With Balrog שנמצא בנקודה הכי גבוהה בPerion.
יתרונות וחסרונות:
לוחמים הם היחידים שמשתמשים במתקפות Melee [מתקפות מטווח קרוב] במשחק. וזה מה שמיוחד בהם.
יש להם הכי הרבה נקודות HP [נקודות חיים] מכל עבודה אחרת במשחק.
הם עולים רמות בצורה איטית יחסית לעבודות אחרות.
יש להם את ההגנה הכי גבוהה
הם נוטים לבזבז הרבה שיקויים באימונים.
כישורים: Skills Improving HP Recovery [פסיבי, רמה 16] מעלה כמות נוספת של HP בעמידה כל 10 שניות. Improving Max HP Increase [פסיבי, רמה 10] מעלה כמו נוספת לMaxHP שלך בכל עליית רמה. Endure [פסיבי, רמה 8] גם כשתהיה על חוט או סולם, תוכל להתאושש בכמות נוספת של HP כל משך זמן מסויים. Iron Body [תומך, רמה 20] מעלה את ההגנה שלך זמנית. Power Strike [אקטיבי, רמה 20] משתמש בMP לתקוף אויב אחד בהתקפה גבוהה. Slash Blast [אקטיבי, רמה 20] משתמש בHP וMP לתקוף כמות של אוייבים שקרובים אליך.
Build: [חלוקת נקודות הSkill]
רמה 10: Hp Recovery [1] רמה 11: Hp Recovery [4] רמה 12: Hp Recovery [5] Improving Max Hp [2] רמה 13: Improving Max Hp [5] רמה 14: Improving Max Hp [8] רמה 15: Improving Max Hp [10] Power Strike [1] רמה 16: Power Strike [2] Slash Blast [2] רמה 17: Slash Blast [5] רמה 18: Power Strike [5] רמה 19: Power Strike [8] רמה 20: Power Strike [11] רמה 21: Slash Blast [8] רמה 22: Slash Blast [11] רמה 23: Power Strike [14] רמה 24 Slast Blast [14] רמה 25: Slash Blast [17] רמה 26: Power Strike [17] רמה 27: Slash Blast [20] רמה 28: Power Strike [20] רמה 29: Hp Recovery [8] רמה 30: Hp Recovery [10] Endure [1] [הערה: זה הBuild שלי, כדי שברמה 25 הלוחם יהיה מספיק חזק להלחם עם Mob [סלאש] ונגד יריב אחד [סטרייק]]
דרגות ועבודות:
עבודה ראשונה, רמה 10: Swordsman, לוחם מתחיל. עבודה שניה, רמה 30: תוכל לבחור בין Page [שליח?] Fighter [לוחם חירות] או Spearman [לוחם חנית] עבודה שלישית, רמה 70: Page יקודם לWhite Knight [אביר לבן] Fighter לCrusader [צלבן] וSpearman לDragon Knight [אביר דרקון] עבודה רביעית ואחרונה, רמה 120: אביר לבן יקודם לPaladin [פאלאדין] Crusader יקודם לHero [גיבור] וDragon Knight לDark Knight [אביר אפל]
Dex: [Dexterity]
להרבה לוחמים יש בעיה עם הDex, אז כדי למנוע הרבה שאלות צפויות: מרמה 1~30, הDex אמור להיות פי שניים מהרמה שלך. [60 דקס ברמה 30] מרמה 30~50, נקודת Dex אחת לכל רמה. [80 דקס ברמה 50] מרמה 50~80 הכל לStr. מרמה 80~90 להוסיף 5 נקודות Dex ולהפסיק. הדקס אמור להשאר בין 80~ 100 נקודות, תחליטו מה הכי נוח לכם. אחרי רמה 80, להשתמש בבגדים שמוסיפים Dex.
בחירת נשקים לעבודה ראשונה:
עדיף לבחור נשקים חזקים ומהירים לעבודה ראשונה, אז הנה הבחירות המומלצות [לפחות שלי]: רמה 10: Metal Axe רמה 15: בעקרון רוב הנשקים המוצעים בחנות לרמה הזאת הם ליד אחת, והנשקים לשתי ידיים איטיים. מומלץ לקנות Iron Axe או Wooden Samurai Sword. [לא נמצאים בחנויות] רמה 20: Two-Handed Sword רמה 25: Two-Handed Axe רמה 30: עבודה שניה.
בחירת נשקים לעבודה שניה [כל הסוגים]:
One Handed Sword: הנשק הכי חלש מבין כל נשקי הלוחמים למיניהם. יציב בהתקפה, מהיר, והמגילות בשבילו זולות. Two Handed Sword: נשק מועדף על כל הלוחמים, בעקרון. רוב לוחמי החירות [Fighters] והפייג'ים [Pages] יבחרו להשתמש בחרבות של שני ידיים. יציב ובעל טווח התקפה רחוק. One Handed Axe: נדיר לראות לוחמים משתמשים בנשק כזה. מהיר, לא יציב בהתקפה, והמגילות זולות מאוד. [לפעמים אפילו תקבלו מגילה בחינם, כי המחיר כל כך נמוך] Two Handed Axe: ההתקפה המקסימלית של נשקים כאלו תהיה החזקה מבין כל האפשרויות, אך יחד עם זאת, לא יציבה, איטית, ובעלת מקסימום נמוך. One Handed Bw: כנ"ל על One Handed Axe Two Handed Bw: כנ"ל על Two Handed Axe Spear: איטי, חלש בהשוואה לPolearm [רק בעבודה שניה] ולא יציב בהתקפה. Polearm: הנשק החזק ביותר בעבודה שניה ללוחם חנית [Spearman] לא יציב אך משתווה לSpear בעבודה שלישית.
מקומות אימון עד רמה 30:

1~10: Maple Island 11~15: Slime Tree, The Tree That Grew I/II, Mushroom Garden, Heneys Hunting Ground I 16~21: Dungeoun Forest [זה עם הSlime וGreen Mushroom], 21~24: Kerning PQ or Pig Beach, Heneys Hunting Ground I [Greed Mushroom], Dungeoun Forest [Green & Horned Mushroom] 25~30: Kerning PQ or Evil Eye Cave, Land Of Wild Boar, Ant Tunnel​
אני מניחה שזהו. זכויות שמורות בלה-בלה?

somebodddy

New member
רק שאלה אחת

למה אתה מחשיב את השימוש בMELEE בתור יתרון? ודרך אגב, גם שודדים נלחמים עם MELEE...

זה באמת ייתרון הרבה פעמים...

בהרבה מקרים אתה נמצא על מפה מוצפת מפלצות וקשתים ואסאסינים חייבים טווח ומקום מסוים שהם יכולים לפגוע בו. אחרת הם עוברים לפגיעה ידנית והנזק שהם עושים פשוט מזערי, והם יכולים למות.

somebodddy

New member
היתרון הזה לא קשור לMELEE

גם קשתים בעבודה שנייה ומעלה יכולים להילחם במפה מוצפת(עם ARROW BOMB או IRON BOLT ועם POWER KNOCKBACK) וגם קוסמים יכולים לעשות נזק מירבי מטווח אפסי. אמנם לוחמים הם הכי טובים נגד MOB, אבל זה לא קשור לזה שהם MELEE. לMELEE יש רק יתרון קטן אחד - אתה לא צריך ללכת רחוק בשביל לאסוף שלל ממפלצות
זה יתרון כשאתה בפארטי - אתה יכול לאסוף את השלל לפני כולם(אלא אם כן יש שם שודד שמשתמש בHASTE). אבל היתרון הזה בטל בשישים בהשוואה לחסרונות של MELEE - אתה חוטף הרבה נזק בגלל שאתה קרוב למפלצות, אתה צריך לזוז הרבה, נורא קל לגנוב לך את ההריגות, וקשה להילחם במפלצות שיודעות לתקוף בחזרה... דרך אגב, שכחת יתרון חשוב של לוחמים - אין להם מתקפות שפוגעות יותר מפעם אחת באותו אויב. בBUILD המומלץ של קוסמים וקשתים לוקחים את המתקפה שפוגעת פעמיים כי היא עושה יותר נזק, ולגנבים יש רק מתקפות מיוחדות שפוגעות פעמיים(לפחות בהתחלה) - מה שאומר שהלוחמים הם היחידים שמשתמשים במתקפות שפוגעות פעם אחת. למה זה טוב? בשביל להשיג יותר KNOCKBACK. עדיף לעשות 100 נזק פעם אחת מאשר 50 נזק פעמיים, כי ככה אפשר להדוף מפלצות עם 51-100 KNOCKBACK.

sapir aloud555

New member
KS ../images/Emo121.gif

Kill-Steal אתה פוגע במפלצת ומישהו אחר פוגע בה והורג אותה, מה שגורם לכך שלא קיבלת את כל הexp ממנה.

sapir aloud555

New member
יש להם ../images/Emo121.gif

מתקפה שפוגעת כמה פעמים..~ [אביר דרקון] ואתה צודק בקשר לKnockback.

ToryMaster

New member
אני גם שאלה

למה זה לא יתרון לדעתך? [ספיר היא בחורה, אגב]

sapir aloud555

New member
;; ../images/Emo121.gif

למתחיל במשחק, כשאתה רק נרשם ומגיע למייפל איסלנד - כל העבודות משתמשות בMelee. לדעתי זה ייתרון קטן כי עם הרבה Str ברמות הראשונות, לנו הכי קל להלחם. ואני יודעת ששודדים נלחמים ככה גם, רשמתי את זה בהודעה אחרת. פשוט לוחמים זה Class של ~רק~ Melee.

DirtySpirit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

[יש מצב שאת עוזרת לי במדריך של הIL? ;; אני ממש לא מבין כלום בILים. טוב קודם אני אכתוב את הFP ואז אני אראה כבר]

sapir aloud555

New member
כן ^^; ../images/Emo121.gif

יש לי גם FP וויזרד. XD למרות שטכנית עכשיו הוא לא שלי. [תתחבר. >D]

למעלה