המדריך לדייטים...

PinkyRaSta

New member
לדבר על האקסית,

לא בראשון בכל אופן.

למרות ש... יכול להיות שזה דווקא יתאים (נגיד.. אם הדייט נמשך שעות על גבי שעות. ויש כאלה:)

וגם במידת האפשר לא לשקר לגבי האקסית

מהצד השני לא לתת שישקרו לך לגבי האקסית על ידי כך שתלמדי לזהות שקרים נפוצים.
למשל, אם הדייט הנוכחי שלך זה עתה נפרדה מבת זוגה בעשור האחרון, אצה רצה לשידייט והיא מספרת לך שהעניינים ביניהם סגורים וגמורים ואיך היא לחלוטין התגברה עוד לפני שהן נפרדו,

היא כנראה משקרת.

spiceupmylife1

New member
חח כן קרה לי משהו כזה...

היא אמרה שהיא התגברה עליה
כי כבר עברו כמה חודשים...
אבל בכל זאת המשיכה לדבר עליה...

PinkyRaSta

New member

luna2002

New member
אני תמיד בעד חצי חצי

אלא אם כן היא מתעקשת ממש

ואז בפעם הבאה אני מזמינה!

ליהנות גם מהשתיקות, לחייך

לא לדבר על אקסיות (אלא אם כן זה כדי להסביר משהו קריטי/היא שואלת),
לנשק לזמן קצר וללכת

חחח תודה לכן

אני בעיקר קצת חוששת מהקטע הזה של העיניים, אתן יודעות שאם יש כימיה והכל טוב ויפה ואז יש את הקטע הבלתי נמנע של להסתכל לתוך העיניים אחת של השנייה, וזה הרגע בו אני מתחילה להחליף צבעים כמו מטורפת
והאומץ לנשיקה הראשונה פיייייייי, אם משהי פה ראתה ת'סרט "וול אי" סרט מצוייר מקסים מקסים איך הוא מחזר אחרי איב הרובוט אישה, בגמלוניות ובמסורבלות יתר, אז אני קצת הרבה ככה:)
נזק:)

noga ke

New member
הכי חשוב מבחינתי בדייטים

לזכור תמיד שלא מכל דייט יוצאת חתונה, אבל תמיד אפשר להרוויח חברה חדשה, בייחוד אם יש כימיה טובה בטלפון.

אז גם אם הדייט עצמו לא היה משהו- לא להעלם. אני הכי שונאת את הנעלמות. הרווחתי לפחות חברה טובה אחת, שהתחילה כדייט כושל.

בדייט עצמו- אני לא מבינה את הקטע הזה של לא לדבר על האקסית. נכון, לא צריך לחפור עליה כל הדייט, אבל לגיטימי לחלוטין לשאול על מערכות יחסים קודמות.

עדיף להתיישב במקום שקט, שאפשר גם לדבר.

ואני גם מהמעדיפות חצי חצי. לפחות בדייטים הראשונים.

ובאופן כללי- אני שונאת דייטים. מעדיפה זוגיות שמתחילה מתוך חברות ואז הכל הרבה יותר פשוט.

ממממ

גם זוגיות שמתחילה בסקס זה לא רע בכלל...
מממ יש לי הרגל נוראי לשכב עם החברות שלי...
לא נגמר טוב...
יש לנשים בעיה עם תשוקה, הן מפחדות להתמסר אליה...

noga ke

New member
הממ.

לא יצא לי לחוות זוגיות שמתחילה בסקס. דווקא שמעתי דעות לכאן ולכאן על העניין.

לשכב עם החברות שלי? מעולם לא חשבתי על זה אפילו, לפחות לגבי החברות הנוכחיות. הזוגיות האחרונה שלי התחילה מתוך שיחות עמוקות ולאט לאט התפתח, אבל דיי מהר היה ברור שזה לא חברות רגילה. לפחות לי זה היה ברור..

יש לנשים בעיה עם תשוקה? זאת הכללה גסה מידיי, אם כי לחלק מהנשים אכן יש בעיה עם תשוקה.

על כל מילה.

אני בעד כנות.
אני רוצה שהיא תהיה חופשית, לשמוע כל פיפס ומחשבה והרהור ופליטת פה שיש לה.
אם הייתה כימיה בהתכתבות או טלפון- אז עכשיו שהיא תתחיל לצנזר את עצמה? מצדי שתחליף צבעים ותהיה מובכת ואם זאת אקסית שעברה לה לרגע בראש- למה היא צריכה לא להגיד את זה?

ואם היא מתקשה לשלם או רוצה שאשלם אני וזה עושה לה נעים על הלב- גם את זה אני רוצה לדעת ולהכיר אותה דרך זה.

אם זה מה שיוריד לי או לא יתאים ביננו- סבבה.
אבל מה השטויות הללו של משחקים ומדריכים וצביעויות?

שתהיה היא ואני- אני ואם יתאים- יתאים.
אם לא.. נעשה שיתאים:)

תמונה

אם מבקשים ממני תמונה, זה יגמר מיד כשהמבקשת תציץ בתמונה.
אם לא מבקשים ממני תמונה, הלא מבקשת נראית ממש רע, אפילו יותר ממני....

למעלה