המדריך השלם לסקס אנאלי

angel79

New member
המדריך השלם לסקס אנאלי

טוב, אני מודה שעד היום הייתי אקטיבי, ואם הרבה נהנים להיות פאסיביים אז גם לי מותר, ולכן אני רוצה לנסות, מה שכן פוחד מה"לא נודע"...ולא שלם עם עצמי עם מה שכבר "נודע". הייתי שמח אם תכתבו על הפעם הראשונה שלכם בסקס אנאלי... האם זה כאב? איך מפחיתים את הכאב אם הוא קיים בכלל? האם יש המלצות לגיוונים? תנוחות מומלצות? ואיך לעזאזל נפתרים מתחושת היציאה? ועוד כל דבר שעולה במוחכם... ובלי קשר להנ"ל, לחיי האהבה!!!!

EyeSeeYou

New member
תחושת היציאה?

אני "אקטיביסט" בעצמי ואני מודה שסיקרן אותי המושג הזה "תחושת היציאה" שהזכרת? האם הכוונה היא לכך שפאסיבים מרגישים כאילו הם מחרבנים פנימה?

EyeSeeYou

New member
אלוהים לא מגעיל

ומה לעשות שזו המציאות כפי שתוארה לי על ידי מספר פאסיביסטים גאים
הייתי חייב לברר את זה...

loreal

New member
הפעם הראשונה....

בתור אחד שמאוד נהנה משני העולמות, אני חייב להודות שהיה לי קצת קשה בהתחלה..(גם לו...). מה שעזר לי הם כמובן חומרי סיכה (ג´ל על בסיס מים) בנדיבות, ופופרס, אבל על הפופרס ויתרתי בינתיים (אומרים שזה לא ממש בריא) בכל אופן חשוב לא להתייאש וגם אם קצת כואב/שורף בהתחלה, לקחת את הזמן ולא להלחץ. "טכניקת" הרפיית השרירים היא משהו שלומדים. תנוחות מומלצות? או לשכב על הבטן ולתת לו לעשות את העבודה (מומלץ לכוון) או שהוא ישכב על הגב ואתה תעשה את העבודה בקצב שלך, ככה השליטה תהיה בידיך. נורא כיף לשני הצדדים לשנות תנוחות כשהוא כבר בפנים.. תחושת היציאה? אל תזדיין על בטן מלאה... לסיום אני חייב לומר שאת האורגזמות החזקות והטובות ביותר חוויתי כשמישהו היה בתוכי, אלוהים ישתבח שמו דאג לנו לנקודת ג´י אי שם בפנים, עוד הוכחה שהוא בעדנו! loreal

loreal

New member
יפה לי.....

להכניס את אלוהים לדיון על סקס אנאלי

Yaniv-DC

New member
../images/Emo6.gif וגם...

נכון, לא מייד אחרי ארוחת שבע מנות... מאוד לא מומלץ להשתמש בנוזל סיכה על בסיס שמן... זה נדבק ומדביק ומעיק ומלכלך. הרפיית עם אצבע... ועוד אצבע... ועוד אחת מאוד, אבל מאוד עוזר. אשר לאלו שקובעים שהם "רק אקטיבים" או רק "פסיבים" - אוף. נורא משעממים, הסקס הרבה יותר מגוון ומענג שכולם עושים הכל.

assafcohen1

New member
!two thumbs up

i do whatever comes, is my answer to everyone that asks "are you bottom or top", though here i found out to know that less and less people even ask that... assaf

אני אולי לא אחדש לך כלום אבל ....

חשוב לדעת שבסקס ,מכל סוג שהוא ,האיבר העיקרי שמשתמשים בו הוא דוקא הראש וליתר דיוק, המוח. ספציפית לעניין האנאלי החוכמה היא "להשתחרר" והכוונה היא באמת להשתחררות והרפיה של הראש שתוביל גם להרפיה של הגוף ולא להיות במתח או חרדה. אם תצליח לשלוט במחשבות שלך ובתחושות שלך תצליח לשלוט גם בשרירים שלך וכך תצליח:א. לשלוט בשרירים של פי הטבעת כך שתרפה אותם בעיקר בשלבי החדירה. ב. להתעלם מתחושת היציאה (ע"י הפנמה שזו רק תחושה רפלקסיבית של הגוף ולא צורך אמיתי,בהנחה שנעשו כל ההכנות האחרות הדרושות) ג. בשלב יותר מתקדם,להתמכר להנאה של הגירוי. אבל,אבל,אבל אחד וחשוב מאד לדעת - לא לכל אחד זה חייב להתאים. כלומר, ישנם אנשים אשר מסיבות אילו ואחרות לא מצליחים למצוא את ההנאה שבכך,ושוב,מאלף ואחת סיבות, ואין כל רע בכך. בסוף היום, חשוב שהאדם ילמד על עצמו ויבהיר זאת גם לבן זוגו, מה הדבר שהכי עושה לו את זה. <אז בואי ונשתה....>

campari

New member
ואם כבר התחלנו את השרשור מהתחת הזה

הנה מה שגיליתי השבוע (ולמעשה רק הבוקר!!!): מכירים את הפתגם העממי על סחוג, שהוא חריף פעמיים - פעם בכניסה ופעם ביציאה? אז אני לא יודע מה אתכם, אבל תמיד חשבתי שזאת בדיחה כזאת. מה גם שאני לא אוכל חריף. עד אתמול בערב, כשמצאתי את עצמי ברגע של חולשה יושב בשווארמה בכיכר רבין ואוכל מנה עם חריף. הרבה חריף... והבוקר גיליתי שזה באמת חריף גם ביציאה
ואם כבר מדברים על תגליות בתחום התזונה, אז השבוע גיליתי גם איך עושים שתן צהוב. אני בטח לא מחדש לכם כלום אם אומר שאכילת סלק צובעת את השתן באדום. אבל אם אתם רוצים דווקא צהוב זוהר (לא כזה של "לא שתיתי מספיק ואני תיכף מתייבש", אלא זוהר ויפה כמו מרקר צהוב) תתחילו לבלוע ויטמין B קומפלקס. לסיכום: חריף? לא תודה
. אבל ויטמין B? דווקא כן

ומאחר וכבר התחלת לדון ביציאות.....

אז הנה משהו שכדאי להדפיס ולקחת לשירותים
המאמרים הבאים סייעו לי בלימוד ובהכנות הנפשיות והפיזיות הנדרשות לצורך עניין הסקס האנאלי:

loreal

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את המשפט...

a fraction of an inch feels like a foot when it´s YOUR ass לחצוב בסלע...

אם כבר...

אז עדיף לרקום על הכרית(Tbd)* את המשפט הזה, נו אתם יודעים, זו שנושכים בזמן ש... * Tbd=הזכויות רשומות ע"ש ביג-דיל

loreal

New member
האמת שאם כבר...

אז לקעקע אותו על העורף, כי את המשפט צריך לראות "התוקע" ולא זה שנושך את הכרית... הוא כבר יודע אותו בעל-פה...

EyeSeeYou

New member
אמת

השתן יוצא זהוב זרחני
זה ממש יפה, אבל קצת מפחיד למי שלא רגיל.. אני באמת צריך לנסות להשתין באולטרא סגול בהזדמנות, זה נראה לי יכול להיות מעניין.

למעלה