המדריך (החסר) לפרייסליין

המדריך (החסר) לפרייסליין

לאחר פניות רבות של חברי הפורום אלי במסרים (תדעו שיש המון קוראים פסיביים!) הכנתי מדריך עם עיצות למשתמשי Priceline.com אני מקווה שזה יעזור. מרב/עדי - השקעתי בזה הרבה, אשמח אם תוסיפו לכתבות. תודה.

az ma

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif... ../images/Emo45.gif... ושאלה

בענין הצורך בשינוי פרמטרים כדי לקבל הצעה חדשה (או משהו כזה)... האם הם משתמשים בקוקיס כשיטת מעקב אחר הצעותיהם או האם הם מחייבים הכנסת פרטים מזהים מלאים (כולל כרדיט כרד) כבר בתחילת התהליך?

קוקיס.... ואז פרטים....

קרא לי שניסיתי להתחכם (מחשבון ומחשב אחר) אך זה לא עבד כי השתמשתי באותו כרטיס. תוספת ששכחתי לציין. בעל הכרטיס לא צריך להיות נוכח ב- check in במלון. במלון יבקשו כרטיס רק לביטחון. החדר כבר משולם דרך priceline וממש לא מעניין אותם באיזה כרטיס השתמשת (אפילו debit card).

דפנה, ../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

לצערי במאמרי הפורום אי אפשר להכניס צילומי מסך, אלא רק טקסט. אני אשמח להפוך את הקובץ ל-PDF ולהכניס לקישורי הפורום.

MASHY BOSTON

New member
דפנה תודה רבה ../images/Emo60.gif

אנחנו בדיוק מחפשים להזמין מלון בניו יורק וננסה גם את האופציה הזו.

az ma

New member
חלקי נא איתנו את רשמייך לגבי

LODGING.COM... בווגאס הוצאתי איתם אחלה דילים... מענין מה הם יכולים לעשות בניו-יורק... שבת שלום!

depechemode

New member
מה זה פרייסליין ../images/Emo105.gif ?

בכל "המדריך" הזה לא הבנתי בכלל מה זה השרות הזה ואם זה בכלל אתר או מה.. < למה אין לינק והסבר מה זה הדבר הזה> אתר שלא מאכזב ולא צריך לתכמן: hotels.com וזהו

az ma

New member
פרייסליין זה "ראש" אחר...

תריץ חיפוש... מניח שהURL הוא: www.priceline.com אני זוכר שלפני כשנה שנתיים היו הרבה תלונות לגבי השרות שלהם עד כדי חקירה של General Attornies (לא זוכר אילו מדינות)...

למעלה