המדינה עיקלה 120.000 שקל

mri10

New member
המדינה עיקלה 120.000 שקל

מנערת ליווי שלא שילמה מס על הכנסותיה.

לדעתי,ברגע שאתה גובה מס על עיסוק בזנות,אתה בלי משים לב נותן לגיטמציה,לתחום העיסוק הזה.

לטעמי בית משפט היה צריך,או להחרים את כל רכושה היקר שעבדה עליו בעשר אצבעותיה,ובעוד כמה איברים.

או לחילופין, עונש מאסר.

אבל גביית מס,ממש לא.

FineSilverMan

New member
אין שום מניעה לאדם לעסוק בזנות

יש חוק יסוד: חופש העיסוק.

יש בעיה עם שידול לזנות, סרסרות וכיוצא בזה.

לגיטימציה לזנות? אומרים שזה המקצוע הנשי העתיק בעולם...

מאסר? על מה?
העברה שלה היא התחמקות ממס.
אם אין לה כסף, מאסר. אם יש לה, שתשלם.

BW37

New member
זה בסיס שלך החוק

בכל מדינה
מיסוי נמצא מעל כל דבר
את אל קפונה הפילו בעזרת מיסים
סוחרי מיסים מפילים בעזרת מיסים
וגם זנות
בלי קשר אם זה חוקי, או לא חוקי, צריך לשלם מס

ואגב, לדעתי זנות צריכה להיות חוקית
צריך לאסור על סרסורים
יש מדינות שאוסרות על להיות לקוח
אבל לעשות שהזונה שהיא החלק הכי חלש בתעשייה תהיה העברינית, זה בעיתי

למען הדיוק- לעסוק בזנות

ז"א- מתן שירותי מין תמורת כסף- חוקית. אין עבירה האוסרת על כך בחוק.

ישנן עבירות של סרסרות, שידול, סחר לשם זנות, החזקת מקום לשם זנות וכו'.

mri10

New member
זהו שאנו חלוקים

בבסיס הענין,האם ראוי לעשות ליגליזציה לזנות או לא..

FineSilverMan

New member
האם ראוי לעשות?

שוב, הזנות היא חוקית.

השאלה היא האם למסד אותה. קרי, איזורי זנות בפיקוח המדינה מבחינת אלימות כלפי הזונות, ומבחינת המצב הרפואי.
זה כבר סיפור אחר.

BW37

New member
חוקיות רק משפרת

סמים, אלכוהול, זנות תמיד היו ותמיד יהיו
רק כשזה חוקי
אתה יכול להקפיד על האיכות
לדאוג שהסמים לא יהיו כוללים רעל
לדאוג שהזונות לא יהיו חולות איידס
לדאוד שדואגים להן והן מקבלות זכויות ואת הכסף שלהן

כשהכל לא חוקי
עדיין יש את אותן זונות בדיוק, רק שהן חולות, מדבקות, ולא מקבלות שום זכות בסיסית
אפשר לחטוף אותן, לאנוס אותן ולא לשלם להן
כשזה חוקי, הן המרויחות העיקריות

FineSilverMan

New member
עובדות רק שמונה שעות

ומעבר לשעות, מקבלות שעות נוספות?

מעניין אם אפשר למסד את זה בצורה ריאלית.

mri10

New member
חוקיות תגביר את התופעה

מצד הגברים,
במצב של היום מי שרוצה להשתמש בשירותי זנות,מבין שהוא צריך לעשות זאת במחשכים,וזה עצמו מרתיע גברים רבים מלהכנס לתחום הממכר והמפוקפק הזה.

ביום שזה יהפך לחוקי ולגיטמי,אנשים ירדו למרכז המסחרי שמתחת הבית שלהם,יכנסו ויצאו לבית בושת בדיוק כפי שהם נכנסים לסופר השכונתי.

בטח אתם שואלים את עצמכם,נו אז מה הבעיה???

BW37

New member
ממש לא

היום בישראל אף אחד לא חושש ללכת לזונה בגלל שזה לא חוקי, כי זה חוקי ללכת לזונה
לא עוצרים לקוחות ולא עושים להם כלום
אם זה יהיה חוקי, לא יהיה אפילו אחד שילך בגלל החוקיות
זה בכלל לא רלוונטי בישראל
בניגוד לארצות הברית, ששם הלקוח עבריין

FineSilverMan

New member
מבלי להכנס לאספקט המוסרי של הדבר

כי הרי יחסי מין צריכים להיות בין זוג אוהבים ולא כעסקה כלכלית...
(אם כי יש היגידו שנישואין זה זנות ממוסדת... (וובר, כמדומני))

אילו היתה לך אפשרות לאורגזמה ללא שום בעיות, האם היית מסכים לזה?

הרי יש בני אדם שנפגשים לסטוצים...

לא חייבים טבעת כדי לשכב.

mri10

New member
תשמע משהו

גם אם תבוא אלי זונה ותשכנע אותי ב1001 שכנועים שהיא עוסקת במה שהיא עוסקת מתוך בחירה חופשית וללא שום כפיה,עדיין אחשוב שזה לא מוסרי. מדוע?? כי בעיני זה בדיוק כמו שאדם יעמיד את עצמו בפני סדיסטים ויציע להם להכות אותו מכות רצח תמורת תשלום,הם נהנים הוא מקבל כסף,מה רע??

בדוגמא שלי אתה תודה שזה כבר בעייתי,אולי תסביר לי את ההבדל??הרי אין שום ספק בכך שאותה נערת ליווי לא נהנת למסור את גופה עשרות פעמים ביום,לאנשים שבאים 'עוקצים' והולכים.

היא עושה זאת בתחילה,מתוך אילוצים כלכליים,ולבסוף כסוג של התמכרות,אז עזוב רגע את החוק,ואני שואל,מה עד כדי כך נחלינו שאנו לא מסוגלים לראות את השבר המוסרי בכל הסיפור הזה????

ובקשר לסטוצים,נדמה לי שזה פחות בעיה,מאחר ואין פה אלמנט של התעללות ועבדות,אבל בכל זאת אשאל אותך,איפה הגבול???הרי גם אתה תודה שאם שניים יעמדו ויעשו סקס מאחורי תחנת אוטובוס כשההיכרות ביניהם התחילה בעצם העובדה ששניהם מחכים לאותו אוטובוס שבושש מלהגיע ??שזה בעייתי,א"כ אני שואל היכן הגבול.

לתפיסתי הקשר בין סקס לאהבה,הוא כמו הקשר בין דלק למנוע. וברגע שהפכת את הסקס למשהו זמין וזול חסר כל ערך,איבדת את הדלק לאהבה אמיתית.. כי איכות הדלק=סקס יורדת. וממילא ביצועי המנוע=אהבה,נפגעים.

אני לא בטוח במאת האחוזים בתפיסה הזאת,אבל כך נראה לי.

evanescent

New member

אבל לגבי מה שכתבת למעלה, לדעתי לא את הזונות צריך לאסור אלא את הלקוחות. האי מוסריות היא אצלם שהם מנצלים לטובתם כזה מצב שאישה מגיעה לסחור בגופה. כמו שרמזת, זה לא יעלה על הדעת שדבר כמו לשמש כלי קיבול לצרכי סיפוק הרבה אנשים זרים ומתחלפים מדי יום לא כרוך בסבל משמעותי, ולקפוץ על זה זה ניצול מצוקתם של אחרים/ות.

מיסוד חוקי של הזנות

לדעתי, ימגר גם את האלימות כלפיהן ציבור הזונות.

אני מעדיפה שאנשים ירדו למרכז המסחרי ויכולו לרכוש להם שירותי מין, מאשר שזה יעשה במחשכים, כשהזונות נתונות כל יום לאלימות קשה, פיזית ומינית, ניצול מחפיר, עבריינות וסמים, עד שהן גומרות את החיים שלהם באיזו פינה חשוכה ברחוב. לפעמים ממנת יתר, לפעמים מאלימות של לקוח או סרסור.

שימוש בשירותי מין, מי כמוך יודע, הינו משחר ההסטוריה, הוא היה ויהיה. לפחות במיסוד העניין יהיה אפשר להגן על החיים והגוף של מי שעוסקות בזה.

evanescent

New member
גם רצח ושודים ומעשי אונס כל הזמן היו

ונראה די סביר שהם תמיד יהיו, מה דעתך, את חושבת שכדאי שהם לא יאסרו בחוק? הרי ממילא אנשים רוצחים וגונבים גם כשזה אסור.

השלושר

New member
אינו דומה ולא אנלוגיה טובה

רצח, שוד ואונס הם אלימים בהגדרה.

הטענה היא שזנות במצב הנוכחי גוררת אלימות,
ושאולי במצב של חוקיות זה לא יהיה.

לא יודע. רואה טיעונים בעד ונגד.

evanescent

New member
אבל זו התיחסות לסוג הטיעון הזה

זה שמשהו כל הזמן היה וצופים שכל הזמן יהיה זו לא סיבה הגיונית לתת לו לגיטימציה, אין לטיעון כזה תוקף ראציונאלי אז מי שרוצה לתת לזה לגיטימציה שישתמש בטיעונים אחרים. בתגובה התיחסתי לטיעון הזה ולא לטענה שזה יביא פחות אלימות. אבל אם כבר אז לדעתי גם היא לא תקפה, ברגע שיש לגיטימציה לסחר במין ויש שניים לבד בחדר כשאחד הוא לקוח מין בהגדרה, האכיפה וההוכחה של אלימות הן קשות. בהחלט יכולה להיות אלימות גם לא ברחוב וגם ישנה כזאת בודאות.

לא ירדת לסוף דעתי

לא טענתי כי משום שזה היה ותמיד יהיה יש למסד את התופעה. טענתי, בהתאם למה שמרי כתב, שאם הזנות תמוסד, זה לא אומר בהכרח שהתופעה תהפוך להיות שכיחה או נפוצה יותר, להבדיל, כביכול, לטענתו, כשזו נעשית במחשכים.

ולא הבנתי את טענתך כי הפחתה באלימות כלפי זונות אם העניין ימוסד ויפוקח, לא תקפה..

למעלה