המדים האדומים

danistar

New member
המדים האדומים

סתם שיר שכתבתי על הפועל לובשים את המדים האדומים הסמל הלבן על החזה הפועל כתר תל אביב עולה עכשיו אל השדה הקהל מריע מהיציעים הנה עולים השדים האדומים הכרוז מכריז על ההרכב את ההמון סביב הוא משלהב עוד מעט שריקת פתיחה הפועל את היריבה שוב מביכה הצבע האדום במשחק שולט מעל הדשא הירוק בולט כשנכבש השער המרשים היריב שוב נופל אל הקרשים בכל שבת הריטואל חוזר בצבעי אדום לבן זוהר האליפות והגביע מאחור עכשיו אירופה מתחילה לבעור מילאן , צ'לסי , ביירן וריאל הצבע האדום ממריא אלעל

דני סטאר ממש יפה ומקסים../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

אני עוד לא יודעת מה יהיה . אני ממש במתח. יכולנו אתמול לנצח. זה היה ברגליים של הפועל. אולי האופטימיות שלנו תנצח. כן כן. השיר מקסים והלואי הלואי שנראה את האור בקצה המשחקים. מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים
חמסה חמסה שום בצל יין

נכון מצטערת../images/Emo141.gif

פשוט חיכיתי לימים אחרים של האדומים שלנו. חשבתי יבוא איזה שינוי אבל הכל כרגיל. אתמול הנצחון היה ברגלינו. כלומר ברגליים של האדומים. אבל תמיד תמיד מאכזבים. מה יהיה? אני לא יודעת. אופטימיות נשארה בי במקצת. כל נקודה חשובה וזה העיקר. אבל הזמן מתקצר והולך. שיהיה לך ולכולם חג שמח מלא אור ואהבה כל הזמן. חיוך ומילה טובה. חחחחחח מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים לנצח נצחים
חמסה חמסה שום בצל יין

danistar

New member
ואם כן אז מה ??

מעל 30 שנה אני אוהד אדום , עברתי עליות ומורדות , אליפויות וירידה אחת של ליגה , אם לא נשמור על קצת אופטימיות ופנטזיה איך החיים שלנו יראו ??

למעלה