המדור של

barmiz

New member
המדור של

תום סוייר והאקלברי פין "יוצאים להרפתקה" מעיתון עולמו של דיסני: "יוצאים להרפתקה עם עודד מנשה: אהלן חבר'ה! מה שלומכם? תגידו, כמה חברים יש לכם? שניים? שלושה? עשרה? לי יש מספר גדול של חברים, אבל מספר החברים האמיתיים שלי הוא מאוד מצומצם. כשאני מוצא חבר כזה, אני שומר עליו כמו על אוצר, והחברות בינינו היא הדבר היקר לי ביותר בעולם. חברות אמיתית, בעיניי, יכולה להיות יותר ממשפחה. יש לי חבר טוב הגר בעין-הוד שתמיד אומר לי: "משפחה לא בוחרים, אבל חברים כן". יש לבחור בקפידה את חברינו האמיתיים. זוהי אחריות גדולה שתלויה רק בנו, וכפי שהמשפט החכם אומר: "הראה לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה". בדיוק בגלל זה החלטתי להשתתף השנה במחזמר "תום סוייר והאקלברי פין", שאחד הדברים היפים בו הוא החברות האמיצה והמרגשת בין תום להאקלברי. לכאורה, שני אנשים שונים. האחד, תום סוייר, ילד שובב הבא מבית עם משמעת גבוהה ומקפידה ונאלץ להיות כפוף לה. השני, האקלברי פין, אדם ללא משפחה ומסגרת ביתית, נווד החי לבדו בטבע, כל האופציות פתוחות בפניו והוא אף פעם אינו יודע היכן ימצא ומתי. מתוך השוני הזה ביניהם מצליחים השניים להתחבר ואפילו כרותים ברית דם! הם יוצאים למסע והרפתקה, במהלכם הם חווים חוויות משותפות, צוחקים, מתרגשים, מפחדים והכל תמיד יחד. לשמחתי הגדולה, השחקן שמשחק את דמותו של תום סוייר הוא תום אבני. מלבד העובדה שאנחנו משתתפים יחדיו במחזמר, אנחנו באמת חברים טובים - חברים לעבודה וגם לבילויים משותפים. שחקנים צריכים לעבוד על דמויות שונות שהם צריכים לגלם תוך אלתור רב. הם צריכים להשתמש בכישרונם ובדימיונם כדי להחליף הבעות שונות, כגון כעס, אהבה או פחד. בזמן צילומי הקליפ של המחזמר היינו צריכים לכעוס זה על זה, לצחוק ולהשתולל, והמשימה הייתה מאוד פשוטה כי החברות הקיימת בינינו באה לידי ביטוי. דגנו דגים יחד, השטנו רפסודה גדולה והכל בעבודת צוות משותפת, אליה אנחנו מורגלים. הקשר החזק והאמיתי שלנו בחיים, בשילוב הקשר שנרקם בין שתי הדמויות שלנו בסיפור, יוצר חברות נפלאה שפותחת את הלב והנשמה. שלכם באהבה, עודד מנשה." ליד יש תמונה של האקלברי על העץ. בהודעה הבאה המדור ממעריב לילדים....

barmiz

New member
וכאן

המדור ממעריב לילדים: "בלעדי: תום אבני הוא תום סוייר: לקראת ולכבוד חנוכה יעלה המחזמר " תום סוייר והאקלברי פין".בתפקיד תום סוייר - תום אבני, שכותב במיוחד למעריב לילדים... "תום!" אין תשובה. "מעניין מה קרה לילד הזה? היי, תום!" אין תשובה. ... רחש קל נשמע מאחורי האישה הקשישה. היא הסתובבה וממש ברגע האחרון הצליחה לתפוס בצווארונו של הילד ולעצור את מנוסתו... במילים אלה פותח הסופר מארק טווין את ספרו "הרפתקאותיו של תום סוייר". קיבלתי את הספר במתנה ליום הולדתי התשיעי ומאז התאהבתי בו. אולי מכיוון שלגיבור הספר, תום סוייר ולי יש שם זהה; אולי בגלל התעלולים המצחיקים וההרפתקאות עוצרות הנשימה שלו; ואולי כי כל אחד חולם להיות כמו תום סוייר... אם היו אומרים לי אז, שיבוא יום ואני אהיה תום סוייר, לא הייתי מאמין... אבל החלום הפך למציאות ובחג חנוכה הקרוב אני הולך לגלם את דמותו של תום סוייר במחזמר החדש "תום סוייר והאקלברי פין". תום סוייר הוא נער יתום שחי עם דודתו, פולי, אותה תשחק במחזמר האחת והיחידה, חני נחמיאס. תום הוא שובב גדול, אך גם פיקח מאוד ומקפיד לעשות את התעלולים שלו בערמומיות רבה. תום וחברו הטוב, האקלברי פין, אותו משחק חברי הטוב - עודד מנשה, עדים למעשה רצח. הרוצח מאשים את ג'ים העבד הכושי, שמשחק השחקן והבדרן הגדול - יעקב כהן. תום והאק הם היחידים שיודעים את האמת, אך הם גם יודעים, שאם יגלו אותה, הרוצח ירדוף אותם ויחסל אותם. וכמובן שאין סיפור טוב בלי סיפור אהבה... אז לכל המעונינים או המעונינות, תום מתאהב בילדה החדשה בעיירה, בקי, אותה משחקת היפה מכולן - אגם רודברג ומצרף גם אותה להרפתקאותיו. כאן מתחיל מסע ההרפתקאות הגדול של תום סוייר. את סופו לא אוכל לספר לכם כאן... תצטרכו להצטרף אל המסע בחג חנוכה הקרוב ולגלות בעצמכם... המשך בשבוע הבא" אני באמת אמשיך בשבוע הבא. חחח.

Nir5L

New member
במעריב לילדים..

החדש שפורסמה בו הכתבה של תום סוייר אז יש גם כתבה על האודישנים לפסטיגל :)

barmiz

New member
נכון.

ואם יהיה לי כוח אז אני אשים גם אותה, אולי מחר. ב2 חלקים.

למעלה