המדור לחיפוש קרובים

מצב
הנושא נעול.
המדור לחיפוש קרובים

המדור לחיפוש קרובים
מי מכיר? מי יודע? מישהו ראה את
שלי? 35 יום מהקודמת, שבועיים דקא- מהיום ה21, ו...כלום. צלצלתי למחלקה לשאול מה ולמה- אני מוזמנת למחר- ואמרו לי "אם כך, נשלח גם בטא". חוש הומור טוב יש לאחיות האלה. "יקירתי, בשביל בטא צריך לעשות משהו (IVF במקרה שלי)" האם נתקיים בי תקדים מריה הקדושה? ועכשיו ברצינות: מכירות כאלו איחורים על דקא 0.1?

מקווה שתמצאי אותה בקרוב

המדור לחיפוש קרובים
שלי? 35 יום מהקודמת, שבועיים דקא- מהיום ה21, ו...כלום. צלצלתי למחלקה לשאול מה ולמה- אני מוזמנת למחר- ואמרו לי "אם כך, נשלח גם בטא". חוש הומור טוב יש לאחיות האלה. "יקירתי, בשביל בטא צריך לעשות משהו (IVF במקרה שלי)" האם נתקיים בי תקדים מריה הקדושה? ועכשיו ברצינות: מכירות כאלו איחורים על דקא 0.1?
מקווה שתמצאי אותה בקרוב
ובדרך אם את מוצאת את שלי תחזירי לי אותה... למרות שאני שמחה בינתיים שהיא לא מגיעה (עוד לא הצטיידתי בסמים)

המכשפה שלי באמת נעלמה...

מקווה שתמצאי אותה בקרוב
ובדרך אם את מוצאת את שלי תחזירי לי אותה... למרות שאני שמחה בינתיים שהיא לא מגיעה (עוד לא הצטיידתי בסמים)
המכשפה שלי באמת נעלמה...
זה רק מראה לי כמה שהביוץ שלי ממש לא סדיר

Big Mama 1

New member
כן יקירתי ../images/Emo24.gif

המדור לחיפוש קרובים
כן יקירתי

הדקא' עושה את זה לפעמים. כמה ימים של איחור אחרי דקא' זה לא משהו נדיר. חוש הומור זה תמיד טוב, לא?

דגיתי

New member
נו ...

המדור לחיפוש קרובים
נו ...
מקווה שלא דורכת על יבלות. כן או לא מריה?

פחחחחחחח...

נו ...
מקווה שלא דורכת על יבלות. כן או לא מריה?
פחחחחחחח...
אני נראית לך מריה? אני? ערסית כמוני? הברקת היום הייתה היציאה של אחת האחיות כשראתה את האולטרסאונד שלי "את לא מספיק מדוכאת" בתור מי שעיסוקה בדכאון לא נותר לי אלא להצטרף לאבחנה ולצחוק צחוק גדול. ממשיכה להזריק ולחכות למכשפה. מרגישה תשישות פיזית לא נורמלית. אבל מצברוח טוב וזה העיקר.

שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

פחחחחחחח...
אני נראית לך מריה? אני? ערסית כמוני? הברקת היום הייתה היציאה של אחת האחיות כשראתה את האולטרסאונד שלי "את לא מספיק מדוכאת" בתור מי שעיסוקה בדכאון לא נותר לי אלא להצטרף לאבחנה ולצחוק צחוק גדול. ממשיכה להזריק ולחכות למכשפה. מרגישה תשישות פיזית לא נורמלית. אבל מצברוח טוב וזה העיקר.
שולחת לך
גדול

Big Mama 1

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי! רק את מסוגלת

פחחחחחחח...
הרסת אותי! רק את מסוגלת
לעשות ככה לימונדה..... בכל מקרה, שולחת חיבוק גדול וחם
מקווה שתתעודדי במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה