המדור לחיפוש קרובים סליחה על השאלה, אבל לאן נעלם שי?
צ צופי וחורפני New member 30/10/03 #2 ../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif הארי פוטר עושה לילדים מיגרנה לחצו כאן
פ פקח אני פורקת סחורה New member 30/10/03 #4 ../images/Emo12.gif מי שיקרא את הסכם אוסלו גם יקבל מיגרנה
פ פקח אני פורקת סחורה New member 30/10/03 #6 ../images/Emo12.gifמה אתה עושה כאן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ולא באייסיקיו זהו אתה לא אוהב אותי יותר
../images/Emo12.gifמה אתה עושה כאן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ולא באייסיקיו זהו אתה לא אוהב אותי יותר
A ashkeloni New member 30/10/03 #7 אני עכשיו בקושי על המחשב שלי בגלל שהביאו לי מחשב לתקן ואני מתקין להם את הווינדוס מחדש... אבל בשבילך אני אכנס לאייסי
אני עכשיו בקושי על המחשב שלי בגלל שהביאו לי מחשב לתקן ואני מתקין להם את הווינדוס מחדש... אבל בשבילך אני אכנס לאייסי
A ashkeloni New member 30/10/03 #8 רבקה-----> סליחה שיצאתי מהאייסי, פשוט הוא עושה לי בעיות שוב והוא לא רוצה להתחבר... אני אנסה שוב עוד עשר דקות...
רבקה-----> סליחה שיצאתי מהאייסי, פשוט הוא עושה לי בעיות שוב והוא לא רוצה להתחבר... אני אנסה שוב עוד עשר דקות...
A ashkeloni New member 30/10/03 #12 אני שונא לייט.... אני בטח יכול להתחבר דרך האייסי שלי בלינוקס... אבל אני צריך את הווינדוס דלוק בשביל הקומפיילר של הפסקל בגלל שאני צריך לעשות שיעורי בית במדעי המחשב (ככה קוראים לזה בבית הספר שלנו...)
אני שונא לייט.... אני בטח יכול להתחבר דרך האייסי שלי בלינוקס... אבל אני צריך את הווינדוס דלוק בשביל הקומפיילר של הפסקל בגלל שאני צריך לעשות שיעורי בית במדעי המחשב (ככה קוראים לזה בבית הספר שלנו...)
פ פקח אני פורקת סחורה New member 30/10/03 #15 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif נדבר כבר מחר לדעתי...
פ פקח אני פורקת סחורה New member 30/10/03 #17 עוד 10 דקות אם האייסיקיו שלך לא מסתדר אני עפההההה לישון!
R reutרעות New member 2/11/03 #22 ממש פלא... 870 עמודים ברציפות....וואו....אני לא היתי יוצאת מזה בחיים!