המדובבים בסימפסונס

המדובבים בסימפסונס

ראיתי בטיקטנט של ההזמנת כרטיסים לאטרקצין רשימה חלקית של המדובבים.הנה: אייל נחמיאס – הומר, ענת ניב – מארג', הדר שחף - בארט, שירה נאור - ליסה.

miaBaby

New member
ענת ניב???

גדולה! :) עכשיו אני טיפה יותר רגועה בדיבוב של הסימפסונים... ושיקה נאור??? חחח שיחקה אותה החמודנת הזו עם הקול של דורה XD מקווה שיצא לכולם אחלה הסרט, הטריילר שלו פה קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש

Hawkgirl

New member
ענת ניב? :|

היא לא זו שהחליפה את מאיה בדיבוב של ג'סי בעונות הראשונות של פוקי? ._. זה לא אישי, אבל אני לא אסלח לה על זה X: כלומר, מלבד העובדה שמישהי באמת העיזה להחליף את מאיה בדיבוב של ג'סי XD היא.. איך לומר בעדינות.. שיחקה פשוט נורא X: היא האדם הראשון שאיי פעם נכנס לרשימת השחורה שלי בדיבוב O: ממש לא אהבתי את המשחק שלה, והאמת שלא ממש היה משחק >.>

Bar391

New member
X_X אתה רציני???? XDD

ועוד לרותם את מעיז להגיד כזה דבר??? ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמאיה בר שלום היא המדבבת של ג'סי!! איפה אתה חיי??? חחח

Hawkgirl

New member
WTF?! *משתדלת לא להתעצבן*

#&%$#&%$#&%$#&%$#&%$#&%$#&%$ מאיה בר שלום היא המדבבת של ג'סי מפרק 2 של פוקימון! (כי הפרק הראשון של פוקימון הוא הפרק היחיד שבו צוות רוקט לא הופיעו). מה שאומר שהיא המדבבת שלה מההתחלה! היא המדבבת היחידה שלא החליפו בפוקימון! חוץ מהפעם היחידה הזו שענת ניב החליפה אותה בדיבוב לכמה פרקים מסיבה שעדיין לא ברורה לי! אז לומר, ועוד לי, שאני מעריצה מושבעת של מאיה, שהיא לא המדבבת של ג'סי(שאני גם מעריצה מושבעת של ג'סי), זה הדבר הכי מגוכך שאפשר לעשות! >< אה כן, ומאיה היא מדבבת הטובה ביותר! אז אורוסאיי! $#&%%$#& ><

ellapr41

New member
כן! מאיה היא המדבבת הטובה ביותר!

חחחח... למה הקטע האחרון בשרשור מזכיר לי את תחילת שרק הראשון? שכל הכפר רץ אחריו וצועק "!!!kill the ogre"

מארג1

New member
סחתיין על הפרגון. תודה:)

תודה על הפרגון. איך את מכירה אותי?

Hawkgirl

New member
אני לא מכירה אותך אישית

ואני חושבת שאת צריכה לקבל גם ביקורת שלילית O: כך שאם היה מסר סמוי כלשהו בהודעה שלך(ויש לי תחושה די ברורה שכן היה), הוא לא לעניין. כמו שאמרתי(אמנם לא פה, אלא בפרטי) לא זכיתי לשמוע דיבובים נוספים שלך, וייתכן ששמעתי ולא ידעתי שזו את. כך שכרגע אני מכירה רק את הרגעים בהם החלפת את מאיה בר שלום בדיבוב של ג'סי מפוקימון שהיה אכזבה גדולה להרבה מעריצי פוקימון(ואני אומרת את זה על סמך ניסיון די גדול בהכרה של מעריצי פוקימון). בנוסף, כמו שאמרתי בפרטי, לכל אחד יש את הצד הטוב והרע שלו, הכשלונות וההצלחות. לא שללתי את האפשרות שהיו לך דיבובים מוצלחים יותר, אבל הביצוע בפוקימון פשוט לא היה טוב. אין לי ספק שהיו לך ויהיו לך דיבובים טובים הרבה יותר, כי כמו האדם שאמר לי בפרטי שישנה סדרה בה הוא שמע אותך ואהב(ועדיין אוהב) את הדיבוב שלך בו. אין פה שום עניין אישי(כמו שכבר ציינתי), בסך הכל ביקורת שלילית - שגם היא רלוונטית לכל עניין.

מארג1

New member
מסכימה איתך

אני לא פוחדת מביקורת שלילית ויותר מזה, אני ממש מסכימה איתך שההחלפה לא היתה מוצלחת.

מארג1

New member
נעים להכיר

אז הנני בכבודי ובעצמי- מארג1 סימפסון. שמחה להכירכם מקרוב חברי קהילה יקרים. הייתי חייבת להרשם כדי להשפיע כי דיבוב זה עולמי ועולמי יפה כמו במצויירים. גם הייתי חייבת להתנצל בפני כל אלה שלא סולחים על כי החלפתי את מאיה בר שלום, חברתי היקרה, בפוקימון למספר פרקים כשלא יכולה היתה להקליט. כמובן שאין ג'סי טובה יותר ממנה, ולא היתה ברירה. מזל שהיא חזרה לתפקידה כעבור מספר פרקים.

OrlyNL

New member
או! ענת! הגיע הזמן שנראה אותך פה...

ברוכה הבאה לפורום... זאת אורלי מנ.ל.ס לשעבר, שעכשיו מעשנת יותר מדי בפתח הבנין של הופ!
מקווה לראות אותך במסדרונות בקרוב

מארג1

New member
הי אורלי

מה שלומך? לא שכחתי אותך. אני ממשיכה לפקוח אזניים ועיניים עבורך

sיגי

New member
ווואאאאוווו!!!! מארג' ברוכה הבאה

שלום, אני סיגי, מאוד אוהבת את הסימפסונס ורוצה לדעת קצת על העבודה בדיבוב הסרט , למשל אם את יודעת מה היו השיקולים לדיבוב (זה סרט שפונה יותר למבוגרים, לא?), איך היה להכנס לדמותה האגדית של מארג' וסתם דברים שנראים לך מעניינים מאולפן ההקלטות.

מארג1

New member
הי סיגי

נעים להכיר, זה נכון שהסרט פונה למבוגרים, אבל נראה לי שכל המשפחה יכולה ליהנות ממנו וזה כנראה גם השיקול לדבב אותו. להכנס לדמותה של מארג' היה האתגר הגדול ביותר שלי כמדבבת (אני מעל 15 שנים בתחום). הקול הייחודי שלה שהוא לפעמים צרוד וסדוק ולפעמים צלול, לפעמים גם צרוד וגם צלול וגם מאונפף... מעבר לזה מארג' היא אישיות מדהימה, להכנס לרכות שלה ויחד עם זאת יש בה נחישות (היא לא פראיירית) בקיצור היה קסום. הבמאית לילית הקפידה מאד על דיוק הן מבחינה קולית והן משחקית כך שכל הקאסט היה בידיים טובות. ת ע נ ו ג!!!

sיגי

New member
נשמע מדהים!!!

איזה כייף זה נשמע, להיות מארג'.. אני מתה לראת את הסרט ואני מתלבטת אםלראות במקור או מדובב, בהחלט עשית לי חשק לראות את המדובב.

למעלה