המדבר - חלק א´

ran77th

New member
המדבר - חלק א´../images/Emo104.gif

הפעם נכתוב באוירה קצת אחרת ועל מקומות אחרים. סוף הקיץ אני ושיר נוסעים לנו לעין עקב בנגב. ערב שישי, הארוחה כבר מאחורינו, נמצאים מתחת לשדה בוקר בנחל צין (בדיוק מתחת לתצפית המפורסמת). שקי השינה נפרסים ואני שוכב מחובק עם שיר. קבוצת ג´יפאים נמצאת 50 מ´ מאיתנו אבל לנו לא כ"כ אכפת – החושך מכסה אותנו. אני מתחיל ללטף את שיר, האצבע שלי עוברת לאט על מצחה, יורדת אל הלחי, מרפרפת על שפתיה והיא לוקחת אותה ומוצצת. נשיקות קטנות הדדיות, שפה פוגשת שפה, נשיכות קטנות, לשון נמצצת. הכל קורה ביחד, הידיים שמלטפות את הגב, החיבוק הצמוד , הלשון שנצמדת לשלה. אני פושט משיר את חולצתה, משאיר אותה חשופת חזה. יש לה חזה יפיפה, גדול, נעים למגע. חופן שד בידי, מעסה אותו, הפטמה נצבטת בין אצבעותי ואני מרגיש איך אני מתקשה בטירוף. משכיב את שיר על בטנה, ההרים והכוכבים עוטפים אותנו, אני מתחיל לנשק את העורף, נשיקה קטנה מלווה בלשון מלקקת – מרגיש אותה מצטמררת וממשיך. גולש לי לאט במורד הגב, הצפורניים מובילות, השפתיים והלשון עוקבות אט, אט. מפסק את רגליה ומתחיל לנשק אותם, הפעם המסלול הוא הפוף כלפי מעלה, נשיקות בירכיים הפנימיות ושיר מתחילה להתפתל לאט. אני מוריד לה את התחתונים, מפסק את שפתיה עם אצבעותי ומעביר לשון חמה ורטובה לאורך כל איברה, מרטיב מלמעלה מתמקד לשניה בדגדגן. שיר מרימה את האגן דוחפת אותו לכיוון הפנים שלי, אני פותח את שפתיה ומחדיר את הלשון הכי עמוק שאפשר, מוצץ את מיצה תוך כדי נעיצת צפורניים בירכיים שלה. "תלטף אותי גם בישבן, אני רוצה להרגיש אותך בתוכי גם שם", היא לוחשת לי בין אנחות קלות. אני נותן לשיר למצוץ את אצבעי וחוזר לישבנה, אני מפסק אותו ומחדיר אצבע פנימה לישבן של שיר ומתחיל לעסות לה את החור לאט. היא מתחילה לנוע במהירות עוטפת את האצבע בישבן שמחליקה לה פנימה והחוצה, "אני רוצה אצבעות גם בכוס" היא לוחשת ואני מחדיר שתי אצבעות פנימה, מרגיש את הרטיבות, חודר לתוכה בקצב מהיר יותר ויותר. שיר עוצרת לרגע, מסתובבת ונשכבת על גבה. היא אוהבת לגמור כשאני מלקק לה ואני מנשק אותה בתאוותנות , נושך את פיטמותיה ומפסק בחוזקה את רגליה, יורד אל ירכיה ומתחיל ללקק עם קצה הלשון את הדגדגן שלה, מחדיר לה אצבע פנימה מעסה את הנקודה שמקפיצה אותה לשיאים חדשים. היא משחררת צעקה ואני רק מקווה שהג´פאים עסוקים בשלהם. המשך יבוא.....

*g99

New member
נכנעתייייייייייייייי

ואוווווו לא תארתי לעצמי שאחזור לארץ ואמצא פה כאלה פנטזיות!!!!!!!! איזו כתיבה מפתה ומחממת!!!איזה כישרון כתיבה מדהים,בחיי שהיה שווה לחזור לפה. מחכה להמשך. g99...

ran77th

New member
המדבר - חלק ב´ ../images/Emo104.gif

שיר מנשקת אותי , מוצצת את לשוני ומשכיבה אותי על הגב. לשונה יורדת אל פיטמותי, מוצצת אותם לאט, ידיה כבר מלטפות את זקפתי מתעכבות על הביצים יורדות למטה יותר אל אותן נקודות רגישות. היא מחזיקה את איברי בידה ומעבירה לשון חמה לכל אורכו, אני מרגיש את שפתיה עוטפות אותו והזרמים עוברים בגופי, היא משפשפת אותו קלות תוך כדי מציצה ואני כבר לא מצליח לחשוב על כלום. היא מפסיקה לרגע, לוקחת קרם ומעסה לי איתו את הזין. אני רואה אותה מתיישבת מעלי ואוחז בשדיה מועך אותם מנשק את פיטמותיה. היא מפסקת את ישבנה ומחדירה את הראש של הזין שלי לתך פי הטבעת . היא עוצמת עיניים ומתחילה לקלוט אותו לאט לאט לתוך ישבנה. הזין מחליק פנימה בהתחלה בקושי אבל לאט, לאט עמוק יותר , חלק יותר ומהר יותר. היא נשענת קדימה ומחככת את הדגדגן שלה בבטן שלי, האצבעות שלי לוחצות עליו, הוא נפוח צמוד ביניהן. אני פותח עיניים רואה את שדיה נעים במהירות, שמיים מלאים בכוכבים מעליה והיא עוצמת עיניים, פנים שמביעות עונג. ההרגשה ברכיבה שלה היא אדירה, היא כ"כ צרה שם והחיכוך הוא מדהים, תמתין לי היא אומרת אני עומדת לגמור. היא רוכבת מהר יותר ומהר יותר, מרגיש את שפתיה הרטובות בחלקה התחתון של הבטן שלי והדגדגן נלחץ לו עוד ועוד. שוב אותה אנקה, והיא שורטת אותי לא מתחשבת לרגע, פשוט משתוללת לה. הכוכבים נעלמים לי אני מרגיש שאני בעננים, אוחז חזק בירכיה, מרים את האגן בדחיפה חזקה אחרונה נותן לעצמי להתפוצץ בתוכה בזרמים חזקים. המשך יבוא....

ran77th

New member
המדבר - חלק אחרון../images/Emo104.gif

הולכים לישון – לילות קסומים הם לילות הנגב, ההוד עוטף אותך יחד עם הירח והכוכבים. שבת בבוקר, סיימנו את כל ההכנות והתחלנו לנו בהליכה לכיוון עין עקב. יש שתי דרכים להגיע, אחת דרך נחל צין והשניה היא על אותם רכסים מול שדה בוקר. בחרנו את האפשרות השניה, השמש התחילה לעלות ואנחנו מטפסים לנו. המסלול הנ"ל אמנם מסומן על המפה אבל הוא הרבה יותר נטוש. עצירת מנוחה בעיקול מוצל. המפה מראה שיש פה דקל ואנחנו מחפשים אותו וגם מוצאים. חם לנו ואני שותה מים קפואים וישר מנשק את שיר, נותן לה לטעום את השפתיים הקרות. ממשיכים להתנשק, ואני שולח שתי ידיים לשדיים שלה, משחרר אותם מהחזיה , צובט את הפטמות קלילות. שיר מסתכלת עלי משועשעת, "מה בא לך ?" היא שואלת ואני אומר לה "לחדור אלייך פה ועכשיו". "אתה לא נורמלי היא ממלמלת" ואני לא מגיב רק מעביר לה יד בחיבור בין הרגליים, מכניס אותה פנימה בפתח של המכנס הקצר שלה. היא פותחת רגליים ואני מרטיב את האצבעות שלי באותם מים קרים, מסיט לה את התחתונים ומחדיר אצבע קרה פנימה עמוק, מרגיש כמה היא כבר רטובה. אני משחרר את החזיה שלה ואוסף פטמה לשפתי, מלקק בלשוני את הקצה שלה ואז מוצץ בתאוותנות. אני ממשיך להרטיב את האצבע ולעסות את הדגדגן שלה, תנועות מעגליות עדינות, מרגיש אותו ולוחץ קלילות. כל רגע מישהו יכול להגיע ולראות אותנו אבל זה אולי חלק מהתענוג, אני פורס חולצה ונשכב על הגב, שיר מורידה את המכנסים והתחתונים ומתיישבת מעלי. היא אוחזת בזין הקשה שלי ומחדירה אותו פנימה לתך האיבר הלוהט והרטוב שלה. היא מכווצת את שריריה ועולה לאט, יורדת יותר מהר ושוב סוחטת את הזין שלי ע"י כיווץ שרירים ועליה איטית. אני אוחז בישבנה, חורץ בו צפורניים, ומתחיל ללטף את אזור פי הטבעת שלה. שיר ממשיכה לרכב על הזין שלי ואני מחדיר אצבע לפי הטבעת שלה שמקפיצה אותה ומקרבת אותה אל הסוף המתוק. אני מרגיש את הנוזל הלבן שלי מטפס ומטפס לו במתיקות נפלאה, גומר בתוכה משחרר זרמים חמים. היא אוחזת בזין שלי תוך כדי רכיבה סוחטת אותו ולוחצת חזק את הדגדגן שלה. היא צועקת, משחררת מס´ אנחות קטועות לא ברורות לחלל המדבר. אנחנו מתלבשים, מתחילים לצחוק לנו בשחרור, מצב ההגינה לא משהו אבל המעין כבר לא רחוק, בירידה אליו חולפים זוג בחורים שפיספסו אותנו ב- 10 דק´, אנחנו מתחילים לצחוק שוב והם לא מבינים. אז אם מזדמן לכם לטייל באזור, ואתם מתיישבים ליד הדקל היחידי בכל האזור – תדעו לכם/ן שהוא שלי ושל שיר ואם יהיה עוד קצת מזל אז אולי תיוכחו לראות זאת במו עינכם. סוף

למעלה