המגש הבא

המגש הבא

כפי שהודעתי בעבר, כתבתי לגב´ אודל דוד מ"אילנות" בבית התפוצות ביחס למחשבה שלי לקיים את המפגש הבא אצלם. הנה תשובתה From: "Odelle David" <[email protected]> To: <[email protected]> Date: Sun, 8 Dec 2002 14:16:28 +0200 Subject: Re: פורום עצי משפחה ודפי הבית שלנו דני שלום, תודה עבור הודעתך. כדי לארגן בבית התפוצות מפגש משפחתי אנא פנה לגב´ ליאורה שני מנהלת מרכז אירועים, או למזכירה ורדה בטלפון 9695046-03 להשתמע, אודל ----- Original Message ----- From: Dani <[email protected]> To: <"Odelle David"@post.tau.ac.il>; <[email protected]> Sent: Friday, December 06, 2002 1:21 PM Subject: פורום עצי משפחה ודפי הבית שלנו היה לנו מפגש משגע של פורום עצי משפחה, קודם במוזאון הראשונים הפ-ת, ואח´כ להדלקת נרות בדירה של אחד מחברי הפורום בבני ברק. העליתי רעיון שהמפגש הבא )בעוד 2-3 חדשים( נעשה בבית התפוצות. החברים שמחו עם הרעיוןורציתי לבקש ממך, אם יותר לי, לברר בשבילי למי אני יכול לפנות בבית התפוצות כדי לארגן מפגש כזה. אני חושב שהיה נחמד לקבל מדריך ואולם קטן להתכנסות (15 עד 25 אנשים( ואולי שיחה אתך ועם חיים ( הע´ מנהל פרויקט "דורות" ). בתודה מראש, ========================= בבוא העת, אם תרצו בכך אפנה אני אחרת כמובן ארנון יכול כמובן לארגן את זה.

רק 25 איש../images/Emo35.gif הרי יהיו הרבה יותר ../images/Emo6.gif

תודה, דני, על הבירורים. כמו שציינתי לאחר המפגש המוצלח שזכינו לו לאחרונה, אני רוצה לתת לדברים להתגלגל מעצמם. דבר גורר דבר, וכשתצוץ סיבה מרתקת וייחודית למפגש - אנחנו כבר נדע עליה. שתי הערות: 1. במפגש הראשון של הפורום היו כ - 40 איש ואמנם היתה ירידה מאז, אך אני מצפה שנחזור למספרים שכאלה ואף יותר
2. בכוונה הפורום לא קרוי פורום "עצי משפחה", אלא פורום "שורשים משפחתיים", כיוון שדווקא השורשים של העץ, המזינים אותו, מכילים חומר מגוון ומעניין הרבה יותר מאשר העץ עצמו... (גם במחקרנו וגם בטבע)
ארנון

למעלה