המגשר

זנזוריה

New member
המגשר

שלום חברים, אני רוצה להזמין אותכם אליי לאתר ולהתרשם מעמודים ראשונים של המגשר. חוברות 1 ו 2 תצאנה יחדיו בשבועות הקרובים. אני כותב ומאייר קו עלילה, יובל שרון ואנוכי צביעה שלי גלר עם גימור קט שלי תהנו

evil i

New member
נראה טוב זנזורי!

נראה אותך בפסטיבל? יש אוהל!

comicsim

New member
עופר המגשר

זנזורי, אתה היא התשובה שיש קומיקס טוב ישראלי מקורי ואפשר לעשות קומקיס בעברית וזה לא יראה מוזר בגלל השפה או דברים אחרים שעצרו פרוייקטים כאלה בעבר. מהחוברת הראשונה שהוצאת לאור ראיתי שאיכות הציור, הכתיבה וההגשה נראת כמו בארה"ב! המון בהצלחה עם החוברות ותחשוב על זה, אולי להוציא פחות עותקים מכל אחד בנפרד ולאחר סיום הוצאה לאור של כל ארבעת החוברות להוציא אותם שוב בהדפסה מחודשת ביחד כמו אוגדן. גם יעלה פחות לך ולשאר הקוראים בארץ וגם סיפור אחד שלם ביד....

זנזוריה

New member
תודה, מחמאה מחממת את הלב

תודה על המחמאות, אגב לא אני האחראי הבלעדי לעברית. עוזרת לי חברתי שפרה ירמולובסקי, אשר שינתה הרבה דברים מהנסיונות הראשונים שלי עם השפה. לדעתי קצת הגזמת עם מראה החוברת הראשונה שלי, אבל מי אני שאתווכח. לגבי מחירי החוברות, אני מקפיד למכור את החוברות במחיר נמוך כדי להגדיל את מעגל הקוראים. ומאמין בפורמט החוברות כפורמט אשר מאפשר התנסות במחיר נמוך ותחנות כניסה לתוך הסיפור בעלויות מבודדות. עם זאת אני בהחלט מקבל את העניין כי אילו הדפסתי הכל כרצף אחד בתוך אוגדן זה היה עולה לי פחות. פעם שאל אותי מישהו מתי תעשה אוגדן, אני עניתי בלי להתבלבל שזה יקרה כשאדפיס את גליון 20, בסוג של נסיון להתנער מהצורך הזה. עכשיו הוא מחזיק אותי במילה.

oril123

New member
מצויין ובהצלחה

האם החוברות יהיו מוכנות לפסטיבל באוגוסט ? האם מדובר בסדרה בהמשכים או שכל חוברת תעמוד בזכות עצמה ? מה עם המשך לאדירי התכלת ? הסוף של 6 החוברות הראשונות דורש מאד המשך.

זנזוריה

New member
מקווה שאצליח

התוכנית היא להגיע עם כל ארבעת החוברות לפסטיבל החוברות הן מספרים 11 עד 14 של אדירי התכלת ואתם בהחלט צודקים לגבי ההמשך כלומר- 7 8 9 10 החוברות כתובות עד רמה של לייאאוט מלא אבל הציירים קצת מתעכבים ולי אין כל כך זמן לנהל את זה אז החלטתי לסיים תחילה את פרוייקט המגשר ואז לרכז מאמץ על הקשת הבאה של אדירי התכלת. "הדר" היא הגיבורה של הקשת וסביבה הסיפור. כלומר חוברת 7 תקרא הדר מספר 1. הסיפור יימשך 3 חוברות ואז תופיע חוברת בודדת של (לא מספרים בינתיים)

Hubert Hubert

New member
הלוגו נראה מצויין

הרבה יותר טוב מבתכנונים המוקדמים שלך או מבאדירי התכלת, זה נראה עכשיו ממש הוליוודי.

ailag

New member
שיהיה בהצלחה, זנזורי!

אני מאוד מעריכה את ההתמדה שלך, יחד עם הרוח הטובה וכל זה
מחכה להעריך גם את החוברת..

giri

New member
נראה טוב מאד!

בהצלחה עם השחרור, אני מצפה בכליון עיניים לחוברת. אתה יודע, בנוהל... שני עותקים חתומים, תודה.

למעלה