המגרש של גואטה

• פותח הנושא ndg1
  • פורסם בתאריך

ndg1

New member
המגרש של גואטה

ביס ערוץ 24 במגרש של גואטה כל התוכנית על ריקודי בטן. תבדקו, מחר יום חמישי שידור חוזר.

שרקייה

New member
ראיתי

ולמרות שנתנו לבנות לנאום את ה"אני מאמין" שלהן, שהיה אצל אחת מאד פמיניסטי (מי שירצה אותי יקבל אותי כרקדנית, וגו'...,) ואצל השניה מאד נשי ומשלים (אני רוקדת, אבל מה שחשוב זה בית ומשפחה...) שהן שתי תפיסות לגיטימיות. הן הוצגו הן בסגנון הצילום והן בהתיחסות של הסרט אליהן במיטב הסטראוטיפים של המציגים את הריקוד המזרחי כדבר זול, מיני, ונחות. הריקוד המזרחי רק בשנה שנתיים האחרונות מתחיל לקבל לגיטימציה כאומנות, מן הראוי שמי שרוצה שיתיחסו אליה ואל הופעתה כאל אומן רציני, תבחר את המקומות ביתר קפידה (טלויזיה היא לא חזות הכל. ) חבל... גליה

חוף 1

New member
../images/Emo4.gif האמת ש

בתור אחד שהתגלגל אל ריקודי הבטן לגמרי במקרה אני מסכים עם כל מילה שנאמרת פה וקשה ליראיתי את אחד הפרקים ואמרתי לעצמי עם הוא מפיק תחום כזה ומציג אותו בצורה כזו ואני לא רוצה לפגוע (סליחה הוא לא יודע להפיק) ובטח לא בצורה כזו להוביל דברים.

karnity

New member
סליחה?????

התפיסה הפמיניסטית אינה "נשית"? - כי מדבריך עולה כי מדובר בשתי תפיסות שונות...

שרקייה

New member
ניסיתי להבחין בין

אני אעשה בדיוק מה שבראש שלי - ומי שרוצה אותי יקח אותי כמו שאני. שזו בעיני לא תפיסה פמיניסטית, אלא תפיסת חיים (די ראויה לטעמי...) לבין אני אוהבת את מה שאני עושה, אבל אהייה מוכנה לוותר על זה כדי להקים בית ומשפחה. לדעתי, אם החלטה כזו נלקחת מתוך שלמות ולא מתוך כניעה או חוסר ברירה - היא התגלמות מה שאני תופסת כפמיניזם . ההתדינות בנושא "פמיניזם מהו" התרחשה כאן לפני מספר חודשים, והיתה סוערת ומעניינת (מספר הדעות שנשמעו היו מספר המשתתפים) והגענו להבנה שלכל אחד יש את ההגדרות והגבולות של הפמיניזם "שלו". בכל מקרה, והטיבו לתאר זאת הכותבים אחרי, מה שהוצג שם - היה, בעיני, לא ראוי. גליה

ayelet 24

New member
במקרה צפיתי בזה אתמול

בערוץ 24 עקב שילטוטים. הריקוד או הצילום או משהו שנבע מכך - יצר את הריקוד ללא ממש ברור, לא ממש מעביר לי את ההרגשה שלהן (אני מקווה שאני ברורה). היה קטע ששתי הבנות רקדו מול זה שהם יועסקו אצלו ובהתחלה אחת מהן התנגדה שהן ירקדו לפניו ביחד אבל בסוף התרצתה (ככה כותבים את זה?) והן רקצו יחדיו. זה היה הקטע שהכי לא אהבתי לראות. שני הגברים יושבים, שותים, מסתכלים, מייררים, אחד הגברים מוציא חבילת שטרות כסף ודולרים לרקדניות - זה נתן לי הרגשה כאילו הן חשפניות שרוקדות בפני מישהו.
אני לא חושבת שזה המסר שאני בתור אדם ארצה להעביר ועל אחת כמה וכמה כשזו הסטיגמה על רקדניות.

למעלה