המגרש ברעננה

המגרש ברעננה

בור טוב לקשר דה גרייט סיפרת לי בתא האישי על המגרש הנוראי לא צריך לקחת ללב ולא להתעצבן ולא להפחיד את המנהלת ולט ללכת לעיתון יש שם בוודאי בעיה מסויימת בין המנהלת והאחזקה וכפי שרשמו לך וכפי שרשמתי גם לא ייצא כלום ממלחמה צא לשטח רכז מספר הורים ותחשבו מה עושים לתחזק מגרש כדורגל בבית ספר מסובך מאד ילדים לשמחתי רצים ואוכלים את הדשא בשפה המקצועית מגרשי גדורגל מקצועיים שברבים מהם אני מעורב מטופלים באופן קבוע ומשחקים עליהם ימים בודדים בשנה מגרשי אימונים נמצאים בשחיקה גבוהה ושם גם יש בורות ומתחזקים תמיד מספר מגרשים על מנת להפחית שחיקה ואתה תפסת פתאם את המגרש ונדמה שזה המקום הכי חשוב בית הספר נכון חשוב וכל השאר כבר הסתדר הרי הילדים יוצאים משם ואומרים שני לירות ושני ילדות וחמש שקל דחילק אנחנו שיחקנו על מגרש ללא דשא בכפר מלל ואמא שלי לא התלוננה ואני זוכר שלא היה לאמא שלי אוטו וגם לא כסף והתנדבה ללמד עיברית לך אתה ועוד הורים מרעננה שיש להם כסף וטפל במגרש ואני נותן לך את היעוץ הראשון בחינם סגרנו בלי עיתונים בברכה עודד יפה מנהל המעבדה

אל תיקח ברצינות את הקטע עם

העיתונים. זה בסך הכל רעיון תיאורטי למקרה שיכול לקרות והוא, שאף אחד לא יעשה כלום והתירוץ: אין לנו כסף (ברעננה..אתה קולט?) יפתור את הבעיה תוך שנייה. אני אארגן כל מה שאני יכול. אל דאגה. אם שום דבר לא יעזור לי אני אפנה למקומון ואפרסם שם את התמונות. מקווה שזה לא יקרה. אם אני אפנה לעיתונות אתה תראה איך שבתוך 10 דקות יש מספיק כסף חחחחח וכמו שאמרתי קודם. כמה שתחשוב שהמגרש נרוא הוא פי אלף יותר נורא. המציאות עולה על כל דימיון. לך לבקר שם. אוסטרובסקי 26 רעננה.

שחיין

New member
סליחה מכבודו אבל...

מה זה "לך לבקר שם"? עודד נותן לך את היעוץ הראשון חינם אז: "אתה מוזמן לביקור". בוקר אור וטוב

זה בסדר. לא התכוננתי לשום דבר שלילי

הייעוץ שהוא נתן לי אכן מעולה. וזה בדיוק מה שאני אעשה. ואמרתי תודה. וזה באמת רעיון טוב. רק אמרתי שהמגרש שלנו נראה יותר נורא ממה שכולכם חושבים. המציאות עולה על כל דימיון! אז להגיד שזה לא מחדל ושזה לגיטימי זה טיפטיפה מבאס. אבל מה זה משנה. אף אחד מכם עדיין לא נתן לי איזו הצעת מחיר ליישור ושזרוע. כנראה שלא ככה בודקים באמת. צריך שיזמינו לשם מומחים כפי שעודד אמר. עוד כמה ימים אני מעלה לפה תמונות של המגרש בכל מקרה.

אדנהר

New member
מהת'ה בוכה על המגרשחם ברעננה

בא תראה ת'מגרשים בראש-העין
אותך לעוזי טוב אחת
במקרר משתים במגרש, או להיפך לא זוכר.

שחיין

New member
אל תתחיל !

כי אני לוקח את כולכם בהליכה. אצלנו לא רק שאין מגרש ראוי לשמו (אפילו בלי דשא....) גם גני שעשועים אין אצלנו.... צפת העיר העתיקה

רוּפֵן

New member
ממה שאני זוכר.., גם "אין" בית ספר..

או שזז משהו ושיפצו שם את ה"פגר" הנטוש והעזוב...?!

אדנהר

New member
אם רצית לגרום לי להיות ירוק

מקנאה, הצלחת. צפת העיר העתיקה, מהמקומות המועדפים עלי בטיולים, השילוב בין המיסטיקה, החסידויות השונות, רובע האמנים, הכלי זמריים. ובכלל מה אתה מקטר, בפסגה יש את הגן המדהים אם אינני טועה נקרא גן המגינים, בשנה שעברה ראיתי ששיפצו אותו. אני חייב להפסיק, צפת העיר העתיקה, אחד המקומות שגורמים לי להסחף. נכון, שאין שם
בפסח, אבל מי צריך את זה בפסח כשיש
שמוגש בארבע כוסות.

שחיין

New member
מקטר? בכלל לא!

נחמד לבוא לכאן לטול אבל אין כאן מתקנים לילדים וזה ממש אסון עבורינו. לא מצליחים להזיז את העיריה. מה זה אצלך 'פיסגה'? המצודה? אין שם כלום. כיסחו את השיחים אז נראה מטופל אבל ממש אין שם כלום.

Rוני

New member
אבל יש לכם דברים נפלאים אחרים

לכל מקום יש את היחודיות שלו

למעלה