המגנה הלא מצונזרת

המגנה הלא מצונזרת

חיפשתי ברחבי גוגל בחיפוש אחר המגנה הלא מצונזרת של פוקימון זאתי שסטוצי היוצר של הסידרה צייר וממנה יצרו תסדרה אני ממשיך בחיפוש הרבה בגלל שהיא ממש שמה את פוקימון באור אחר לגמרי היא רצינית מצחיקה ומיועדת לקהל קוראים קצת גדול יותר משהו כמו 17 16 זה דבר מדהים שמראה מה שפוקימון באמת נראה לראשונה בידי היוצר שלו ולכן האמריקאים החליטו לצנזר אותו כמו שהם צנזרו פרקים בטלויזיה רק שהפעם הם צירו על המגנה המקורית ושינו אותה גררררררר
אני ממש רוצה לראות אותה במיוחד אחרי שהשגתי תמונות של כמה מהדברים שהם צינזרו(ולא אני לא מדבר פה על יואי או האנטי!!!) בכל מקרה קרו במגנה דברים רציינים שלא קרו בסדרה אני יכול לספר אבל זה יהרוס אז אם אין בעיה או התנגדות מאף אחד אני יכול לשים את הקטעים שצונזרו מהמגנה(ושוב אני מדגיש זה לא האנטי זה לא אפילו עירום)

כמה תיקונים

מגנה=מנגה האנטי=הנטאי יואי=יאוי ובכל מקרה המנגה לא ממש יכולה לספר לנו מה קרה או יקרה בסדרה בגלל שהיא לא מספרת אותו סיפור ולא עוקבת אחרי אותו מאמן. הסדרה מספרת על אש והמנגה על מאמן בשם רד (כמו במשחקי הגיימבוי) ובגלל זה יש הרבה הבדלים בין המנגה לאנימה. אתה מוזמן להראות לנו את הקטעים שמצאת

אתה צודק וטועה

קודם כול בקשר לתיקון השמות אתה צודק אבל אני קורא למנגה מגנה כי מנגה זה גם פרי טרופי ובקשר לעלילה טוב המאמן הוא אש ,וברוק ומיסטי מסתובבים איתו אבל הדברים קורים שונה ממה שהם קרו בסידרה לדוגמה את פיקאצו הוא מצא לועס על נתיכים בבית שלו במקום שהוא קיבל אותו מאוק ומראים שם גם את אחותו של גרי שאש מאוהב בה והכי מצחיק היה משהו שגסי לבשה שגרם להרבה צינזורים אני יתן רמז זוכרים את הפרק שצינזרו על היפה והחוף? בדיוק

איפה בדיוק אני טועה? ../images/Emo12.gif

אולי בתרגום האמריקאי של המנגה הפכו את רד לאש, אני לא יודע בקשר לזה. אבל במנגה היפנית זה בהחלט רד וגם שם קאסומי וטקאשי מצטרפים אליו. ועל איזה פרי טרופי אתה מדבר? מנגו? o_O

אממ

זה הפוך שינו את השם שלו לRED בגירסה האמריקאית כמו שלגרי קראו בלו אבל אני לא בטוח בקשר לזה 100 אחוז אז אני לא יתוכח ומגנה זה פרי טרופי ואני לא מתכוון למנגו

miaka

New member
זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי O_O

על דעת עצמך החלטת לא לקרוא למנגה בשם שלה כי זה נשמע כמו פרי טרופי? O_____O;;

מהההההה

המגנה זה הקומיקס הכי אדיר שיש כל סדרות האנימה כמעט היו מגנות קודם פוקימון מדאבוט דרגן בול זי FLCL ועוד הרבה להגיד שמגנה זה זבל זה כמו להגיד שאנימה זה זבל

Yuske

New member
שיםםםםםם

תשים את המנגה (או שתשלח באי-מייל...) אני פשוט חולה על מנגה....יש לי כמה חוברות של פוקימון (מנגה כמובן) וזו הגרסה האנגלית (המצונזרת V_V) אני מת לדעת עוד!!!!! manga forever....oh and anime of course ^_^

שיטיבוי

New member
פיקאצ'ו בקומיקס נראה כאילו

הביאו לו מחבת בפרצוף אוי אני הופך לשלילי מדי... טוב קצת מנגה לא תזיק!

חכה רגע

רק בגלל שהמגנה באנגלית לא בהכרח אומר שהיא מצונזרת יש אנשים שתירגמו אותה מיפנית וככה לא היה צינזור בכלל יש לי שאלה במגנה הראשונה שמראים את אחותו של גרי לראשונה מה צבע החולצה שלה במגנות שיש לך?

למעלה