המגנה הלא מצונזרת

Yuske

New member
(אין נושא! לא על כל דבר צריך נושא!)

את המנגה שלי קניתי בארצות הברית אז יכול ליהיות שהיא מצונזרת....אבל... *בודק*....זה בשחור לבן....אבל על החולצה יש נקודות שחורות כאלה....

יש לי דרך בשבילך לראות אם זה מצונזר

רואה תתמונה הזאת זאתי אחותו של גרי אכשיו תגיד לי זאתי התמונה שנמצאת לך בקומיקס או ששלך שונה?

שיטיבוי

New member
האךך אני צריך ללמוד להביע את עצמי

בכתב.... כשאמרתי "קומיקס יפני לא מושקע" לא התכוונתי שזה זבל או משהו, התכוונתי שזה לא צבוע ולא כלום, ולדעתי מדבוט זה זבל גם ככה

מנגות הן בדרך כלל לא צבועות

מכיוון שהן נמכרות ביפן בקצב נורא מהיר. יוצאת חוברת חדשה בדרך כלל פעם בשבוע אז צריך להספיק לצייר המון דפים עד למועד הדפסה ולא נשאר זמן לצבוע.

שיטיבוי

New member
יצור המוני מופרז, הא?

זה מסביר למה זה לא מושקע. ועוד, פעם, לא שזה זבל או משהו

זה מין אומונות כזאת

נכון זה חוסך זמן וכסף אבל זה גם שיטת ציור מאוד פופלרית והיא נותנת למגנה מין סגנון כזה

Yuske

New member
אני חושב ששלי שונה

בשלי לאחותו של גארי יש נקודות כאלה....

Suikun

New member
O_O

א..אתה מדבר על pokemon adventures באנגלית, או בשם היפני pokemon special?

Suikun

New member
אם כן אז..

יש לי כרגע בבית 5 כרכים של זה. וזה לא של היוצר של פוקמון o.o זה של Hidenori Kusaka, שאין לו שום קשר לסדרה. לאש קוראים שם RED, כן, גם בגירסא היפנית, והפוקמון הראשון שלו הוא פוליווירל, לא פיקאצ'ו, אותו הוא מקבל הרבה יותר מאוחר. וד"א, רד לא מסתובב פה עם ברוק ומיסטי, אלא הם מאמני מכון, הוא פוגש אותם כמה פעמים, והם מבקרים אותו במהלך הסיפור שוב ושוב. לפי התמונה שעכשיו ראיתי שפירסמת, של אחות של גרי, אתה מדבר על The electric Tale Of Pikachu שגם ממנו יש לי כמה כרכים. זה ממש, ממש, ממש לא המאנגה המקורית ואין לה שום קשר ליוצר . היא נכתבה וצויירה ע"י Toshiro Ono והיא מבוססת על הסדרה, כלומר, הסדרה קדמה לה. שם באמת לאש קוראים אש, וברוק ומיסטי מסתובבים איתו מדי פעם. ובאמת, אש מצא את פיקאצ'ו מכרסם כבלים בבית שלו..

שיטיבוי

New member
חי חי חי

מעכשיו אם אתם רואים עכברוש\תיקן, אל תהרגו! תתפסו! נשמע מעניין... יש לך סורק?

=\

יש 4 סוגים שונים של מגנות פוקימון יש את המקורית שאליה דיברתיוהיא נוצרה על ידי סטוצי והיא באה לפני הסדרה ויש את פוקימון אהבה שזה מגנה לבנות עם אהבה ודברים חמודים ולא קשורה בכלל לסדרה ויש עוד אחת כנראה זאתי שדיברת עליה שהוא תופס פוליוג,לא זכיתי לראות אותה רק כריכות שלה אבל שמעתי שהיא לא צונזרה בגירסה האנגלית(אולי לא היה מה לצנזר) והרביעת היא סתם אחת שהאמריקאים יצרו בכך שלקחו רק תמונות מסדרת הטלויזיה ויצרו איזה קומיקס כל האתרים שביקרתי בהם אומרים אותו דבר שהמגנה הזאת נוצרה לפני הסדרה ולא ההפך וזה דיי הגיוני כי בדרך כלל יוצרים תקומיקס וממנו מיצרים תסידרה

Suikun

New member
התמונה שפירסמת, עם אחותו של גארי

היא על ידי טושירו אונו, והיא מבוססת על הסדרה. על זה אתה מדבר?

בלבלת אותי לגמרי

אולי תגיד את השם של המנגה שאתה מדבר עליה? כי האמת שאני לא זוכר שסטושי עשה את אחת המנגות אלא באמת טושירו אונו והשני שאני לא זוכר את שמו. ואם אתה אומר שלא צינזרו את המנגה עם רד שמתחיל עם פוליווירל אז איפה הם כן צינזרו? בקומיקס שהם יצרו בעצמם?

Suikun

New member
ד"א

יש הרבה יותר מארבע מאנגות O_O פשוט את הרוב לא פירסמו בארה"ב. לפי מה שידוע לי, סאטושי טאג'ירי לא צייר ולא כתב שום מאנגה. לעומת זאת, כשיצא pokemon special ביפן הוא אמר שזוהי המאנגה שהכי קרובה לעולם שהוא רצה ליצור.

טעיתי ../images/Emo7.gif

טושירו הוא זה שיצר את המגנה ככל הנראה(אוף פדיחות
) אבל אני עדיין מעדיף תמגנה הזאת

Pikachuit!

New member
נראה לי שאתה טועה...

המנגה עם RED BLUE וכל השאר זאת המנגה של סאטושי טג'ירי, שכביכול הוא טען שבמנגה הזאת הוא מבטא באמת את איך שהוא רצה שעולם הפוקימונים ייראה...

Suikun

New member
תולעת,

יש לי אותה פה לידי -.- אני אגיד לך מה רשום עליה: Story by: Hidenori Kusaka Art by: Mato Based on the game by Tsunekazu ishikara & Satoshi Tajiri זהו . הרי לך.

בואו נעשה קצת סדר

איזה מנגות יש לפוקימון-
Pokemon Special- יצאה ב1997 ועוקבת אחרי עלילת המשחק בכיכובם של הגיבור Red ויריבו Green שבאנגלית שונה ל- Blue כי כידוע המשחק הירוק לא יצא בארה"ב. הפוקימון הראשון של רד הוא פוליווירל. מתוך 13 החוברות שיצאו ביפן תרגמו לאנגלית 6 מהן. על המנגה הזאת סטושי טג´ירי היוצר של פוקימון אמר- "This is the comic that most resembles the world I was trying to convey." צייר- Mato, כתב- Hidenori Kusaka
Pokemon: Dengeki Pikachuu- המנגה הראשונה שתרגמו גם לאנגלית תחת השמות- "Pokemon: The Electric Tale of Pikachu, Pokemon: Pikachu Shocks Back, Pokemon: Electric Pikachu Boogaloo, Pokemon: Surf´s Up Pikachu המנגה הזו עוקבת אחרי הסדרה עם שינויים קטנים כמו זה שאש מוצא את פיקאצ´ו בבית שלו ולא מקבל אותו מפרופסור אוק. המנגה מסתיימת אחרי ליגת תפוז. המנגה הזו עברה צינזורים רבים בתרגום לאנגלית את ההבדלים אפשר לראות באתר הזה. כתב וצייר- Ono Toshihiro
Satoshi to Pikachuu
Pokemon: PiPiPi Adventures- תורגם לאנגלית כ-Pokemon: Magical Journey מנגת שוג´ו (מיועדת לבנות) שמספרת על מארון (או באנגלית הייזל) שמחפשת שיקוי אהבה כדי למשוך את נער חלומותיה. כדי להכין אחד שיפעל טוב (הראשון שהיא הכינה התפוצץ לה בפרצוף) היא צריכה לאסוף מידע על כמה שיותר פוקימונים. המנגה הזאת לא מדייקת במידע מהמשחק או מהסדרה. כתב וצייר- Tsukirino Yumi
Pokemon: Getto Da Ze!- יצאה ב1999, הרפתקאה קומדית על מאמן בשם שוו שכמו אש מתחיל את המסע עם פיקאצ´ו רק ששלו שיכול לדבר. גם לא מדייקת במידע מהסדרה או מהמשחק.
Pokemon Zensho- יצאה ב1998, עוקבת אחרי עלילת המשחק טוב יותר מהאחרות. אש בוחר בצ´רמנדר וגארי כמובן בסקווירטל. צייר- Satomi Nakamura
Golden Boys
Pokemon Card ni Natta Wake

למעלה