המגזין world ודיסק מדהים!!!!!!!!!!

flowerboy69

New member
המגזין world ודיסק מדהים!!!!!!!!!!

קיבלתי את המגזין world החדש ובו ראיון עם גילמור.ראיון מעניין ביותר עם תמונות יפות של גילמור בביתו ובסביבת הבית... הוא מדבר שם על האלבום החדש ויש שם סעיפי התיחסות שלו הוא מדבר על כל מיני אנשים בינהם בוב קלוז ניק מיסון ריק רייט ווטרס ואפילו סיד!ויש שם אומנם בקטן משהו שנראה כתמונה עדכנית של סיד והפעם זה נראה ממש טוב!הוא נראה מסטורי כזה כמו אומן של מוזיקת עולם-מזכיר את פיטר גבריאל של היום.... הוא מספר דברים מעניינים על האיחוד שהיה-הוא מספר שלא כמו מה שדובר והיה נראה חיצונית הוא ווטרס רבו כמעט על כל פרט לקראת האיחוד.הוא מספר שווטרס רצה לבצע את another brick וגילמור סרב בגלל שכל האירוע היה הצורך בחינוך באפריקה ולשיר נגד חינוך היה נראה לו לא הגיוני... הוא אומר שאין סיכוי שהוא יהיה מוכן לסבול את ווטרס שוב מעבר למשהו קצר וחד פעמי כי אין לו כוונות לריב שוב על מוזיקה והוא רוצה לעשות את הדברים בדרך שבה הוא עושה אותם היום. הוא מספר על ריק רייט משהו שלא ככ הבנתי-שהוא היה בדיכאון או משהו לא ככ הבנתי ואז עלה הרעיון להכניס אותו לדיסק החדש . כתבה מעניינת מומלץ לקרוא. כידוע מלבד הפלויד אינני מרבה להתיחס ללהקות או אומנים אחרים אבל כמו שסיפרתי יצא דיסק אוסף ללהקת all about eve שכולל 2 שירים עם גילמור וגירסה שלהם לשיר see emily play קיבלתי את הדיסק לפני 3 ימים מדובר בדיסק כפול ודיוידי. חברים! מודה אני לפניכם כי התאהבתי!!! מדובר בדיסק הכי מדהים מרגש ומופלא שהוא "לא פלויד" ששמעתי כבר הרבה שנים. כששמעתי את זה מהשניה הראשונה הייתה לי מן תחושת "פלויד" שלא הייתה לי אולי עם אף להקה בעבר. פשוט לא יאמן-אף שיר חלש כל שיר מדהים ומרשים יותר מהשני.רומנטיקה רוק אפקטים קטעי סולו מופלאים מילים מרגשות ומעל הכל זמרת עם קול מרגש וסקסי והכל יחד פשוט יוצר את אחד היצירות הכי הכי טובות !פשוט חובה חובה חובהההההה לגשת לקנות את הדיסק הזה באחריות כל השומע מוזהר מהתמכרות ליופי של הלהקה הזו לעומק השירים פשוט עצום. מה,אתם עוד פה?רוצו לחטוף את הדיסק זה מהדורה מוגבלת ביותר!!! ליאור

flowerboy69

New member
ציף תאמיני לי...

רוצי לקחת את הדיסק הזה כבר 3 ימים אני שומע אותו רצוף ולא מפסיק להתלהב ולהתרגש קשה להאמין איזה אוצר מצאתי ממש במקרה!וכל זה עולה נדמה לי 90 שח שזה שווה לשני דיסקים ודיוידי אמיתי באורך מלא של 90 דקות.

flowerboy69

New member
האמת מעניין אם יש את זה פה...

אלי זה הגיע מחו"ל ואם אין אז תקשיבי לדיסק אחר לא משנה איזה שלהם וישר תביני למה אני מתכוון...

חרטושה

New member
All about Eve

Bloody shoegazers. למרות שיש כמה דברים בודדים שלהם שאני אוהבת, בעיקר מהשנים היותר מוקדמות.

DOCTOR ROBERT

New member
שוגייז... תמיד תהיתי מה זה.

האם מדובר, כפי שנדמה לי, במין סוג של נויז פופ מלא בדיסטורשנים,כמו מיי בלאדי ולנטיין?

חרטושה

New member
שוגייז

מתייחס יותר לצורת ההגשה של השיר. כלומר זמרים שבוהים (gaze) בקצה של הנעל ( shoe) שלהם בזמן שהם שרים, ובקיצור, כינוי להופעה אנמית, סטאטית וקפואה.

זה מתייחס לביישנות

בניגוד להופעה מצועצעת ואקסטרווגנטית. והמבקרים היו אומרים: הופעה (ומוסיקה) צנועות עד משעממות. אולי המקור של lo fi?. הושפעו קשות מהסמית'ס. שכחתי כבר מי היו הלהקות המובילות בז'אנר הזה, לפני 15-20 שנה. הוורב, בגלגול הראשון שלהם? אמממ... זה היה מזמן.

חרטושה

New member
../images/Emo79.gif Panic on the streets of London

Panic on the streets of Birmingham I wonder to myself Could life ever be sane again ? ו.. כולם להצטרף לפזמון: Hang the DJ, Hang the DJ, Hang the DJ Hang the DJ, Hang the DJ, Hang the DJ זו הייתה ח'תכת היסטוריה ושיר מאד קליט. מי עוד אנחנו זוכרים ואוהבים? קוקוטו טווינז? גבר מי שמביא את המילים לשירים שלהם
. זה מה שעולה במחשבתי כרגע.

DOCTOR ROBERT

New member
אני באמת צריך להתחיל לשמוע סמית'ס..

חשבתי לקנות מתישהו את THE QUEEN IS DEAD.

vegetable man

New member
לא זה לא חוקי

תוך שבוע אחד גם cocteau twins וגם bel canto?
לא סתם קולה של אליזבת פרסר נקרא "the voice of God". ואם כבר אז גם: dead can dance, the jesus and mary chain...ועוד ועוד... וכמובן, Brian Eno. יש מה לשמוע דוקטור

חרטושה

New member
!!!!

אני חייבת להצהיר קבל עם ועדה ש"רוקסי מיוזק" בתקופה שבה היו חברים בה גם בראין פרי וגם בריאן אינו היא אחת מהלהקות הכי גאוניות שקיימות על פני כדור הארץ, שביל החלב והגלקסיות הקרובות והרחוקות! וגם כל שאר מה שהזכרת מצוין. אבל אם להתחיל לשמוע משהו, זה מ"רוקסי מיוזק" של פרי ואינו.

למעלה