המבשלה - בירת ישראלית

אילנדיל

New member
המבשלה - בירת ישראלית

האתר נראה מושקע, מבטיח ומעניין. אני מאוד סקרן לטעום. למישהו כבר יצא?

nage

New member
נראה מושקע לאללה, אבל בוטיק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בוטיק מתאים ליין ונשמע פלצני לאללה. בירה זה לגברים וגברים לא אוהבים בוטיקים

אילנדיל

New member
בהחלט יש לעניין ניחוח מעט פלצני

אבל מי יודע, אולי הבירה טובה...

marsala

New member
בואו לא נקטול עד שנטעם...

מי שולח לי בקבוק?
ביטר ישראלי ראשון מזה אלפיים שנה? יפה! רק על כך מגיע להם מזל טוב, אגב בענייני ביטר המבשלה המקומית שלנו זכתה (אחת הבירות שלהם)בתואר אלופת בריטניה לבירות חורף!כבוד ענק למבשלת רובינסון מסטוקפורט! מוש

cloclo

New member
הגישה שלך מתלבשת בול על

הפרסומות המבחילות לגולדסטאר. אולי תשאר עם גולדסטאר שעוזרת לך להרגיש גבר ותשאיר את הבירה החדשה לנו?

nage

New member
בכל העולם קוראים למבשלות קטנות

מיקרוברווריס או באנגלית Microbreweries יענו מקרו מבשלות רק פה זה בירה בוטיק, לא ראיתי את הפרסומות לגולדסטאר אז אין לי מושג על מה אתה מדבר, פשוט מאוד בוטיק לא מתאים לי לבירה. בקשר להשתלחויות שלכם בי - הן מעידות בעיקר עליכם יום נפלא לכולם

amaretto

New member
אצה מוזמן לחפש בגוגל boutique beer

אגב, אם יוצא לך להגיע במקרה לאוסטרליה, יש בירת בוטיק מעולה בסידני שנקראת Red Oak. זאת בירה בסדנון בלגי במגוון סוגים שונים.

MidNight Flame

New member
טוב לראותך פה ../images/Emo13.gif

את הגישה לעומת זאת אני לא ממש מקבל, נכון, זה אולי פלצני אבל "בירה זה לגברים" זו גישה הולכת ונכחדת.

בוטיק זה פשוט כינוי למבשלה קטנה

וביתית, לא למשהו מקביל לבגדי מעצבים, לא נראה לי שיש משהו פלצני בזה, זה עיניין של כמה אתה רציני בייחס לבירה שלך, ה"גברים" שותים גולדסטאר ומותגים כמו קרלסברג, מי שרציני יחפש את הפנינות, את המקומות הקטנים (זה לאו דווקא מבטיח תוצאות טובות אבל זה יכול להיות מעניין), יהיה מבירה בלגית כבדה ולא מוכרת בלי בושה ויחפש טעמים חדשים ומעניינים ולא סתם משהו מוכר וזול להחליק בגרון.

nage

New member
אני הסתובבתי בכל ארה"ב

מעירה לעירה ולא נגעתי פעם אחת בבאד או מילר, בכל מקום שהגעתי שאלתי על הבירות המקומיות ותתפלאו לשמוע הן מעולות, הכי טובה ששתיתי היתה בירה שחורה (אייל אם אני לא טועה) בשם ריר של מוס. בירה בוטיק פשוט לא מתלבש לי, וכנראה שחוש הומור ממש לא מתלבש לכם.

Chewbacca

New member
המממ... נשמע טוב

מאוד מעניין אותי באילו מי תהום הם משתמשים שיצאו להם כל כך איכותיים. כדי לדלג על ההשפעות ה"מועילות" של מקורות צריך פחות או יותר לחפור באר מים לעצמך. בכל מקרה, מגיע להם לפחות את מבחן הonce over, כלומר לטעום פעם אחת...

marsala

New member
חוש הומור זה לא חוסר טעם...

מצא את ההבדלים... מוש בכל מקרה אני מאושר שבאת וסיפרת לנו

למעלה