המבקרת

מימי

New member
המבקרת

אני לא רוצה להיות המגעילה, אבל משעמם לי אז אני אהיה המגעילה: למרות הטפיחה העצמית שלכם על שכמכם לאחרונה (סחתן על ההתעמלות) הפורום מדרדר והולך. קשה נורא לעקוב אחרי ההודעות, כי יש המון והן נורא ארוכות, ואחרי כל פעם שמישהו כותב משהו, מופיע גל של תגובות בסגנון של ``שיואו, איזה מדהים, ישר כוח`` וכו`, כשבעצם רוב ההודעות בינוניות ומטה. קשה לי להשתחרר מהתרשמותי שרוב הכותבים בפורום הם אנשים משועממים שאין להם מה לעשות בחיים, והם נודדים בין המטבח למחשב. אני יודעת שלא הייתי נחמדה במיוחד, אבל נמאס לי מהאווירה הדביקית שיש פה בפורום, שבו כל בדיחה בינונית שהועתקה ממקום אחר היא הדבר הכי מצחיק ששמעתם בחיים וכל שיר פתטי ולא מחורז הוא יצירת אומנות בעיניכם. אני מקווה שהודעתי ריעננה לכם את העיניים מהמתיקות המוגזמת של הפורום, ומקווה שלא תתנפלו עלי יותר מידי. זה נחשב ביקורת בונה או לא?
 
קיבלנו.

ב``ה בונה??...לא יודעת...דווקא לא גרמת לי לרענון מוח מיוחד השירים שלי עדיין נשארו פתטיים. אבל אולי בזכות מה שכתבת יצטמצם הפורום כי כל אחד יחשוב 10 פעמים לפני מה שהוא כותב אם זה מספיק אומנותי בשביל לבדרן איזה חברה משועממים (או שלא בדיוק...). אקיצר...תכתבו לעניין ובלי יותר מידי ``מתוקה שלי`` לפני כל תחילת וסיום משפט!! (לימונית אל תגזימי, יש כאלה שנהנים להיות חמוצים, קוראים לזה ``אפקט המלפפון``- בהתחלה הוא סתם בלי טעם ואתה יכול להפוך אותו או לחמוץ או למתוק...הכל לפי הבחירה שלך. מקווה שתביני את זה...). תכלת.
 

כפיתוש

New member
המגעילה?

ב``ה את לא המגעילה, אבל את גם לא ממש צודקת. נכון שלפעמים יש הודעות ללא תוכן ואפילו רדודות, אבל גם אותן צריך. תחשבי על כזה דבר: אם כל ההודעות היו פצצות, כל הודעה- הודעה!!! אז המשמעות של ההודעות הייתה יורדת, אבל כאשר יש הודעות טובות, ויש הודעות קצת פחות, ויש אפילו כאלה הודעות של: ``מהמם!! מקסים!! אין לי מילים!!!`` שגם אותם צריך, לדעתי, חלקכם יחלוק עלי, אני יודעת את זה, אבל טבע בני האדם הוא כזה- שתגובות ממריצות אותם! וככה, כאשר יש הודעות יפות ובעלות תוכן, הן בולטות יותר, ומקבלות את המשמעות הראויה להן. מקווה שהסברתי היטב את עצמי, לא יכולה להרשות לעצמי לכתוב את ההודעה הזאת יותר מידי זמן, אחרת השליחה מקבלת ERROR משום מה... המתנתקת בכל יום תמיד, (ומקבלת את זה בד``כ ברוח טובה) כפיתוש
 

קוגעלה

New member
ישר כח

בס``ד אבל מהחושך יוצא אור, לא? אז מה אם הפורום נראה כמו נייר טיוטה גדול מדי...
 
למעלה