המבצר זוכרים??

המבצר זוכרים??

קיצור פעם היה את התוכנית המבצר עם אקי אבני וסיגל שחמון אז בקיצור הרעיון הזה נלקח מצרפת ואם למישהו שאהב את התוכנית בא לראת את התוכנית אז היא משודרת בעוד 3 דקות בערוצ צרפת 2 בתבל זה 30 ביס 132 זהב 42 מתב 35 אני ממליצ מאוד למרות שזה בצרפתית ורקורב לודאי אתם לא ממש תבינו (אני מבין פחות או יותר מצפייה של 4 עונות ברצפ שווה לראות ) ביי

קבוצה עלובה!!

מלא בנות ובן אחד 4 משימות ולא הצליחו להשיג מפתח אחד ..... טוב לפחות עברו לשלב השני שבו הם יושנים שם וקמים למשימות רמזים בבוקר ... וואי זה יפה שווה לראות

Aviad1987

New member
שאלה בקשר למבצר.

מישהו מגדיר את זה בתור תוכנית ריאליטי? כי שמעתי שאקי אבני התגאה מאוד על זה שהוא עשה את תוכנית הריאליטי הראשונה בארץ "המבצר"... על מה לעזאזל הוא מדבר!?

LOVEtheMcMAHONS

New member
גם החפרפרת זה משתתפים

שצוברים כסף. זו לא סיבה למה זה לא נחשב ריאליטי, אבל אני מסכים. המבצר הוא אולי בהגדרה הכללית אנסקריפטד - משהו לא מתוסרט. גם פספסוסים נכנס בקטגוריה הזו. המבצר הוא שעשועון אתגרי ולא יותר מזה.

gamegir

New member
כן,

ואת אותו דבר בדיוק הוא אמר כמה שנים טובות אח"כ כשהסיטקום המצולח, "קחי אותי, שרון", עלה. הוא פלט משהו בסגנון "אני גאה להנחות את התכנית הישראלית הראשונה שבסגנון שתופס עכשיו תאוצה בארה"ב- ריאלטי", והיה בטוח שהוא גילה לאנושות תגלית חשובה לפחות כמו הפנצילין. עזוב, יש קטע כזה להסוות כל שעשועון כריאלטי-שווה-שוס-משו-בסט-אין-עליו-ותנשק-כפות-רגליו. "המבצר" הוא ריאלטי בערך כמו ש"המניפולציה" היא תכנית מעניינת.

המבצר הייתה תוכנית הריאלטי הראשונה

שבאמת ראיתי!! וזה היה פשוט מ=ד=ה=י=ם!!!! הייתי מכור לזה! אני רואה את זה אבל ברוסית!

נצל"ש- שיניתי כינוי ../images/Emo9.gif

שיניתי כינוי למשתמש LadyBug3!

LadyBug3

New member
אוי! איזה נוסטלגיה! איך אהבתי ../images/Emo13.gif

את זה!..למישהו יש את המוזיקה? פעם שמעתי אותה איפשהו שוב אבל לא השגתי אותה, וזה במקור בצרפת באמת או משהו כזה..

המבצר זו התוכנית היחידה שאהבתי יותר

הישרדות , אין עליה , תוכנית מדהימה , למה לעזאזל הורידו אותה ???

yes REAL

New member
אקי אבני בכלל המציא את הוליווד, אבל

לפני זה הוא גם המציא את ז'אנר הריאליטי, "הביא" אותו לארץ ושאר בבל"ת. מדובר שעשעון אתגרי אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לטעות ולחשוב שמדובר בריאליטי. בכל אופן אני ממליץ על הגירסא המקסיקנית של "המבצר", שכן אותה הנחתה נלי גלאן aka מנחת הברבורים.

המבצר בצרפת בימי שבת ...

בשעה 21:55 ערוצ צרפת 2 בהוט זה ערוצ 146 ביס זה ערוצ 132 במתב זה ערוצ 35 בזהב זה ערוצ 42 תהנו תוכנית שווה ביותר עם תוספת זה לא בדיוק מה שהיה בישראל אחרי שהם משיגים תפתחות הם נישארים לישון בלילה שם ואז הם צריכים לחלצ את האסירים של אותו יום (אם היה ) ןללכת למקום כזה להישאל דברים להשיג מין כדוריות כאלה כדי שיהיה יותר זמן לקחת כסף בקיצור אחרי שתיראו פעם אחת אתם תבינו למה שווה לצפות בזה תהנו ...

Cat Woman5

New member
אני ראיתי את התוכנית עוד לפני שהיא

הגיעה לארץ!!!! כ"כ אהבתי אותה, ואני זוכרת שהייתי קטנה והיתה לי שעת שינה אז ביקשתי מאמא רשות..חחחח אני זוכרת שלא הבנתי מילה אבל הייתי מרוכזת כאילו זה בעיברית ואז זה הגיע לארץ וזה היה ממש קצר (במחינת זמן התוכנית) וגם היה לזה עונה אחת או שתיים, ממש התבאסתי שזה נגמר ואיכשהו הפסקתי לראות את זה בגרמנית\צרפתית\רוסית- אני לא זוכרת בדיוק איזה שפות אבל נאי זוכרת שהיו שתיים, והיה עוד איזה שעשועון עם שתי קבוצות ומים!!! איך אהבתי את הטלוויזיה של הצרפתים האלו! יום שבת הבא אני רואה המבצר!! תודה רבה, פשוט נוסטלגיה! סליחה שבלבלתי לכם את השכל אבל זה נחמד שיש עוד אנשים שראו את המבצר לא בשפה העיברית!

מטר9

New member
תתבישו לכם!!

כולם שוכחים שהרבה לפני שהיה את המבצר, היה שעשועון באותו סגנון רק הרבה יותר מוצלח: מבוך הקריסטל!!! זה היה השעשועון האתגרי הכי טוב אי פעם, ושום מבצר שבעולם (ולא משנה באיזו גרסה) לא יגבור עליו...

למעלה