המבצע של דיינרס

Lear22

New member
המבצע של דיינרס

בשל ההפסד הצורב של אבי בהתערבות שעשינו (האם הרייטינג של שרון יעלה או ירד כשהיא היתה מול המשחק של הנבחרת. מן הסתם לא רק שהיא לא ירדה, היא גם עלתה באחוז!) הוא חייב לי ארוחה עסקית. בשל היותו איש מחושב הוא החליט לקחת אותי לארוחה ממבצע הדיינרס. מה שאומר שהוא לא ממש מחושב אלא בזבזן כי אחרת לא היו לו את כל 256712 הנקודות האלה לבזבז... בכל אופן, מה יותר שווה: מרגי - הביסטרו של מסעדת הגורמה יאקוזה ין יאנג אודאון קורדיליה לוטוס קלודין זה הצמצום שלי ואם הייתי צריך לצמצם לשלוש הם היו:אודאון, קורדליה וין יאנג עכשיו אתם

meravbr

New member
ממממ, שאלה קשה ../images/Emo132.gif

קודם כל, אני חייבת לציין שדווקא הנקודות של דיינרס שוות ביותר. גם במבצעים עם מסעדות שהם עושים הרבה, וגם דרכם נסענו לפני חצי שנה בערך לדן אילת במחיר
(משהו כמו 500 לילה לזוג למלון 5
דילאקס...) דבר שני, יש לזכור שמדובר פה בארוחה לשני גברים ולכן קורדיליה יורד מהפרק כי האוירה שם מאד רומנטית, ואם אין כאן משהו שאתה לא מספר לנו עליו
תשמור ארוחה שם לאיזה דייט חשוב... במרגי לא הייתי אז אין לי דעה - יתכן מאד שהייתי מנסה אבל זה רק בתנאי שאתה יכול לסמוך על אבא שלך שייפתח למנות שהוא לא מכיר. מסקנה - הייתי הולכת לאודיאון - סטייקים, המבורגרים, בקיצור - כל החלבונים שגבר (צעיר כמבוגר) צריך (אלא אם הוא מלווה בבעיות לב וכולסטרול ...) שיהיה טעים!

מנצלת את השאלה- האם יש שרשור עסקיות

שלא קשורות לדיינרס...? אני צריכה למחר מקום טוב וכידוע- הסנדלר הולך יחף
תודה

meravbr

New member
ממליצה מאד על העיסקיות של

רפאל
ארטישוק
אודיאון (עיסקית מעולה)
קופי בר (מן הסתם
) אין עיסקית אבל המחירים יורדים בצהרים
מיקה - העיסקית לכל היום נראית די משופרת ממה שסיפרתם שהיה במפגשפורום
אם בראש איזה סושי יש עסקיות באונמי, מיאקו, קאי

שח_מט

New member
קאי עיצבנו אותי...

בשבת במקום לבחור גדי/יואב הלכנו עם כמה חברי משפחה צעירים. השרות היה זוועה. איטי, לא קשוב, לא מקצועי, טעויות.. the whole deal... אפילו כשביקשתי להוריד אבטחה כדי להשאיר יותר טיפ למלצרית הם הורידו מהחשבון אבל הביאו עודף לפי המחיר המקורי... האוכל היה בסדר גמור. שח

נראה לי שננסה את

מיקה או הקופי בר- שהורי נורא התלהבו. אם נלך לאחרון- אתם תוותרו על ביקורת, נכון?

בעל המאה= בעל הדיעה ולכן מחר נאכל

ב"ברקרולה" בכפ"ס
רשמים יגיעו...
יש לי הרגשה שיהיה משעשע...

Lear22

New member
וזה היה היוזר של אחותי

וכמו שאמרתי..עיפות החומר...

גסטרו

New member
באודאון הייתי במבצע הקדם של דיינרס

ומאד התאכזבתי. את הסטייק הרגו לי - בקשתי מידיום וקבלתי עשוי היטב, לא החזרתיו כי את המנה הראשונה שרימפס בג'ינג'ר ולימון שהתגלו כשניצלונים גרועים יותר מהנגיסים של מקדונלד עם רוטב צ'ילי מתוק חריף מבקבוק - החזרתי . למה לא לתת צ'אנס לסינית (ין ינג ?) - ולקחת את הבקר בחצילים - מנה מנצחת !

למעלה