המבחן

נרקיס נ

New member
המבחן

"תגידי.." הוא פנה אלי יום אחד, אחרי שהתמסרנו לא מעט במסרים ודיברנו עוד יותר במסנג`ר...
"הסיפורים שפירסמת.... אלה חוויות או פנטזיות?"
"זה משנה?" עניתי בנסיון התחמקות, אני לא אוהבת ששואלים אותי את השאלה הזאת....זה לא עניינו של אף אחד לטעמי....
"את יודעת מה? כן, זה משנה..." הוא השיב לי אחרי כמה דקות של מחשבה...
"ולמה זה משנה לך?" שאלתי שוב והפעם גם מתוך סקרנות...
"זה משנה לי מכיוון שאת מצטיירת בסיפורים שלך כאחת שלא יכולה להסתפק בגבר הרגיל והממוצע.... שאת צריכה כל הזמן אתגר חדש, שיאים חדשים, מטרות חדשות, פנטזיות נועזות... כאילו סקס רגיל כבר לא יספק אותך... גבר רגיל כבר לא יחדש לך, לא יאתגר אותך, לא יספק אותך...."

הייתי די בהלם כשקראתי את המילים שלו....מעולם לא חשבתי את זה על עצמי....

"ואם זה כך..אז מה? ואם לא בא לי על הגבר הממוצע והרגיל? ואם אני נמצאת כאן, בעולם הזה בשביל שירגשו אותי, בשביל שיחדשו לי, בשביל שיאתגרו אותי? מה רע בזה? למה אני צריכה להסתפק במשהו שיגרתי ומטה?" שאלתי אותו במין רוגז מסויים שהיה לי קשה להסביר באותו הרגע...
"אם את מרגישה כך אז אחלה, אבל אל תופתעי אם תרתיעי הרבה אנשים בדרך, אם הגברים יחששו מקשר איתך..." הוא ענה לי והשאיר אותי עם חומר למחשבה.....
"גבר שנרתע מהסיפורים שלי, גבר שיחשוש לפנות אלי כי לא נראה לו שיוכל לעמוד בציפיות שלי כלפיו.... הוא כנראה לא הגבר שארצה.... גברים חסרי ביטחון עצמי מעולם לא משכו אותי" עניתי לו בסוג של יוהרה שאולי בא לחפות על מנגון אחר....

שבוע חלף מאז השיחה ההיא, והאמת היא שזה לא הרפה ממני.....

"חשבתי הרבה על השיחה הקודמת שלנו" הוא עלה מולי שוב וכתב בדיוק מה שעבר בראשי...
"גם אני חשבתי הרבה על השיחה ההיא" הודתי בפניו...
"את יודעת מה? אולי את צודקת.....קראתי שוב ושוב את הסיפורים שלך והבנתי שבעצם אין בהם שום דבר מאיים..."
"אוקי...... לשמוע ממך שאני צודקת זה דבר נדיר.... מה הקאטצ`?" שאלתי טיפונת מהוססת...
"גבר חסר ביטחון מעולם לא הייתי.....ולקחתי לעצמי את השבוע הזה כדי לחשוב במה בדיוק אני יכול לרגש אותך, לחדש לך או אולי אפילו לאתגר אותך....." הוא הוסיף וחיכה לתגובה שלי....
"אוקיי... וכנראה שמצאת כי אחרת לא היית עולה מולי... נכון?" שאלתי אותו שוב ביהירות שלי שמחפה על דברים אחרים....
"נכון, מצאתי.... "הוא ענה לי וניסה לבנות את המתח אצלי... וכמובן שהצליח...
"אתה מוכן גם לשתף אותי במה שמצאת?" שאלתי אותו
"כמו שאמרתי לך... קראתי אותך, בחנתי אותך, למדתי אותך... והבנתי שאת אוהבת לאתגר את הגברים שאיתך...... אבל בודדים הגברים שמעיזים לאתגר אותך....נכון?" הוא שאל אותי בסוג של התגרות כזאת שלמען האמת גם קצת הרתיעה אותי אבל בעיקר הפתיעה אותי.....
"לא יודעת, אף פעם לא הסתכלתי על זה כך..... נראה לי שאתה למדת עלי יותר ממה שאני למדתי על עצמי..." השבתי לו בהתגרות מצידי...
"על גברים קשורי עיניים כבר קראתי אצלך.... אבל מה איתך? את פעם העזת להיות קשורת עיניים עם גבר שמעולם לא ראית? ומה עם להיות גם קשורת עיניים וגם ידיים ורגלים?..... את חושבת שתעיזי? או שאת עצמך את לא שמה למבחן אלא רק את הגברים שאיתך?"

טוב, זה היה ברור גם לו וגם לי שאת האתגר הזה אני חייבת לקחת, שאין כאן מקום להירהורים והיסוסים מצידי, שאגו שלי לא יתן לו "לנצח" בויכוח ביננו......והאמת היא שעם כל זה שהרעיון הזה הרתיע אותי.... הוא גם קסם לי במידה מסויימת. קסם לי הרעיון שהוא לקח את הזמן לעצמו כדי לחשוב באמת ובאופן יצירתי מה יאתגר אותי.....וגבר שמשקיע בי כל כך הרבה מחשבה... שווה השקעה גם מבחינתי לפחות בביצוע.

היום המיועד הגיע, שלחתי מסר לחברה עם הכתובת המדוייקת של המקום שבו קבענו והוראות ברורות שאינן משתמעות לשתי פנים שאם אני לא יוצרת קשר תוך 4 שעות בדיוק, להגיע ולחפש אותי.... ונסעתי לדרכי.

הגעתי לצימר, כיביתי את מנוע מכוניתי וישבתי עוד דקה עם עצמי לנשום נשימה אחת ארוכה ועמוקה... מצד אחד החששות צפו בי, אשקר אם אגיד שלא... ומצד שני היה בי גם איזשהו סוג של שלווה שלא אני זו ש"מפיקה" את המפגש הפעם, כאילו האחריות על ההצלחה לא מונחת על הכתפיים שלי בכלל..... יש מישהו אחר שבלחץ עכשיו האם הכל ילך לו כשורה.....

נרקיס נ

New member
המשך

שמתי את פעמיי לכיוון הצימר, פתחתי את הדלת ונכנסתי..... צימר מרשים, אהבתי. עם מראה גדולה שתלויה מול המיטה... חבל שלא אצליח לראות את עצמי... הרהרתי לרגע....
על המיטה חיכה לי משהו שגרם לי לחיוך גדול.... ורד, גדול, אדום חיכתה שם במרכז המיטה... קשור בצעיף שחור...... וליד לב קטן משוקולד עטוף בנייר אדום.....
גבר עם ביטחון עצמי, יצירתי, רומנטי, שם לב לפרטים הקטנים.... מה אני צריכה יותר מזה? אני חייבת להודות, עד כמה שזה ישמע מוזר.... באותו הרגע שראיתי את הורד הקשור ולב השוקולד.... כל החששות עזבו אותי ונשארתי עם התרגשות וציפיה מאוד גדולה להמשך....

התרתי את הורד מהצעיף הקשור וקשרתי את עיניי כמו שסיכמנו.... התיישבתי על המיטה וחיכיתי....הדקות נדמו בעיני כנצח שלא נגמר...... לפתע הדלת נפתחה...הוא נכנס, נעמד מולי....
"ממשיכים או שאת משתפנת?" שאל אותי בקול שנשמע בטוח בעצמו ומתגרה....
"ממשיכים..."עניתי לו בקול שלו מצידי שאיכשהו לא הצליח להסגיר את המתחולל בנפשי פנימה...
"תשכבי על המיטה..."הוא לחש לי באוזן והמשיך...."אני קודם אפשיט אותך ואחר כך אקשור....אל תדאגי... לא אעשה שום דבר שלא יהיה לך נעים איתו...."

נשכבתי במרכז המיטה.... היכן שכמה דקות קודם שכבה שם הורד לפני....הרגשתי גם אותו עולה על המיטה ..... מפסק בעדינות את רגליי ומתיישב בינהם על ברכיו.....הלב שלי דהר כמו מטורף, חיכיתי להרגיש ידיים עלי, משהו.... אבל כנראה שהיה לו את הלו"ז שלו.....
"מתרגשת?" הוא שאל אותי בקולו הנעים.... זה די מוזר, בדר"כ אחד הדברים שהכי משפיעים עלי זה קולו של הגבר.... לקול יש תפקיד מאוד מרכזי אצלי... אם הקול לא נעים לי לאוזן, גם אם זה יהיה הגבר המושלם בעולם אני לא אצליח להמשיך את הקשר שלי איתו..... אני אוהבת גברים עם קול נעים, קול רדיופוני....ופתאום שמתי לב שרק עכשיו התפנתי להבחין בקולו.... ולשמחתי היה לו את סוג הקול שאני אוהבת....
"כן, מתרגשת..." עניתי לו ולדעתי אפשר היה לשמוע את ההתרגשות בקולי....

פתאום הרגשתי את ידיו פותחות לי את כפתור המכנס....הוא בחר להתחיל במכנסיי כשאני ציפיתי שהוא יתחיל עם חולצתי....הוא פתח לי את כפתור המכנס והוריד את הרוכסן.... פיסק במעט את הפתח שנוצר וכנראה שהסתכל בתחתון שביצבץ מתחת....
"איך זה שלא התייעצת איתי איזה סט חדש לקנות, או שלא מגיע לי סט חדש?" הוא שאל אותי בטיפונת קנטרנות....
"הסט חדש, גם לי מגיע להפתיע לא?" השבתי לו עם טיפונת קנטרנות משלי....

הוא קילף את מכנסיי מעלי, גורם לי להעלות למעלה את רגליי וכך השיל את מכנסיי לגמרי.... חזרתי לשכב מולו פסוקת רגליים בתחתוניי.....הוא העביר אצבע מעל התחתון כנראה מנסה לעמוד את רטיבותי שהחלה להווצר......

"את אוהבת שמקלפים אותך כך... נכון?" הוא שאל אותי תוך כדי שהכניס את ידיו לתוך חולצתי ועבר לאורך גופי עד לזרועות ומשך את חולצתי למעלה......
"רואים שעשית את שיעורי הבית שלך עלי...."השבתי לו
וכך.... קשורת עיניים, בתחתונים וחזיה בלבד שכבתי מולו....... מצד אחד הרגשתי מבוכה גדולה.... רציתי להתחבא מתחת לאיזו שמיכה שתכסה את כל כולי.... ומצד שני הרגשתי ציפיה מאוד גדולה להמשך....... אני יכולה לספר לכם חברים ששתי התחושות האלו יחדיו מבלבלות מאוד.....

"את עוד לא קשורה, את יכולה עדיין לקום וללכת" שמעתי אותו מדבר אלי בנימה קלה של ציניות...
"אני יודעת.." עניתי והוספתי..."זה מה שאתה מצפה שאני אעשה?"
"לא" הוא לחש לי באוזן..."אחרת זאת לא תהיי את..."
הוא לקח את ידי האחת ודחף אותה מתחת לכתפיית החזיה.... ועשה את אותו הדבר עם ידי השניה....
הוא סובב את החזיה... פתח את הקרס והוריד אותה ממני....הוא לקח את ידי האחת וקשר אותה לקצה המיטה.....ולקח את ידי השניה וקשר אותה גם כן......

נשארתי בתחתוניי בלבד, ידיי קשורות וחזי חשוף..... הרגשתי אותו כי עדיין בבגדיו... הסיטואציה נראתה הזויה בעיני.... הרגשתי מבוכה רבה... אך לא אמרתי דבר....
"איך זה מרגיש לך?" הוא שאל אותי והפעם לא היתה שום נימה של קנטרנות בקולו.... אולי טיפונת דאגה או סקרנות... לא בדיוק הצלחתי לזהות...
"מביך" עניתי בכנות מוחלטת......
הוא התיישב חזרה בין רגליי..... לא נותן לי לסגור אותן מפניו....
לאט ובאותה הדרך כמו שהוריד את מכנסיי הוא השיל מעליי גם את תחתוניי......
פסוקת איברים שכבתי מולו... והוא הפנה אלי את גבו והתפנה לקשור את רגליי......הפעם הרגשתי כי המטפחת ארוכה יותר... הוא השאיר לי קצת מרווח להזיז את רגליי... כמעט לקיפול הברכיים.... כמעט אך לא לגמריי....
"עכשיו אפשר להתחיל.."שמעתי אותו אומר.... וקם מהמיטה....

שמעתי אותו צועד בחדר, אפילו את נעליו טרם הסיר מעליו.... שמעתי אותו פותח את המקרר ומוציא משם כמה דברים... אחר כך הוא הלך לצד השני של החדר והיה נדמה לי כי הוא פותח תיק שכנראה הביא עימו.....זה מדהים איך כשחוש אחד נעלם חוש אחר מתחדד... ואיך הדמיון משתולל כשחוש הראיה מוסתר....שמעתי את צעדיו מתקרבים אלי.... הוא התקרב אלי והניח את הדברים שהביא עימו על השידה שלצד המיטה......

נרקיס נ

New member
אחרון ודי

הוא חזר לשבת בין רגלי הפסוקות.....
"אז מה היית רוצה שיקרה עכשיו?" שמעתי אותו שואל והרגשתי את עלי הכותרת של הורד מרחפים על ביטני.. באיזור הטבור.....
"שתפתיע אותי..." עניתי וליחחתי את שפתיי....התחושה של עלי הכותרת המרחפים עלי, ספק נוגעים ספק חולפים צימררה את עורי.....הוא המשיך ללטף את גופי בעזרת הורד בעדינות וברגישות כל כך גדולה שריגשה אותי מאוד... הורד חלפה מבטני כלפי מעלה בין שדיי.... שירטטה עיגולים עיגולים סביב כל שד ושד..... הגוף זעק שיחדל, שימשיך, שיגיע כבר לפיטמה.... אבל לו היו תוכניות משלו.... הוא המשיך לעבר הצוואר, הכתפיים, הזרועות הקשורות.... ומשם חזרה לפנים....לחי ועוד לחי.... שפתיים.... חזרה לצוואר ושוב עיגולים עיגולים סביב שדיי.... נגיעה קלה על פיטמה שזקרה אותה בעוצמה גדולה.... ועוד נגיעה קלה גם על הפיטמה השניה שגם אותה זקרה עד כאב.... ושוב ירידה כלפי מטה, לאורך הבטן... עד לנקודת החיבור בין רגליי.... ריחוף קטן על הדגדגן שהקפיץ אותי וגרם לתנועה לא רצונית של רגליי להסגר... אך הן לא יכלו בגלל הקשירה..... הוא המשיך לאורך רגליי עד לכפות הרגליים וחזר כלפי מעלה... לא נותן לי לפרוק את תחושתיי בצחוק מדגדוגים..... חזרה לאותה נקודת חיבור... והפעם התעכב על השפתיים ובינהם.... כבר לא בריחוף אלא בליטוף.. שארגיש את המגע הקטיפתי המלטף של עלי הכותרת..... ליחחתי את שפתיי שנית...ונדמה היה לי כי פי יבש לו.....

"צמאה?" שאל אותי תוך כדי המשך הליטוף העדין באזור הרגיש ביותר בגופי.....
"כן, קצת.." עניתי תוך כדי שאני מנסה להעלות את האגן שלי כלפי מעלה ולאפשר לשפתיים להפתח מעצמן כשאין את היכולת לעזור להן עם האצבעות......

הוא חדל מהעינוי הענוג הזה, נמתח על גופי, מאפשר לי להרגיש שהוא ... כן, עדיין בבגדיו....
"הבאתי לך משהו לשתות.." הוא אמר ושמעתי אותו פותח בקבוק.......
"הפעם זה לא פינו נואר כמו שכתבת שאת אוהבת....." הוא טיפטף כמה טיפות אל תוך פי... נותן לי לחוש את הטעם....
"הפעם זה מרלו... כמו שאני אוהב......כי אני אשתה יותר ממך...." המשיך וטיפטף אל תוך פי ונתן ליין ליזוג לי בין השפתיים אל הסנטר והצוואר......
"שתית מספיק או להמשיך?" הוא עצר רגע ושאל.....
"עוד קצת....."עניתי כי יותר זלג מנכנס אל גרוני....
הוא המשיך לטפטף יין אל תוך פי והגביר טיפה את הזרם.... היין המשיך לזלוג משפתיי לכיוון הסנטר והצוואר ואף המשיך אל השקע שבין שדיי כלפיי מטה......הרגשתי את הנוזל מחליק על גופי והבנתי מיד כיצד הוא מתכוון לשתות את היין והריגוש מיד כיווץ את גופי ונתן ליין לזלוג בחופשיות לאורך גופי......

הוא הניח את הבקבוק בצד, ורכן אלי.... הרגשתי את הבל פיו על שפתיי....הוא עוד לא נישק אותי... חלפה מחשבה בראשי....והרגשתי את הנשיקה מתקרבת.... אבל שוב, היו לו כנראה תוכניות משלו... והרגשתי את לשונו חולפת על שפתיי ואוספת טיפות קטנות של יין....הלשון המשיכה כלפי מטה, לכיוון הסנטר...מלקקת את שביל היין, אוספת את הטיפות הקטנות לתוך פיו......וממשיך לאורך הצוואר....בליקוק עדין עדין..... כשהגיע אל שקע חזי... אל אותו השקע בין הגבעות הוא שינה את אופי הליקוק והמשיך בנשיקות קטנות של גמיעת היין....לפתע הוא עצר....

"לא כך שותים יין....חסר כאן משהו..."
שוב רכן מעלי... לקח משהו מהשידה שלצד המיטה.... וחזר להמשיך היכן שעצר....
"אייייי" זעקתי פתאום.... קרח טייל על ביטני.......
"יין לא שותים עם קרח..." אמרתי לו...
"היין לא היה מצונן אז עכשיו אני מצנן אותו עם קרח.." ענה לי בשלווה .....והחזיר את הקרח לתוך פיו והמשיך במסעו כלפי מטה.......הקרח כיווץ אותי.... לא הרגיש לי נעים בכלל......
"בקרח משתמשים כשהעניינים נעשים חמים... אני עוד לא כל כך חמה..." אמרתי לו בסוג של רוגז מסויים.....
"אל תדאגי יקירה... את עוד תהיי...." הוא השיב לי בבטחונו העצמי שנשמע לי קצת מופרז הפעם...
הוא המשיך לרדת כלפי מטה..... לטבור... והמשיך עוד.... ושוב האינטיקט של לסגור את הרגליים עבד... אבל כמובן שלא הצלחתי בגלל הקשירה...... הוא המשיך לרדת עוד ועוד מטה..... והגיע לדגדגן..... הצטמררתי.... התחושה היתה לא ברורה... מצד אחד קרררר... ומצד שני מרגש, שונה, מפתיע, לא מוכר..... גניחה נפלטה מתוך פי....הוא המשיך עוד טיפונת מטה ועצר.... הוציא את הקרח מתוך שפתיו והמשיך לעבור איתו עם ידיו.....לפתע הרגשתי אותו דוחף את הקרח לתוכי.... מסרב לתת לו להחליק החוצה.....הוא סגר את השפתיים בידו האחת ובידו השניה התרומם לקחת עוד משהו מהשידה......שמעתי אותו שותה די מהר.... ויורד שוב למטה.... אל איפה שהקרח נמצא..... לשונו חלפה על הדגדגן.... והלשון חמה.... חמה מהשתיה שהוא שתה הרגע..... הוא החל ללקק אותי.... לאורך כל השפתיים והשילוב של החום עם הקור שיגע אותי..... הלשון החמה דחפה את הקרח הקר לתוכי.... הוא התרומם שוב ולקח עוד לגימה אחת ארוכה וחזר לענג אותי בלשונו החמה....

לא יכולתי לעצור את עצמי יותר וקריאות של עונג יצאו מתוכי.... "כןןןן.." זעקתי ואם יכולתי הייתי מצמידה את לשונו לתוכי..... הוא שוב עצר ועוד לגימה והמשיך.... "כןןןןן...." זעקתי שוב... "עודדד"...ולשונו עשתה בי פלאים.... יש הרבה גברים שחושבים שהם יודעים לעשות אוראלי לנשים... אבל יש בודדים שאכן יודעים.... והוא... הוא היה מאותם בודדים שאכן יודעים..... אני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שגמרתי באורגזמה אדירה כל כך מאוראלי בלבד... בלי עזרתן של האצבעות..... והפעם... הפעם אכן גמרתי..... האורגזמה היכתה בי בגלים..... בשלב הזה אני בדר"כ עוצרת את הגברים..... שיעצרו ויתנו לגוף שלי להרגע מהרעידות ..... "די, עצור..." אמרתי לו.... והוא בשלו... ממשיך ... והגוף לא נרגע... ממשיך לרעוד..... בעוצמה....."דיייייייי" אמרתי לו...." אני לא יכולה יותר...." התחננתי.... והוא ממשיך בשלו.... לשונו ממשיכה להטריף אותי... להסעיר את גופי.... סוחטת עוד ועוד רעידות... עוד ועוד התפתלויות...... הוא הוציא את הקרח מתוכי והחליף באצבעותיו.... מלקק ומוצץ בשפתיו ובלשונו... ומזיין באצבעותיו.... ממשיך בלי לעצור לרגע.... ואני מרגישה עוד אורגזמה ניבנת בתוכי.... הגניחות שלי התגברו.... עם הידיים שלי רציתי להרחיק אותו ממני ובאותה העוצמה לקרב אותו אלי.... אך הן היו קשורות..... רציתי להעלות עוד את האגן שלי כלפי מעלה...אך רגליי הקשורות לא נתנו לי לעשות כך...עכשיו באמת הרגשתי את עצמי קשורה.... מבלי היכולת לשלוט על שום דבר..... ועוד אורגזמה הגיעה ושטפה אותי לחלוטין..... מלווה בזעקה גדולה שנפלטה מתוך פי...... ואז הוא עצר... נותן לי לקחת אויר ולהרגיע את עצמי......

"אמרתי לך שעוד יהיה לך חם... נכון?" שמעתי את נימת קולו השוחקת.... והרגשתי את קוביית הקרח עולה מהמשולש שבין רגליי לכיוון ביטני וחזי.......עד שהגיע אל שפתיי והוא נתן לי למצוץ טיפה את הקרח ולהרטיב את שפתיי......

"את רואה מתוקתי...." הוא אמר לאחר שנרגעתי קצת מכל הרעידות שחלפו בגופי...
"את בסה"כ אישה שיגרתית שורד, יין וקרח עושים לך את זה..." הוא אמר בהקנטה...
"נכון" השבתי לו..."השאלה היא מה עושים איתם...."

"מה בא לך עכשיו?" הוא שאל אותי בעודני קשורת עיניים וקשורת ידיים ורגליים........
"שתחדור אלי...." השבתי לו ולא האמנתי שמילים אלה יוצאות מתוך פי....
"לא" הוא ענה לי בהחלטיות...."
"את הזין שלי את לא תקבלי....את תקחי"...
"את תקחי כשתהיי בעמדה של כוח, לא בעמדה של חולשה...."
"אני לא בועל נשים כשהן בעמדה של חולשה וכניעה...."
"אני בועל נשים חזקות ...שרוצות ודורשות אותי מתוך כוח..."
"כשאתיר אותך מקשרייך .... אם תרצי.... תקחי בעצמך..."

הוא התיר אותי מקשריי והוריד את הצעיף מעיניי...... לקח לי שניה או שתיים להתרגל לאור בעיניי.... והסתכלתי עליו..... אכן גבר מרשים....גבר שנשים לוקחות...

"אני חייבת מקלחת...." אמרתי והוספתי..."לבד"
נכנסתי למקלחת ושטפתי את גופי מהיין שנמזג עלי..... חפפתי את שערי.... והרגשתי מאוד רעננה...
יצאתי מהמקלחת אל החדר עם המיטה שעליה שכבתי לא מזמן פסוקת איברים......והפעם הוא שכב על המיטה... עירום.... סוף סוף הוא השיל מעליו את בגדיו......

התיישבתי על המיטה והתחלתי להתלבש.....למזלי הוא היה גבר מסודר, כל בגדי נחו לצד המיטה, אסופים לחבילה אחת....

"מה את עושה?" הוא שאל אותי ושמעתי את ההפתעה בקולו....
המשכתי להתלבש....... וכשסיימתי רכנתי אליו... נישקתי אותו נשיקה קלה על שפתיו....
"את המבחן שלי עברתי היום........."
"למבחן שלך... ההמשך יבוא..."
ויצאתי מהצימר

nasooyy

New member
אחלה סיפור

ואחלה פואנטה

(-;

למעלה