המבחן של מיקוסופט

koren

New member
המבחן של מיקוסופט

מישהו יודע על מבחן ההסמכה של מיקוסופט ,אם כן השמח לקבל מידע על רמת המבחן ועוד...

The Guardian

New member
תלוי של מה

יש הרבה מאוד מאוד מבחנים של מיקרוסופט! אני מנחש שאתה מתכוון לאחד של ויז`ואל ביסיק... אני הייתי באחד של רשתות(בקורס לא במבחן) המבחן עצמו עולה 100$ זה שאני הייתי אני מתכוון והקורס השלם עולה 13,000 ש``ח אני השתתפתי בשביעית של הקורס המלא והבית ספר שלי שילם...:)

koren

New member
...

כן אני מתכון כמובן לויזואל ביסיק ,אתה אולי יודע מה הרמה במבחן הזה ומה המבנה שלו תודה

GoldenEvil

New member
איזה מבחן בדיוק

מבחן על ויז`ואל בייסיק אבל לאיזה תעודה ואיזה תואר

Morrissey

New member
אז ככה..

עשיתי אחד מהם בדרך לתואר MCSD. תראה , בקשר לקושי, זה אכן קשה כמו שאומרים אבל מבחינה אחת: לא הבנת החומר אלה השאלות הטריקיות ששואלים שם. זה שאלות אמריקאיות אבל לא מה שהכרנו בתיכון :) , זה ממש מבלבל. יש כמה סוגים: לבחור תשובה אחת, לבחור שתיים, ולבחור את כל הנכונות (הכי קשה). עצה שלי: תשיג לך את TRANSCENDER EXAM PREP , זה תוכנה נהדרת עם מבחנים לדוגמא שיש שם שאלות שפשוט **זהות** לשאלות במבחן עצמו. זה יקר אומנם אבל שווה מאוד. המבחן דרך אגב הוא מול מחשב, יש לך זמן מוקצב ולא כל כך הרבה, שים לב. ברגע שניגמר הזמן , סלאמת` , אתה בחוץ אוטומטית. אני מקווה שלא הלחצתי אותך, המפתח פה הוא באמת תירגול טוב ולמידה חזקה על החומר ומאוד מאוד יעזור שימוש במבחני דוגמא כמו TRANSCENDER. לא לזלזל במבחנים האלה והכל יהיה בסדר. ההסמכה או התעודה לכל מבחן בודד שאתה עושה נקראת MCP, זה לא ייתן לך כלום. 4 מבחנים בתיכנות יתנו לך MCSD שזה כבר שווה משהו. או שיש גם הנדסת רשתות MCSE שזה 7 מבחנים נידמה לי. ואל תטעה... הניהול רשתות הזה לא יותר קל. רועי.

למעלה