המבחן של המדינה

yeross

New member
המבחן של המדינה

בשעה טובה, עלה לאתר מעין בוחן שבודק כמה טוב אתם מכירים את מיוז.. תודה ענקית לרמוני, הוגה ויוזם הרעיון
http://ramonimuse.friendtest.com

positive energy

New member
לא אהבתי את המבחן...

אולי בגלל שקיבלתי... 15? רוב השאלות שמה הם שאלות שנכתבות בביוגרפיה של בריטני ספירס, קיויתי שיהיו יותר שאלות על הקריירה המוזיקלית שלהם

yeross

New member
הארנב שלו איבדה בריטני את בתוליה..

אהה גם לבריטני היה ארנב?
סבבה, יכול להיות שמתישהו אני אוסיף עוד בחנים כאלה, לי פשוט בוחן כזה נראה יותר מעניין ומשעשע... ד"א, שמסיימים את השאלון זה מבקש ממכם את האי-מייל כדי לשלוח לכם תוצאות וכאלה - לא נראה לי מומלץ במיוחד לתת את הכתובת... עדיף לדלג על זה..

whistler404

New member
באמת קצת..

אממ..רק מי ששינן את הביוגרפיה שלהם יכול להצליח בשאלון הזה. חשבתי שהשאלון יהיה יותר על עבודתם האומנותית מאשר על מתי מתיו איבד את בתוליו.

h o l e

New member
ת'אמת...

אותי לא מעניין לדעת את הביוגרפיה שלהם בע"פ, במיוחד השם של הארנב של דום לא בדיוק הדבר שהכי מפריע לי לא לדעת.... אני לא מבינה אנשים שעושים את זה, הם להקה שעושה שירים, לא חברות שלי שמעניין אותי דברים כאלה עליהם, זה גם דיי מפחיד, כאילו אם הייתם פוגשים אותם, מה הייתם אומרים להם "אני יודע איך קראו לארנב שלך".... איזה מבאסת אני..... עזבו סתם משעמם לי כי אני לא עובדת היום....
ווווייישששש....

ramoni

New member
סחתיין אחי תודה..........

מלך מלכים אתה. קבלתי 85....... קצת הגזמת עם השאלות תאמת שבתשובה האחרונה זה על סמך היגיון(שאלה רטורית) ובחרתי בSOON או שבדקת אם אמא שלו משהו..... בכל מקרה ענק אחי.. ד,נ נדמה לי שאפשר בעברית

NiKi†a

New member
אפשר בעברית.

ובסוף זה באמת שאלה רטורית! חחחחח..כתבתי מתי שחזירים יתחילו לעוף..חחחח יש מצב שזה היה נכון..אין לי מושג במה טעיתי.

yeross

New member
}

בהההה.. קודם כל, ברור שהמבחן הזה הוא לא משהו רציני, הוא סתם משהו שאמור להיות משעשע בלי ערך חינוכי או משהו, אני לא רוצה לחשוב שיש מישהו מספיק משועמם לעשות אותו שוב ושוב ולשנן את התשובות כדי שהוא יוכל להגיד למאט: "גיל 16, הא? גברררררר" (הנה גיליתי תשובה). כל הפרטים בשאלון הם דברים שהלהקה דיברה עליהם בראיונות או שמופיעים בביוגרפיה, ברור שבגלל שתרגמתי\כתבתי את הדברים האלה זה יושב לי יותר טוב בראש. ומה ההבדל בין לזכור מה שם הארנב של דום ואיפה כריס נולד ובין לזכור מתי מיוז הוציאו את הסינגל הזה ובאיזה אלבום השיר ההוא מופיע? אני מבין שהרבה מהאנשים פה "מעריצים" את המוזיקה של הלהקה ופחות את הלהקה עצמה (גם אני), אבל בסופו של דבר גם שינון הדיסקוגרפיה בע"פ לא קשורה למוזיקה.. ובכל מקרה, סבבה, אני מעריך ביקורות, זה עדיף על לנסות לנחש מה אנשים חושבים...

ramoni

New member
לא כי

HHH זה אחד שנמצא ברוסטאר של רו". והוא החזיק בתואר אליפות העולם בתחילת השנה, ואיבד אותה מאוחר יותר לאנגל (אני יודע שאתם לא הבנתם מילה ממה שרשמתי, ולמה התכונתי, אבל זאת בתקוה שזה שרשם את השם יבין.....)

למעלה