המבחן היה מזעזע....

the pitria

New member
המבחן היה מזעזע.... ../images/Emo10.gif

אבל אני חושבת שהגיע הזמן לשאול.... מה זה בעצם תקשור?

אם את צריכה עזרה

בביוכימיה, את מוזמנת לפנות אליי במסרים יש לי ציונים מעל ל95 בביוכימיה 1+2 מקווה שאת לא מבואסת...

רותי 11

New member
the pitria יקרה ../images/Emo140.gif

אני אביא לך סיכום שמסביר מה זה תקשור תקשור בא מהמילה תקשורת. ישנה תקשורת בין אישית וישנו תקשור בין אנשים (אנרגיות דחוסות) בגוף, לבין אנרגיות שאינן בגוף. ישנן מספר רמות תקשור : * תקשור בין האדם ל"אני הפנימי". * תקשור בין האדם ל"עצמי הגבוה". * תקשור בין האדם למדריכיו*. * תקשור בין האדם למלאכיו. * תקשור בין האדם לישויות רוחניות גבוהות. * תקשור עם נשמות, אנרגיות שעברו למימד אחר. * תקשור עם חוצנים - לא מומלץ. כולנו מתקשרים. אבל לא כולנו מודעים לזה. בכל אחד מאיתנו יש יכולת להרגיש דברים מעבר למציאות החומרית. כמו כשאנחנו חושבים על מישהו ושניה אחרי זה הוא מתקשר, וכמו שאנחנו מציירים, כותבים או יוצרים משהו שבא לנו מתוך מוזה חזקה, מתוך מקום אחר בנו. כל הדברים האלה זה "תקשור". תקשור זה לא רק לדבר עם ישויות ומלאכים- אבל זה גם. הדבר היחיד שמונע מאיתנו להיות כל הזמן בתקשור עם האני הגבוה זה השכל שלנו שכל הזמן עובד ועובד. בגלל שכל הזמן יש לנו מחשבות, אנחנו לא יכולים לשמוע את הקול הפנימי שלנו, וגם כשאנחנו שומעים אותו, אנחנו מטילים ספק בו ומנסים להבין דרך השכל מה אנחנו חווים. הרבה פעמים התקשור נובע אקראית ואפשר גם לזמן אותו. אם אני רוצה תשובה למשהו אפשר להיכנס למדיטציה ולשאול שאלה, ותוך כמה דקות לקבל את התשובה בראש או בדרך אחרת. הרבה פעמים התשובה יכולה להגיע דרך מישהו אחר שנועד להיות הצינור שיתקשר בשבילנו את התשובה והוא יכול בכלל לא להיות מודע לזה שהוא עושה את זה. יש אנשים שהתקשור בה להם בבום, שיום אחד הם התעוררו והם שמעו קולות בראש שלהם שפשוט מדברים אליהם, שיש להם שם ושהם מנהלים איתם דיאלוג עם מידע שהם לא ידעו קודם. האנשים האלה מתקשרים ישויות מסוימות שצריכות להעביר מסר לעולם, מסר ספציפי שהוא צריך להיות מובן שהוא בא דרך ישות מסוימת. רוב האנשים פשוט מתקשרים באופן טבעי, הם מתקשרים את הנשמה שלהם. כולם יכולים לתקשר. היופי הוא להיות מודע לזה ואז לדעת להקשיב למסרים שיש לנו להגיד לעצמנו ולסביבה שלנו. התקשור הוא האינטואיציה שלנו. הוא כלי שיעזור לנו בבחירות בחיים. ורק מה שיש לנו לעשות, זה להיות מודעים לזה ולאמן את עצמנו להקשיב לקול הפנימי דרך המחשבות שלנו. ברגע שאנחנו מתחילים לעבוד על השקט המוחי שלנו אנחנו נתחיל להתחבר לאני הפנימי. ככל שיהיה לנו יותר שקט נהיה יותר מתוקשרים. למרות שזה לא קל זה אפשרי. מתקשר הוא אדם בעל יכולת להוות חוליה מגשרת בין בני אדם לישויות ללא גוף פיסי. רוב בני האדם אינם מודעים לקיומן של ישויות אלה, ובמקרים רבים כלל לא מאמינים בהן. למה צריך את זה בכלל? לפעמים אנחנו צריכים לקבל החלטות חשובות בחיינו והיינו רוצים שעוד מישהו יגיד לנו אם התחושה שלנו נכונה או לא. לפעמים חסר לנו כיוון. עומס המידע מסביבנו לא מאפשר לנו להרגיש מה נכון לנו ומה לא. לפעמים אנחנו חוששים להגשים את עצמנו. אפילו בתחום העיסקי- כן/לא להשקיע ועם מי, האם כדאי לי לקבל את הצעת העבודה הזאת או לא ועוד. כל אחד והכיוון שהוא שואף לו בחיים. האם אפשר לראות את העתיד? כן, למעשה אפשר לראות את הפוטנציאלים שאיתם ירדה הנשמה לחוויה, לכן צריך לומר שהכל בגדר המלצה בלבד. כי בהתאם להחלטות היומיומיות שלנו אנחנו קובעים את העתיד שלנו. האם אפשר לתקשר עם מתים? כשאדם מת, נשמתו עולה למעלה לעולם הרוחות וממשיכה בחייה הנשמתיים. לעתים יש נשמות שבוחרות במתקשר כצינור להעברת מסר לקרוביהם. אסור בתחלית האיסור לעשות סיאנסים – כי אז למעשה מתעסקים עם נשמות תועות ולא עם נשמות הקרובים לנו. יש המון סכנות בסיאנסים. כיצד מתקשרים בניגוד לדעה הרווחת – מעטים המתקשרים שנולדו עם יכולות מפותחות מספיק בכדי לתקשר. רב המתקשרים נולדו ללא יכולות מפותחות, ולעיתים ללא יכולת מודעת כלל. האחרונים פיתחו את יכולותיהם באופן מודע. האמת הידועה לכל מתקשר היא, שלכולנו יכולות על חושיות רדומות. היכולות העל חושיות הן כשרון טבעי של הנשמה, וניתנים לפיתוח. מטרת כל אותן שיטות היא לעזור לנו לבצע שינוי במצב התודעה שלנו. מצבי תודעה הם עוד נושא שקיומו אינו מוטל בספק. מכשיר ה- EEG ,מאפשר מדידה של גלי המוח של כל אדם, ומראה שמתקשרים מצויים במצב תודעה מיוחד המכונה בפי הפסיכולוגים "אלפא". מצב תודעה זה קיים בעת חלימה, היפנוזה, וכן בזמן תיקשור או עבודה על חושית אחרת. מצב תודעה אלפא חיוני, לכן, להצלחת התיקשור. מדיטציה היא אחת הדרכים היעילות ביותר להגיע למצב אלפא, כאשר היא נעשית באופן הנכון.למשל – שימוש במוטיב היער, עוזר לחבר את המודט אל תת המודע העמוק שלו, ולהכניסו למצב אלפא. כך גם השימוש במדרגות יורדות, וספירה אחורנית, אם להזכיר רק כמה מהעקרונות. טכניקה אחרת לתיקשור כוללת כתיבה אינטואיטיבית, בה המתקשר מחזיק עט על גבי נייר, ונותן לישות המתקשרת דרכו לכתוב את המסר שלה, בלי שהוא מודע למה שנכתב עד שהוא קורא את זה בעצמו בגמר התהליך. ריפוי באמצעות תיקשור אחת המתנות הגדולות ביותר שיכולים המדריכים הרוחניים להעניק לנו, היא מתנת הריפוי. למדריכים מסוימים בפרט, היכולת לנתב באמצעות המתקשר אנרגית ריפוי ("הילינג"), מן המימד האסטראלי. המטופל חש את התיעול הזה באופן פיסי וממשי, תקשור זו השראה. תקשור הוא התחושה להיות מחובר, להיות יצירתי. תקשור זו יכולת שיש לכל אדם כשהוא מאפשר לעצמו להיעזר בדמיונו, להתמסר, להרפות, לוותר על שליטה רציונלית. באנרגיות החדשות לא הכרחי לעצום עיניים ולהיכנס לטראנס. אדם יכול להיות מחובר משל לאני העליון שלו ולהביא רווחה, עצה, הילינג, רעיון מבריק גם בעיניים פקוחות. איך נדע שתקשרנו נכון? - מידע מתוקשר נכון יוצר באדם הקולט רגשות חיוביים כמו שמחה, שלווה וכו'. מטרת התיקשור הנכון – היא להגיע לעצמנו, להבין את עצמנו ואת התהליכים שאנו עוברים, להתפתח ולהגיע לרמות הבנה גבוהות. התהליך נעשה בתחילה דרך המדריכים הרוחניים האישיים שלנו, העצמי הגבוה עד הרמות הגבוהות של המלאכים והאלוהות, הבורא. דרך פעולת התיקשור יורדת בד"כ אנרגיה עוצמתית מאוד שגם מטפלת ומטעינה את האדם המבקש.. לצורך התקשור, על המתקשר להעלות את רמת הרטט שלו וליצור תיאום תדר עם עולמות עליונים. מה מטרת התקשור? תקשור הוא קשר עם הבית, קשר עם החלקים הגבוהים של האדם ושל הבריאה. תקשורים עם ישויות אור, מעלים את רמת הרטט של המתקשר . האינפורמציה המתקבלת בתקשור, לפעמים נכתבת בשפה גבוהה שאפילו המתקשר מתקשה להבין אך האינפורמציה מוטמעת בתת המודע של המתקשר ולכן, לאחר תקשור, יש תמיד תחושה של ידיעה נוספת והבנת הדברים כראוי. התקשור הינו תדר בלתי תלוי ומאפשר לאדם המתקשר להתחבר למקור נשמתו ולהעצים את הריפוי לו ולאדם שמקבל את האינפורמציה. מכך יוצא, שתקשור הינו, ללא ספק, תהליך ריפוי למתקשר ולמטופל. לאחר תקשור עם ישויות אור, ישנה תחושה של הבנה, רגיעה והשראה. הפניה לתקשור נעשית לרוב מרצון לדעת דברים או לקבל אינפורמציה שאינה זמינה למודע באותו זמן אך מתחת לרצון זה מסתתר רצון אמיתי של הנשמה לגדול ולהזדכך כך שכל תהליך התקשור נועד לרפא ולהביא עוד אור לעולמנו. תקשור הינו תדר, הינו כלי של הרוח להבאת האור והידע למקומו הראוי. נקודות חשובות דרך תקשור עובר תדר מרפא ומרגיע. דרך תקשור רואים את התמונה ממקום גבוה ורחב ממקום חסר שיפוטיות כאשר אנחנו מקבלים מסר – אנחנו אמורים להעביר אותו בלי שיפוטיות וביקורת המתנות שאנחנו מקבלים בדרך – כאשר אנחנו מתקשרים ומחוברים

the pitria

New member
וואו...

תודה רותי. זה היה מאוד מעניין. אני אקרא את הספר "מסע הנשמות" בימים הקרובים ואז יהיו לי המון המון שאלות. אבל בינתיים, איך אני יכולה להיזכר בגלגול הקודם שלי? (אם זה אפשרי בכלל...)

רותי 11

New member
אני הבאתי כאן כבר

מדיטציה איך לעשות רגרסיה אם תדפדפי תמצאי האמת שממש לא מזמן העליתי את זה שוב

Curious

New member
וכיצד לא הולכים לאיבוד

ומבחינים בין הכל הפנימי לכל התקשורי? בין תחושות אישיות לתחושות תקשוריות בין "נכון" אישי ל"נכון" תקשורי? וכדומה...

רותי 11

New member
הכל עניין של תרגול והבנה

כאשר מתחברים לשקט הפנימי אז הדברים מתחדדים, נכון שצריך לדעת לזהות מתי מתקשרים כי כל אחד מתקשר אחרת חלק בתמונות חלק ב"קולות" חלק בתחושות כל אחד אחרת בגדול התשובה המיידית הראשונית שעולה אחרי השאלה זאת התשובה הנכונה היא מהירה יותר מהכל והיא חייבת להיות מהירה מהמחשבה שלנו כדי שההגיון לא יכנס באמצע.

Curious

New member
ואם לא שאלנו שאלה

אלא קיבלנו מאורע, אדם או סימן... כיצד מבחינים בין פרשנות אישית לפרשנות תקשורית? האם האינטואיציה או האסוציאציה או המחשבה או התחושה הראשונית היא "התקשור"? ואם כן, אז איזה סוג של תקשור זה? האם זה תקשור עם ה"אני העליון" או תקשור "מבחוץ"? כיצד מבחינים בין הדברים? מהם סממני התקשור "מבחוץ"?

רותי 11

New member
Curious כמו שציינתי המון פעמים

אנחנו כל הזמן מתקשרים בלי לדעת. כל הזמן נשלחים אלינו מסרים ויש לנו "הארות" שלמעשה זה מידע "שהושתל" לנו וזה תקשור, חלומות הן תקשור וכמובן התקשור הכי הכי זאת האינטואיציה שלנו אנחנו פשוט לא מודעים לכך שאנחנו כל הזמן מתקשרים. ההבחנה בין הדברים היא שמרגישים את הדברים מהלב ולא מההגיון.

למעלה