המבחן האמיתי...

המבחן האמיתי...

קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה. ועכשיו לעיקר: הספקתי להתרשם ממה שקרה כאן בזמן האחרון, אני לא אומר לכן את דעתי בעניין, אבל -יש לי רעיון גאוני!!! השבוע אנחנו ניתן לבנות משימה ולא העורך!! אם הבנות אכן אמיתיות, אז בפרק הבא שלהן בראש אחד הן צריכות להפגש עם מישהי מהפורום, אחת מאיתנו(שבאמת ראויה לזה), ואולי אפילו לקחת אותה למפגש עם איזה סלבז.... פורום - מה אתן אומרות?, גדול הא?!! דנה, רוני וסתיו, בואו נראה למה אתן מסוגלות....

רותם271

New member
אני חושבת... ../images/Emo41.gif |צ'לי|

שזה רעיון גדול!!! ואם את מישהי לא לוקחים אז שלא תעלב..

C honey

New member
טוף... |אראגורן||בנחוש|../images/Emo104.gif

{העדפתי לענות לשרשור הזה במקום לפתוח שרשור שלם חדש... (אני מתכוונת לזה שפתחת..., וחבל!!!..)} אז ככה; אני חושבת שזה יכול להיות נחמד וטוב.. (אם הבנות יעשו את זה..) אבל קודם כל צריך שהבנות יראו את ההודעה!!!.. מקווה שתסכימו, בנות!! וכל שאר בנות הפורום, תתמכו בזה!!!

i l i

New member
אני תומכת!../images/Emo45.gif

למרות שאני מאמינה בבנות במאה אחוז עכשיו!! אחרי שהם אמרו.. (שהשמות לא אמיתיים..)

תומסקה

New member
../images/Emo45.gif

תומכת!!! הבנתי בערך שהיה איזה סיפור שהבנות לא אמיתיות וכאלה...אבל אם הם אמיתיות או לא למה את חושבת שהם יעשו את זה??? כמו שפעם הם אמרו לili או למישהו לא זוכרת למי שיעשו קומיקס על שר הטבעות... <היו דיבורים על זה בכל אופן...> ואיפה זה??? ואיפה הקומיקס על הנסיעה שלהן ללוס אנג'לס בפסח??? אני לא חושבת שהבנות אמיתיות ושתם CHOOZE <ככה כתוב במדור על מי שעושה את זה> או לא יודעת מי עושה את הקומיקס אבל נראה לי שהוא סתם המציא 3 דמויות... מה קשה להמציא דמויות ולתת להן שמות??? ולמצוא שלוש בנות שינהלו את הפורום ויקראו לעצמן סתיו דנה ורוני??? חוץ מזה, יכול להיות שזה מישהי אחת... כי מה הסיכויים שיקחו 3 בנות בנות 16 שנולדו באותו חודש והן בני אותו מזל??? <זה הגיוני.... אבל באותה שנה? ושיהיו ביחד מנהלות פורום???> ולפי דעתי הבנות בכלל לא יגיבו על זה.... צריך אולי לשלוח להן את זה במסר!!! תגיבו!!!

C honey

New member
זה הפוינט!!!! |אראגורן||בנחוש|../images/Emo104.gif

אבל כאילו כבר סיימנו לריב על זה... אבל צריך לחשוב על זה!! כי בדיוק הנקודות שהעלת, תומסקה, זה הנקודות הנתונות לוויכוח... אז תחשבו על זה ותתייחסו לזה בנות!!!
ואני תומכת... כבר אמרתי!! אבל כפי שאמרנו, הבנות לא הגיבו..

p r u d e n s

New member
תקשיבי תום../images/Emo165.gif|אאומר||מרי|

אני ביקשתי בתור פרס על תחרות מתחילת הפורום שיהיה קומיקס על שר הטבעות, אבל הייתי צריכה להמציא את העלילה בעצמי וגם להשתדל שבסוף יהיה פאנץ' טוב ושזה גם יעניין את כל הקוראים ולא רק טולקינאים וטולקינאיסטים אז זה התבטל
. וכבר סגרנו את הריב הזה. כל אחד יאמין במה שבא לו. אה וגמני בעד פגישה עם אחת מהפורום ואני מציעה את אילי!

ODana

New member
../images/Emo124.gif

אין מצב. דברתי עם העורך והוא לא מסכים. תגידו, לא נמאס לכן כבר? די עם המבחנים! ואני מתכוונת לזה ברצינות. מי שלא רוצה להיות כאן ממש לא חייבת.
אם בא לכן לתת לנו משימה אז יאללה. דווקא רעיון מגניב. תציעו את מי כדאי לנו לראיין (ותכתבו גם למה). אנחנו נעביר את הרעיונות לעורך ונראה איזו משימה תתקבל

p r u d e n s

New member
את ההוביטים../images/Emo3.gif../images/Emo165.gif|אאומר||מרי|

אלייז'ה דומי פיפין ושון, זה יכול להיות חמוד אבל אני כבר יודעת שזה לא יקרה

missy j

New member
יש לי רעיון...../images/Emo62.gif

אולי את נינט והחבר החדש שלה (רן דנקר ההורס מהשיר שלנו)?

למעלה